URGENT, nevoie de sange grupa B III, RH negativ!

URGENT, nevoie de sange grupa B III, RH negativ! | Autor: OirinaE

Link direct la acest mesaj

Sange, grupa B III, RH negativ
Maine, 13 decembrie 2007, ora 8.30, la Spitalul Fundeni, Bucuresti, la sectia de Cardiologie, pentru pacientul Ghinea Razvan, de 18 ani, programat in aceeasi zi pentru operatie.
Persoana contact: Mihaela Sandu, tel: 0726.890.498 sau 021 725.01.13

Nu stiu nici eu cum ar trebui sa scriu astfel incat cei care ar putea sa ajute chiar sa faca acest gest. Nu am indraznit niciodata pana acum sa creez subiect nou (desi am avut nevoie). Dar acum chiar ARDE.
Este vorba despre un baiat de 18 ani, GHINEA RAZVAN, care a descoperit de cateva luni ca orice clipa ar putea sa fie ultima in viata lui... Acum e programat pentru operatie pe cord maine, 13 decembrie 2007, la Spitalul Fundeni, Bucuresti. Problema lui este ca are o grupa de sange mai rar intalnita (B III, cu RH negativ).
Institutul de Hematologie nu asigura spitalului necesarul de sange, si astfel pacientii afla (cam in ceasul al doisprezecelea zic eu) ca trebuie sa gaseasca donatori care sa-l ajute...
In cazul lui Razvan ar mai fi nevoie de cel putin doi donatori. In cazul in care nu se va aduna cantitatea de sange necesara, vor reprograma operatia, iar sansa lui de a supravietui va scadea simtitor.
De aceea am indraznit sa postez acest anunt, cu rugamintea fierbinte ca, daca exista cineva care citeste aceste randuri si are aceasta grupa de sange (si nu a avut hepatita sau alte boli care l-ar impiedica sa doneze), sa nu pregete sa incerce sa-i acorde o sansa in plus acestui suflet care are nevoie, acum, de ajutor.
Va multumesc, oricum, pentru rabdarea de a citi acest anunt.
Doamne ajuta!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viomary spune:

eu am grupa asta de sange si as dona cu mare placere dar nu stiu daca v-a ajunge la buc in timp util daca ma duc maine la noi sa donez oare cand va ajunge la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Of, daca vedeam mesajul asta mai devreme...
Eu am aceasta grupa de singe, dar nu pot veni miine dimineata.
Daca se amina operatia sau daca poate veni cineva a mine sa recolteze singe, va pot fi de folos.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

si sotul meu are b3 rh neg.. da suntem in belgia... ce te faci?! chiar ar face-o daca ar exista vreo posibilitate. cu draga inima... numai ganditi-va cum... ca eu n-am nicio idee.

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu am 01 din cate stiu pot dona oricui.
Va pot ajuta?

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Si eu am 01, dar pozitiv. Daca ajuta, cu mare placere. Dati-mi PM, daca e nevoie, fug repede in Bucuresti, numai sa-mi spuneti.

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (27+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OirinaE spune:

Revin cu amanunte:
0749.954.925 - GHINEA DRAGUTA (mama baiatului)
Din pacate, pana acum au sunat doar doi oameni. O tanara fata a carei mama isi traieste ultimele zile si care a zis ca sa doneze dar pana la urma nu a lasat-o tatal ei... Si o mamica de bebelus, care se pare ca s-a razgandit in ultima clipa...

ACUM am aflat ca totusi AU REUSIT SA OBTINA o punga de sange de la Institutul Hematologic, la schimb cu ceea ce au donat cei 3 consateni care au venit (stiind ca au B III, dar aveau RH pozitiv). Efortul lor nu a fost in zadar. Doamne ajuta!

Operatia va fi marti, 18 decembrie 2007, la ora 8 dimineata.
Sa ne rugam pentru reusita si pentru sansa lui RAZVAN la viata. DOAMNE AJUTA!

SI MULTUMESC, in numele familiei lui, tuturor celor care au vrut sa ajute dar nu au putut din diferite motive.
Sa incercam sa fim alaturi de ei macar cu gandul, caci sigur au nevoie (atat Razvan cat si parintii lui) de rugaciunile si gandurile de bine ale tuturor celor ce se pot opri pentru cateva clipe din alergatura si apasarea grijilor de toate zilele...

P.S.: Stau si ma gandesc, cum e oare posibil in ziua de azi sa afli intamplator ca, la 18 ani, ai tensiune 22? Razvan e din Alexeni, aproape de Urziceni. Mai obosea, cateodata, dar a facut totusi orele de sport la scoala (Acum oboseste din ce in ce mai usor.)... si voia sa dea examen la Academia de Politie!... Inainte de proba de sport, la Bacalaureat, i-au luat tensiunea. De aici a inceput tot tavalugul care a venit peste el si familia sa... Asa au descoperit ca s-a nascut cu o malformatie la inima foarte rar intalnita, asa au descoperit ca, desi au reusit acum sa aduca din import "piesele" ce urmeaza a-i fi atasate inimii, nu se stie daca vor reusi sa il ajute. Dar faptul ca e optimist si ca abia asteapta sa-si revina dupa operatie ca sa-si dea examenele sesiunii din iarna (caci a fost dorinta lui foarte mare sa se inscrie la facultate), acest optimism speram din suflet sa il ajute pe Razvan sa treaca cu bine peste toate aceste incercari.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Sa-i ajute Dumnezeu sa se faca bine!
Mult succes! O sa tinem pumnii pe 18.12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sa dea Dumnezeu sa fie bine !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OirinaE spune:

Razvan este bine.
A depasit cu bine ce a fost mai greu.
8 ore a durat operatia!
A fost greu dar a trecut cu bine.
DOAMNE AJUTA!
Sper din tot sufletul ca viata va birui, din nou, si astfel Razvan sa-si poata duce la bun sfarit menirea lui pe acest Pamant.
Numai Dumnezeu stie ce plan are cu fiecare dintre noi.
Sa Ii multumim din tot sufletul pentru toate cate le primim, bune si rele!
Va urez CRACIUN FERICIT, tuturor, si un An Nou bun, cu pace si sanatate!

Pace buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Sanatate multa lui Razvan si Sarbatori Fericite!

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (27+)

Mergi la inceput