Puteti ierta si merge mai departe???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Mai departe sigur poti merge caci viata nu se opreste la un singur om sau o singura fapta de acest gen. Cu iertarea e mai dureros, insa in timp se sterg urmele. Ideea e in momentul ala cum decizi sa sari peste acest prag. Cum spunea cineva mai devreme trebuie sa analizezi cum s-a ajuns aici, unde e punctul in care firul se despica si cel mai important...sa reevaluezi persoana de langa tine in contextul in care o intamplare singulara poate fi un accident nefericit, mai multe intamplari in acelasi sens...deja spun ceva!
Doar intr-o discutie sincera si din adancul sufletului cu cel de langa tine cred ca poti simti daca merita sa mergi mai departe cu sau fara. Nu merita sa renunti fara lupta! Daca insa nu ai de ce si pentru cine.... atunci life go on!
Daca te decizi sa ierti, straduieste-te sa si uitati, doar asa are sens de aici inainte, altfel o sa va intoarceti si o sa va invartiti mereu in jurul aceluiasi punct, prea minuscul de altfel...
sigur vei lua decizia buna!

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Cred ca depinde f mult de context: in ce conditii a inselat, de ce? Ma rog, sunt multe la mijloc. Chiar si felul in care am aflat. Te poate insela cu altcineva si doar facandu-i ochi dulci nu numai prin sex. Te poate insela si prin a te neglija in favoarea altei persoane din familie.
Cred ca functie de situatie, as merge mai departe dar nu as ierta sau nu as merge mai departe si nici nu as ierta. Cert este ca nu as uita si nu i-as ierta niciodata ceea ce a facut, desi as ascunde in mine acea frustrare, dar careia i-as da drumul cu prima ocazie de calcat stramb.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Sa iti raspund la intrebari:

1.Daca as afla ca are pe altcineva as fi socata in primul rand,apoi as discuta cu el.
2.Nu as astepta sa imi spuna el pt ca daca nu a facut-o pana acum nu cred ca ar face-o.
3.Daca ar spune ca ne iubeste pe amandoua as renunta in conditi amiabile la el.Viata merge mai departe!!!

Acum sa iti spun asa parinti mei au un prieten care traieste cu 2 femei in casa ,cu una este casatorit dar are copii cu amandoua nu stiu cum accepta ele asa ceva dar sunt de ani buni in situatia asta .
Eu daca as fi in locul tau sau a persoanei in cauza (dar nu sunt) ,clar as termina relatia ,sunt de principiu DRAGOSTE CU SILA NU SE POATE iar in varianta ca va iubeste pe amandoua nu cred pt ca eu nu as putea sa iubesc 2 barbati odata.
Daca ar fi o chestie de o seara cu o curva ,cred ca as trece cu vederea destul de usor DAR daca e vb de o alta relatie eu nu vad nici o iesire din chstia asta decat divorul.

Sper sa ai puterea sa LUPTI si sa mergi mai departe si mai ales sa nu te lasi luata de vaul compromiselor fara sfarsit si din care nu vei iesi si nu vei avea liniste.
Trebuie sa te iubesti si pe tine macar un pic si sa vezi ce poti si ce nu sa accepti.

Mult curaj ,viata poate fi si frumoasa iar barbati sunt pe toate drumurile !!!!

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput