Sunt revoltata!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
she_wolf spune:
Bic, ii stii pe www.thewiggles.com.au/home" target="_blank">The Wiggles? Lui Cristi ii placeau pe la 2-3 ani, se uita la tv la ei, iar mai tarziu dansau la gradinita pe melodiile lor. :-)
Si sunt si ei amatori de fructe.
http://www.youtube.com/watch?v=gB4MNu6W9sg
Claudia , Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
b.nica spune:
quote:
Originally posted by she_wolf
Bic, ii stii pe www.thewiggles.com.au/home" target="_blank">The Wiggles? Lui Cristi ii placeau pe la 2-3 ani, se uita la tv la ei, iar mai tarziu dansau la gradinita pe melodiile lor. :-)
Si sunt si ei amatori de fructe.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gB4MNu6W9sg
OK,la masa de la 10 pot sa le-o servesc.
cred ca interpretata de Timberlake le-ar trezi mai mult interes.
Serios, chiar nu sunt cantece pt. copii de calitate?
she_wolf spune:
quote:
Originally posted by b.nica
OK,la masa de la 10 pot sa le-o servesc.
cred ca interpretata de Timberlake le-ar trezi mai mult interes.
![](icon_smile_big.gif)
Cutiutele nu l-au atras nici pe el, iar Cleopatra n-a ascultat inca...nici eu nu stiu decat melodia aia cu Ghita.
Eu incerc sa-l imprietenesc cu muzica clasica, deocamdata preclasica, merge si asta la copii. :-)
Ii mai plac unele melodii din desene, gen "Jungle book", "Aristocats", "Tom si Jerry".
Acum este interesat si de clasicele "Humpty Dumpty", "Baa, Baa, Black Sheep", "Jingle bells" etc. Tot un fel de "cutiute", dar asta tot canta la scoala si cred ca de-aia ii plac.
![](icon_smile.gif)
Banuiesc ca nu asta cauti...
Claudia
![](hippi.gif)
![](punk.gif)
![](disco.gif)
b.nica spune:
she wolf,copiii mei au 1 an si 5 luni;de la 4 luni asculta Vivaldi,Bach,Bethoven,Cleopatra Stratan,muzica Hip-hop.
am enumerat in ordinea preferintelor lor fara nici o exagerare si fara sa-i influentez.
imi este clar ca preferintele lor sunt pt. muzica armonioasa sau ritmata,dar muzica cu accente slave pe care o canta Cleopatra are un impact deosebit asupra lor.
NU TREBUIE SA SUBAPRECIEM SENSIBILITATEA COPIILOR NOSTRI.daca veti urmari cu atentie reactia lor la cantecelele stupide care li se ofera veti intelege ca facem o mare greseala in a-i plictisi si scarbi cu muzica proasta.
Pt. ca nu stiu alta solutie iata ce fac acum:mi-am selectat de pe youtube melodiile placute capcauneilor mei si pt. ca sunt unele minunate cu imagini video,le pun pe calculator sa le vizioneze.
As fi preferat CD-uri sau DVD-uri dar nu am gasit.
denizel spune:
Cum mey sa lasi bebelusu' sa asculte hip-hop?
Ai glumit, bnica, nu?
Ei, las' ca vine el Sabinelu'....
Sabinelu', Beethoven la 1 an? Nu e cam prea mult? [confused]:-))
filofteia spune:
b.nica, daca vrei, da-mi o adresa de mail si-ti trimit eu cantece cu copii de iarna...doar ca nu sunt cunoscuti ci locali.
Noi facem canto si le avem de acolo. Sigur iti vor place si tie si copiilor.
Si mai am cateva care nu sunt de iarna daca te intereseaza, dar repet, nu suntem dintre cunoscuti (cum este Cleopatra Stratan)...si sigur nu sunt la acelasi nivel, dar sunt candide si frumoase.
Qamar spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Nu pot sa cred! Ce muzica le dati copiilor vostri? Sau nu le puneti muzica?Ii indesati cu cifre, cu socoteli:pai cum or sa iasa inteligenti daca nu stiu sa-si numere,sau sa-si inmulteasca paralele?
![](cool.gif)
![](radtare.gif)
io atat am de spus: relax, nu mai fiti atat de revoltati, ca face rau la tensiune
daca vrei, gasesti muzica ok pentru copii; fara prea multa revolta
![](icon_smile.gif)
![](advocat.gif)
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Amethyst spune:
Fetita mea de la nastere (are 5 luni acum) asculta Mozart, Bach, Schubert si diverse selectii de la alti compozitori plus muzica pentru copii in engleza, diverse coruri plus Bocelli si Sarah Brightman uneori.
Mie nu imi place "cutiuta" si nu consider ca asa se face educatia muzicala. Deci sunt destul de selectiva la acest capitol, mai ales pentru ca e atat de mica si muzica isi are influenta ei asupra creierului si dezvoltarii noastre.
b.nica, manelele vor prospera atat timp cat multora li se pare plictisitoare si fara rost muzica clasica.
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Qamar spune:
daca o intreb(i) pe Bia (21luni) ce muzica asculta ea, iti raspunde clar:
ROCK, ROCK
![](advocat.gif)
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
In casa mea nu s-a auzit vreodata muzica pentru copii (sau radioul acela special) pentru ca EU m-as fi imbolnavit de nervi.
Ce asculta fiica-mea? Blues, rock, alternative, muzica clasica. cand e rost de dans atunci un tango, un vals, un bossanova.
Nu vad sensul sa pun in casa muzica speciala pentru copii, mi se pare ca tampesc copilul. E o parere personala bazata pe iritarea pe care o simt cand aud acel tip de muzica zglobie cu vocile alea miorlaite.
Cleopatra Stratan? Niciodata. Nu cunosc decat piesa "Ghita" care are versuri cel putin ciudate avand in vedere varsta Cleopatrei! E un cantec de dragoste(?!) cantat de o fetita de 5 ani. Brr..
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)