MONTIGNAC: ce am mancat azi (92)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
acusor spune:
Helau!
Raportez si eu 69.6. Sigur a fost ceva apa prin organism de am dat asa repede un kg.
Dani, buna promisiune. La mine functioneaza. In plus, imi mai spun ca arat mai batrana, grasa .
Eu am mai mancat fasole batuta si seara, dar nu s-a miscat cantarul.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cafera spune:
Andanii, nu ma supar! Nu sunt asa de suparacioasa; sunt bucuroasa ca-mi dati sfaturi. E mare lucru pt mine ca am suportul vostru.
Ma tot gandesc ce sa mananc maine??????????????
Am prin frigider niste ciuperci, oua, cascaval, peste(cod), portocale, lapte de 1, 5. Vine cineva cu o idee?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
cafera io stiu , eu as face la pranz peste la gratar cu niste ciuperci innabusite cu putina ceapa , ardei, rosii, frunze patrunjel si seara omleta de ou cu cascaval ras cu rosii ardei ...
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
latrishia spune:
Ce activitate aici...mai ca nu mai pot tine pasul cu voi.
Sa vin si eu cu o problema. Cred ca Acusor ma poate ajuta. Cum fac si eu painea sa aiba fata comerciala, ca numai caramizi imi ies...imi aduc ceva aminte de gluten, dar cat sa pun si de unde il iau?
meniu azi
Md 2 rondele de ananas si mai tarziu o bucatoaie de paine de secara, goala ca n am avut chef de gem
P un castron de supa cu de legume si carne de pui
C iaurt si branza degresata si cred ca niste fructe inainte
Desi zilele trecute n am tinut chiar strict azi aveam cu 700gr mai putin. Dc faci update Dani la tabel, trece si la mine 74,9kg. Cu siguranta e apa din organism, ca am auzit o pe Oana Cuzino cum ca primele 3 kg pierdute sunt apa, abia apoi incepe slabirea propriu zisa.
Pupi
Lori&Luanna(5.11.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
Spicuiri din ultima carte a lui Monty aici si tot aici aveti 114 intrebari si raspunsurile, traduse de pe site-ul oficial al lui Monty. Sper sa nu se supere fetele de acolo ca le-am furat... pentru voi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Moama,moama ce activitate!
Asa deci,meniul de azi:
supa de rosii cu taitei integrali
o banana
pui cu maioneza si salata de varza rosie
cativa biscuiti cu gemnu mergeau seara,da...
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sanse/sanse.jpg)
sanse spune:
Buna fetelor!
Andanii modifica si la mine cand ai timp 67kg.
danamiha multumim pentru site.Uit mereu de el....
Azi am papat:
md(10):1 cutie 300g smantina si 2 oua fierte
c(16):1 pulpa afumata ,cotlet porc fript si 1 ardei gras
Am servit doar 2 mese ,dar babane....
Sper ca maine sa diluez ca-am inghitit azi ca o scroafa (tin post si pap doar balarii)
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
valen spune:
daca ziceti ca joi e zi de raport, atunci zic si eu 75,4, ceea ce inseamna ca in doar 4 zile am scapat 1,2 kg (face al naibii de bine la moral )d: omleta cu ardei, ceapa, ciuperci si o cafea cu fructoza si lapte degresat (renunt la orice dar la cafea nu poci, adica nu vreau)g: gem dietetic (nu cred ca e in ordine dar mi-era pofta de ceva dulce)p: pui fript cu zuchini caliti in putin uleig: imi propun portocalec: cred ca o supa crema de legume(fasole verde si galbena, telina, ciuperci, ardei, ceapa, zuchini si un galbenus probabil)daca aveti ceva de corectat, va rog nu ezitatiwww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Pucku spune:
si eu la raport
79 kg....iupi am scazut sub 80, si-mi cad pantaloni de pe mine
pe scurt ca plec acasa, gata cu munca
ieri: 2 portocale
paine integrala cu gem+ cafea cu lapte fat free
fasole galbena cu chiftelute dietetice si salata
2 portocale
peste si salata
azi: ananas si para
paine cu branza fat free pe la 10....am uitat de el in geanta dimineata si pe la 10 mi-era foame si nu intelegeam de ce
apoi am incercat sa mananc pranzul cat mai tarziu, dar e cu pauza aici asa ca l-am luat pe la 1: peste cu salata
sar peste gustarea de portocale ca nu a trecut atata timp, dar o sa mananc niste patratele de cioco 85%
seara nu stiu era vorba sa mergem la restaurant dar e infernal afara asa ca cred ca mezeluri cu salata
mai revin pe seara
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""