Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)
Raspunsuri - Pagina 14
kid2003 spune:
Craciun Fericit Dragelor si Dragilor! Pupam apasat pe obraz membrii Piticodromului, fie ca Mosul sa fie mereu la fel de darnic ca acum, sa fim sanatosi si voiosi!!!
La noi nu a venit inca Mosul! Maine dimineata, abia astept sa vad moaca Alexandrei cand o sa isi vada masina cu pedale. In seara asta am fost la nasii de cununie (si de botez ai lui Alex) si ne-am petrecut bine, drept pentru care langa Alex (in loc sa ii spuna doar povestea) a adormit si tatal ei. Dorm amandoi ca doi pui si nu imi vine sa ii scol.
Vreau sa ii urez Ginei mult noroc si fericire pentru David Jonathan, astept povestea nasterii! Te pup tare!
Un mesaj dulce si un pupic pentru Anya care ne-a scris dupa atata amar de vreme, vrem sa stim mai multe despre Anya si Arina!!!!
Si un mesaj pentru vecina Locca: mai usor cu sarmalele ca se razvrateste bebe!!!
Va pup pe toate! Craciun Fericit si sa avem parte de cadouri si Fericire in aceste sfinte zile de Craciun!
mary ilie spune:
CRACIUN FERICIT PITICODROM !!!
Va dorim tuturor un Craciun ca in povesti si sa va aduca Mosul tot ce va doriti!
Va pupam cu drag!
ege spune:
CRACIUN FERICIT,SANATATE SI MULTE REALIZARI!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Bianca, ce darnici ati fost cu colindatorii, si eu cred ca o sa mai faca ture pe la voi. Costumele sint marimi diferite, 4 ii vin iarna asta, 1 iarna viitoare, 1 pentru sma la anul si 2 le facem retur. I-am dat cadourile mai devreme pentru ca scosese sotul aparatul de filmat si am profitat de moment ca sa pastram amintire zimbetele iliesciene de la vederea cadourilor.
Ege, sarbatori fericite si voua! M-am gindit la voi zilele astea, stiu ca ati avut o sarbatoare mare, dar nu ii zice Craciun.
Trebuie sa ma apuc de spalat hainele copiilor si facut bagaje, vineri dimineata plecam toti 4 la munte.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
alinam spune:
Craciun fericit tuturor!
Eu perdelesc la greu, da imi e o lene sa scriu .......
Felicitari Gina pentru noul membru al familiei!
La Vladi au venit multi mosi, cam de joi in fiecare zi cate un mos si aseara a fost apogeul ..... sau poate nu , cine stie ce ne mai astepata azi hehehe, e foarte incantat de un joc magnetic cu animale, le lipeste pe frigider evident, de un joc cu plastilina parfumata si forme, de un joc cu maimute si alte animalutze .......... de masini nu mai zic ca nu mai avem loc de el toata casa, carti frumoase samd.
Alte noutati despre vladi ar fi ca in sfarsit incepe si el sa vorbeasca, spune deja cateva cuvinte si eu ma bucur foarte tare ca in sfarsit inteleg ce vrea.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Tonnia spune:
Craciun fericit,fetelor!!!
Dinu nu a dat pe spate la cadouri, de succes au fost doar cartile si o porcarie de jucarie de la mama, o trusa de barbierit cu care l-a barbierit pe Sa de cateva ori iar asta radea in hohote.
Concluzie: a primit prea multe!
Ioana, cat stati la munte?
Alinam, felicitari!!!! Ma bucur din suflet, eram sigura ca e chestiune de zile pana cand vorbeste Vlad! Ghinionul e ca ne deformam cu DC-ul asta, daca nu citeai atatea si atatea erai calma, iti spun eu.
O zi frumoasa in continuare!
Ioana75 spune:
Alina, ma bucur ca Vladi a inceput sa vorbeasca si romana. Daca a venit mosul asa des inseamna ca a fost tare cuminte.
Antonia, speram sa nu cedam nervos si sa stam 5 zile, cit sta toata gashca. Interesanta jucaria de la mama ta.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Gina M spune:
Va multumesc fetelor.
Carmi - Nu ne-ai mai scris demult si ma bucur tare mult sa te vad prin preajma!Ce mai faci tu mamica scumpa?!Sunteti bine?!
Poze - David Jonathan!
cge spune:
Si noi va spunem Craciun fericit si linistit.
Si la noi a venit Mosul azi noapte tarziu cu multe jucarii, s-a lasat asteptat, Victor a zis ca fiindca a venit cel adevarat.
Cel mai tare se joaca cu un set de doctor, Victor e doctorul, Anca asistenta si noi pacientii. Anca striga intruna:"Anca, aussi".
Victor a primit un set de magie, si azi-noapte tot facea lucrurile sa dispara, Anca construia Lego-ul cu Diego al lui Victor.
Am ramas uimita, ca mandra construieste Lego asa complicat.
Gina, felicitari pentru David. Sunteti o familie tare frumoasa.
Cum e sa fii de 3* mamica ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005