Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)
Raspunsuri - Pagina 15
BiuMil spune:
buna bunaa....
raportam si noi de la intalnirea cu Mosu' care s-a pus pe surprize si a ruinat Craciunul organizat de noi "fish free"...aducand un pestoi cat capul...care i-a luat okii lui Milan. Inutil sa spun ca restul de camioane, buldozere, masini si carticele nici nu au mai contat...normal ca Mosu' n-a scapat nemustrat
Dar ne-a placut ca a venit, nu i-am cantat decat dupa ce a plecat...din asta noi intelegem ca a capatat mult respect pentru personaj
O felicit si pe Kristinutza, Cristina mama de Victor si Anca, Christina_m si bineinteles pe Cristian de Irina, Vlad de jadi!!!! Si pe Milan...ca si el e printre uitatii de azi!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
miflore spune:
Craciun fericit tuturor!!!
Repede repede cat mai e 25!
si
LA MULTI ANI celor ce se serbeaza astazi, Cristiani si Cristiane!!! Mult noroc si sanatate!
Revenim maine!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Carmi spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Va multumesc fetelor.
Carmi - Nu ne-ai mai scris demult si ma bucur tare mult sa te vad prin preajma!Ce mai faci tu mamica scumpa?!Sunteti bine?!
Poze - David Jonathan!
Da, suntem bine, multumesc. A venit si la noi Mosul, mai intai pe 6, ca asa e aici. Fabiano l-a recunoscut pe papa´ si acum repeta de cate ori vede la tv mosi, ´Mo e papa´
Felicitari pentru baietel! Sa-ti traiasca si sa va aduca multe bucurii !
Pup piticodromul.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
nanadana spune:
craciun fericit piticondrom
a venit si la noi mos(nasu lui )dar bineitels, ca nu mai era mosu cel dragut mic(cei din vitrina) si care nu vorbea, era mare si se misca si surpriza ca a inceput sa planga si sa se ascunda dupa mine,pina la urma si_a dat barba jos mosul si a fost acceptat, a primit o gramada de cadouri haine(pantaloni,triourii,plouvere.....),plastelina,un circuit de tren,masinute,carti cu povesti si bineteles dulciurii in special oua si mosii de ciocolata
va pupam si va dorim petrecere frumoasa in continuare,aici gata sa terminat) craciunul de maine toata lumea la munca
marinela79 spune:
Vad ca s-a lasat liniste peste piticodrom...si ma gandeam sa nu ramanem coada clubului...asa ca va scriu si eu ceva despre noi.Si la noi a venit Mos Craciun...a lasat un cadou urias la usa....l-a gasit tati cand a venit de la servici,apoi a mai lasat cateva si sub bradut.Fericire mare....masinuta cu pedale de care credeam ca va fi foarte incantat nu a fost prea interesanta pt el.....doar puzzle-ul cu Thomas a facut banii...asta e ..macar stie mosu' ca la noi trebuie sa vina cu puzzle-uri.Ne innebuneste cu ele.
Cam atat despre noi...a fost frumos Craciunul asta chiar daca am fost mai mult singuri....dar am fost in direct cu Romania ...am avut colindatori si a fost foarte bine asa.
poze cu cadouri
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
miflore spune:
Buna zanelor!
Ghiftuite rau?
Si la noi a venit Mosu' de mai multe ori, acum s-a obisnuit ca lumea cu el si vrea zilnic. La servici a fost stresata, era Mos cu microfn si statie si s-a stresat copilul, n-a spus nici o poezie, nimic. Doar la final a cantat impreuna cu toti copiii, dupa vreo 2 ore.
Apoi ne-am intalnit intr-o farmacie cu un Mos bland bland si batran batran. Si aghiotantul lui, spiridusul. Si Mosu' asta a luat-o incet si cu voce calma si Ana a spus tot, cum o cheama, cati ani are si cantecelul cu Mos Craciun cu plete dalbe!
De-acum era deja incalzita.
Asa ca seara, cand a aparut Mosu in usa cu un sac maaaaaare in spate, a fost bucurie mare; nu intr-atat cat sa stea in bratele lui dar cat sa-i spuna vreo 7-8 poezii si cantecele!!! Cu batut din palme si tot tacamul! Aaaa, inca o chestie, cat a stat Mosu' Ana a transpirat toata, transpira si canta!
De cadouri ce sa mai zic, nu mai avem loc in casa... a primit multe, mult prea multe cred. O cutie mare cu plastilina cu forme multe, un urs mai mare decat ea, Martinica,, setul cu Alba ca Zapada si piticii, un set de doctor cu masuta, o carticica,, un joc magnetic cu litere si cifre, un soricel tare frumos care canta, o broscuta-perna,, telefonul mobil de la omnya toys, o familie de cai, 2 cuburi super frumoase cu animale - ca un soi de puzzle din 2, cand le combini corect animalul respectiv scoate sunetul adecvat, un Mos Craciun d-ala de canta, un bebe cu biberon si suzeta, o vacuta de plus, nici nu mai stiu cate-au mai fost. Multe.
Maine plecam la casa noastra de la munte si revenim pe 2! Si pe 3 plecam la London!
