Puteti ierta si merge mai departe???

Puteti ierta si merge mai departe??? | Autor: mirunajr

Link direct la acest mesaj

Ce ati face in cazul in care v-ati da seama ca sotul are pe altcineva?? Ati astepta, fara sa reactionati in vreun fel, sa va spuna el asta???
Si daca el spune ca o iubeste si pe ea, dar si pe tine, cum e???

daca renunta la ea, puteti ierta si merge mai departe!!!

Sa fiti iubite!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

La revedere , drum bun!
Atat.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Adio!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Alesssia, tu esti ?? Recunosc, eu am o obsesie ... insa cred cu tarie in reincarnare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Pot ierta dar merg mai departe,singura,de fapt alaturi de copii.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sa fie sanatos. L-as ierta dar as merge mai departe ...cu copilul !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Sa ierti este...in acelasi timp o usurare pentru tine! Atata timp cat porti ura sau dusmanie iti faci rau tie, nu lui. Durerea ta nu se va stinge decat in momentul in care vei ierta si vei merge mai departe, cu sau fara el.
Problema e alta, indiferent cate persoane iti va spune daca sa ramai cu el sau sa te desparti tot tu vei fi singura care decide, deoarece in subconstientul tau nu gasesti raspunsul la intrebarea "cu ce am contribuit eu de s-a ajuns la situatia aceasta?!".
Cred ca o discutie deschisa va v-a ajuta pe amandoi "sufleteste" chiar daca decizia finala nu te bucura!
Iti doresc sa fi tare si sa ai mult curaj sa infrunti realitatea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Bine zis Isa!In momentul in care unul din parteneri cauta in alta parte ceva,e clar ca acel ceva nu l-a primit(sau nu il MAI primeste)in cuplu.Si fiind vorba de cuplu=interactiune,comunicare,a cui e vina?Numai a lui?Nu aruncati cu pietre dar stiu multe femei care,in momentul in care se casatoresc sunt pline de viata,in forma fizica super si ingrijite,iar dupa cativa ani de casnicie si unu,doi copii...si multe nici macar nu realizeaza schimbarea,vaitandu-se"de ce mie,ce am facut,ce nu am eu si ea are.."...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

depinde, daca cealalta ar fi Monica Belucci sau Scarlet Johansson, i-as invita la un menage-a-trois si am trai fericit pana la adanci batraneti ca aia din serialul de pe HBO, Dragoste mare

dar NUMAI in conditiile de mai sus; altfel, nu se discuta

Ce mai citim noi
www.elfyourself.com/?id=1323797389" target="_blank">click here to see me naked!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

e o decizie FOARTE greu de luat....insa eu cred ca m-as desparti de el in aceste conditii si nu as astepta nici sa-mi spuna el, as lua atitudine in secunda 2....stiu ca e usor de spus, dar tradarea nu se poate ierta...ma rog, EU nu o pot ierta
cum sa trec peste asa ceva ?!?!?!
asta inseamna ca m-a mintit, m-a inselat, m-a tradat !!! este o problema f.grava din punctul meu de vedere si nu cred ca as mai fi eu aceeasi persoana dupa o astfel de intamplare, indiferent de ce ar spune el

imi pare tare rau daca treci prin asa ceva...iti trebuie mult curaj si maturitate ca sa poti sa inchei un capitol atat de important din viata ta

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Este foarte greu sa judeci. Din pacate nu se stie niciodata ce se intampla in sufletulunui om care face aceasta greseala. Omul este supus greselii din pacate...Depinde, daca poti sau nu ierta...Citeam undeva ca definitia iertarii este.....parfumul florii lasat pe talpa care a calcat-o...eu cred ca depinde foarte mult de cat de puternica este relatia dintre cei doi.

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png

Mergi la inceput