Cel mai neinspirat cadou

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

a, mi-am mai adus aminte! apropos de cadouri primite de la gashca:
la 18 ani, la petrecerea de majorat, am primit de la gashca mea, 2 bobocei de ratza, "ca sa se distreze impreuna cu ringo (cainele meu)".mi-a picat fatza, mama era palida deja, alea macaneau si alergau prin casa lasand dare de gainatzi, iar ringo mai jumulea cateva pene din fundul lor! noaptea aia au stat in cada , iar a doua zi le-am pus in bratze unui amic care avea casa undeva aproape de oras.

tot gashca, de Sf. Maria, la ziua unei prietene i-au dus un pepene in care au infipt lumanari si le-au aprins, apoi au sunat la usha si ii cantau "la multzi ani!". eu am deschis usha si prietena era imediat in spatele meu si am auzit-o cum a marait un:"tampiti sunt astia!"

alexutza 4 ani + si 23 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000
tot gashca, de Sf. Maria, la ziua unei prietene i-au dus un pepene in care au infipt lumanari si le-au aprins, apoi au sunat la usha si ii cantau "la multzi ani!". eu am deschis usha si prietena era imediat in spatele meu si am auzit-o cum a marait un:"tampiti sunt astia!"

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

de la prieteni"obiecte decorative, desi abia mai avem loc in garsonieara noastra , noi doi si un bebelus.

de la soacra: o bluza alba mulata dupa ce am nascut, sa o port la botez, desi avem 15 kg in plus si o burta dizgratioasa, numa' buna de bluza alba, mulata si usor transparenta

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Anul acesta de ziua soacrei eu cu fiul sau i-am luat o superba orhidee galbena-verzuie.Ceva special nu mai vazusem asa ceva ,si ea ne tot spunea ce frumoase flori primise de la o prietena.Credeti-ma erau flori din alea care se pun pe mormant ca niste bujori.Anul viitor ii vom lua din alea de pus pe mormant ca tare i-au placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

din pacate sotul meu o mosteneste....isi ia sosete incontinuu...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

quote:
...dar adevarat! Certific, eu sunt fata, a mea era prietena si al meu cosul de gunoi in care am aruncat cartea imediat dupa plecarea ei.

Imi amintesc depresia postpartum de care am suferit odata ce am ajuns acasa cu copilul, Plus ca visam intr-una ca nu reusesc sa am grija de copil si ca-l gasesc mort...Sa fi primit asa un cadou il primea fix in cap si iesea batuta din casa mea. Apropos..mai sunteti prietene??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu as fi aruncat si "prietena" la gunoi, impreuna cu cartea!

alexutza 4 ani + si 23 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica1 spune:

cele mai neinspirate cadouri: de ziua mea anul acesta...un set de pahare de la cumnata mea si de ziua onomastica un set de cutite... o fi vreun mesaj subliminal ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Cadou de craciun pentru sotul meu de la sora lui: o curea de piele.
Ok pana acum, "instructiunle" asociate cadoului insa fac insa toti banii:

"Cureaua era pentru tata dar nu i-a venit, asa ca sa-i dai tu cureaua pe care ti-am facut-o cadou acum cativa ani si s-o tii tu pe-asta".

Asa ca i-a rezolvat pe amandoi cu un singur cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Vai cat m-am amuzat si eu de cele spuse pana acum! A fost tare faza cu acadeaua primita de la nasi de cineva de mai sus.
Si eu detest bibelourile,Insa,de cand s-au deschis 38-urile o prietena de-a mea imi aduce in fiecare an de ziua mea cosmetice de 2 lei, sloioase si cu miros oribil care bineinteles ajung la cosul de gunoi.
As fi mult mai bucuroasa daca mi-ar lua un dres.
Iar pentru copilul meu primesc de la finii mei in toamna cand incepuse vremea urata un costumas de vara, subtire si bineinteles cu maneca scurta.Mi-au zis ca era la ieftiniri in Carrefour si lau luat.
Mi-a picat fata.Zace intr-un colt cu eticheta pe el fiindca oricum la vara viitoare nu mai e bun.

Mergi la inceput