Alina, vezi, a stiut Vladi ce cadou sa-ti faca de Craciun!
Carmi, ma bucur ca ne-ai scris!
Va pup pe toate!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kristinutza spune:
ohoho, felicitari pt cadouri, tare cuminti copiii astia ai nostri!
alinam, felicitari si pt cadoul tau!
subscriu la "la multi ani!"-ul pt cristine si cristiani si transmit unul special pt cel sub acoperire, Milan.
si Radu stie "Mos Craciun cu plete dalbe". il stie pe tot, il canta fara niciun ajutor. dar ce sa-i faci cand il termina de cantat, lumea aplauda, iar el zice "mai vreau o data!" si iar il canta. il aplauda lumea, il lauda... si el iar incepe. si tot asa, pana cand o lasam mai moale cu admiratia si cu aplauzele.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
diana_n spune:
Craciun fericit !!!
Alina ma bucur din suflet si te inteleg ce piatra ti s-a luat de pe suflet. De acum babele pot sa taca
Gina felicitari tie si taticului pentru David, sa creasca mare, frumos si sanatos !
Diana si Petrut (3 oct 2005)
alinam spune:
Seara buna!
Va multumim tuturor, sunt foarte incantata de Vladi, a inceput deodata sa spuna cuvinte, aseara a fost la o prietena si tot drumul m-a tocat: megi catana (margem la cristina) hehhehe, azi am aflat ce vrea sa zica cu "paci-caci"(papucii tai de cacacea, ma rog nu e tocamai ce imi doream sa aud de la el, da a azuit la bunikasa si i-a plakut cum suna) care il zice de multe ori pe zi, in rest am continuat cu cadourile ...deja ma sufoc nu mai am unde sa le depozitez, in sufrageria mea goala, adika fdara mobila nu mai ai unde sa calci.
Daca de craciun a inceput bebu sa vorbeasca acum as cere prea mult daca de anul nou ar incepe si el sa manance? nu vrea nimik, mananca foarte putin, am ajuns sa il rog chiar cu sarmale si carnati disperata fiind ca nu vrea nik, stiu ca e carne de porc, nu a mai mancat nicodata porc dar orikum nici nu s-a atins ... azi toata ziua a mancat o bucatica mika de "scutece" si putina smantana cu paine , de maine ii dau ceva de pofta de mancare ca nu se mai poate. Chiar asa voi ati dat la copii porc? Porc la noi in casa nu se consuma decat de craciun si atunci doar sotul ca eu nu am voie si vlad la fel, da eram curioasa, ca fiind in vizita la nasi ne povestea mama nasei ca la 9 luni ficasa manca carnati si nepoatasa care are aproape 2 ani a mancat un castron de varza murata cat am stat noi acolo, voi ce parere aveti?
Diana da, mi-a venit sufletul la lok cu vorbitul ca ajunsesem sa ii fak teste pentru copii intarziati ..... obsedata de mine, despre babe (a se citi soacara, mama) numai de bine, acum au pretentii sa le zica copilul "bunika si buniku" si daca se poate corect, el abia zice daca are chef ca are "di" ani si il cheama"ag".
Kristinutza pai nu "mos craciun cu plete dalbe " trebuia sa inveti copilul, un plugusor, o sorcova ceva .... aserara am fost la niste amici care au o fetita de 5 ani si ne-a colindat pe toti, separat, adika care cum venea ii lua la rand si a strans bani de un "ponei care manca morcov" hehehe si dupa fiecare cantare isi punea banii in posetuta si ii numara, si sa nu iti inkipui ca se multumea cu putin, iti spunea ca X i-a dat mai mult , de exemplu pe mine m-a colindat in bucatarie si mi-a zis ca se duce si la Ion (sotul) si ii zic ca Ion nu are bani ca sunt la mine si ea imi raspunde "sa crezi tu, deja mi-a dat, da ma mai duk odata ca tu mi-ai dat mai mult"
.... de maine la munca, am un chef nebun, sunt obosita dupa atata alergatura zilele astea, as dormi, da nu se poate.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Ioana75 spune:
Salutare! Urez si eu cu intirziere tuturor Cristinelor si Cristianilor 'La multi ani!'. Acelasi lucru, in avans de data asta, pentru miine la Stefanii si Stefani.
Bianca, imi faceai un bine daca faceai urarile ieri mai devreme, ca mai aveam Cristine de felicitat. Ce mi-a placut expresia 'fish free'. Serios acum, ai vazut peshtanii de la ikea? Sint mai mari decit copiii nostri. Eu trebuie sa fac o diversiune cind trecem pe linga ei, ca ii cere miruna.
Carmi, ma bucur sa aud vesti de la voi.
Alina, succes cu mincatul; cum stati cu iesitul dintilor, ii are pe toti 20? Miruna a mincat foarte prost o perioada, nu stiam de ce, dar sint sigura ca a fost de la iesitul ultimelor 4 masele; acum si-a revenit.
Zino, m-ai dat gata cu Ana si cele 8 poezii. Drum bun la tara si in Anglia!
Marinela, v-am vazut pozele cu cadouri, foarte frumoase.
Dana lui Antoine, va pupam si noi.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei