Strumfi de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
aylin_tarcan spune:
elizas, ai fost dulce tare! foarte frumos scris!
lulu, bine ai venit!
am trimis pe mailul comun un fel de sinteza facuta de mine cu diversificarea pentru prima perioada. la a doua perioada nu am ajuns inca. dar asa, pentru inceput. daca gresesc flagrant undeva, cer sa mi se atraga atentia!!!!
gabriela , hai sa o spun pe a' dreapta. voi tot dati aici retete SIMPLE. mai fetelor, mie mi se par complicate. pai cine stie cand in viata asta o sa am eu timp sa fac aluat si sa il intind si sa il ung etc etc. si sa mai si rad atatea mere! tare gospodine mai sunteti! bag capul in pamant de rusine! eu am facut ciocolata aia ca mi s-a parut simpla. nu era de facut decat un sirop de zahar si sa amesteci cu lapte praf si cacao. si si asa mi-a luat o gramada cu alma pe fundal.
copiez reteta ta, gabi, dar cand o sa o fac dau de baut! mentionez ca nu am facut niciodata placinta cu mere, ca singurele prajituri pe care le FACEAM erau salam de biscuiti cu banana, tiramisu (cu frisca), o singura data tort de mere...si...nu imi mai aduc aminte altceva. si cand vreau dulce dar nu ciocolata, fac clatite. asa ca ma inchin in fata voastra care ziceti de retete simple care mie mi se par complicate.
de inainte sa nasc vreau sa fac saratele. credeti ca am apucat?
dar, voi dati retetele, eu le copiez. fac fisier si cand ma apuca harnicia, macar am baza de date. pana atunci insa, plecaciuni adanci! mai mentionez ca sunt muulte zile in care nu apuc sa mananc, daramite sa fac ceva de mancare! va harnicutelor, si daca cumva puteti sa imi explicati ce ar trebui sa fiu si eu ca voi, ca tare mi-ar placea!
si cand zic ca va admir, nu glumesc deloc! sunteti super!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
fianna spune:
Maria, nu e chiar poveste de adormit copii cu somnul. se pare ca pana in ora 12-1 noaptea e somnul cel mai odihnitor pentru creier. Citisem mai demult un articol in New Scientist despre asta dar nu mai tin minte care erau argumentele.
Lulu, bine ai venit!!!
Aylin, felicitari pentru noul capitol, sper sa reusesc sa trimit maine pozele de azi.
fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)
Luna1 spune:
L-am vazut pe printisorul Matei care are ochi superbi (eu am obsesie la ochi deschisi la culoare dar n-am avut noroc, al meu sot ii are verzi dar fie-mea caprui). Si Matei a avut tortulet ca al nostru dar blue noi l-am avut pink.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Gabrielabv spune:
HEI scularea ca va dau si eu cafea cu parfum de Brasov si cu cativa fulgi de zapara acolo
la noi se chinuie sa ninga dupa ce saptamana asta a plouat de s-a facut totul o mocirla
Gabrielabv spune:
azi noapte a avut Medeea program din ora in ora si acum abia ma concentrez sa vad ce scriu
eu nu va inteleg cum spuneti voi ca va dorm copii toata noaptea dar cu trezit ptr 2 sau 3 supturi. Pentru mine asta inseamna ca s-a trezit si nu a avut somnul continuitate, eu astept sa doarma non stop pana dimineata ca stiu ca se poate, am avut parte de doua nopti fericite de acest fel
Aylin de aceea iti menti tu siluieta, eu cred ca fac mancare mai mult ptr mine, asa m-a invatat mama acasa si cand m-am maritat sotzu zicea sa mancam senvisuri, ceea ce ptr mine e posibil o data pe zi. Asa ca am pus mana si am facut mancare. La prajituri nici eu nu ma prea pricep dar ma stradui, de aceea am spus ca reteta mea e usoara si mai ales sigura si nu ai nevoie de prea multe
Ioana75 spune:
Neata!
Gabriela, si eu astept cu nerabdare noptile fara treziri. Fulgii ii primesc doar in scris, ca altfel prefer sa-i tii la tine acolo, ca sa nu se blocheze orasul.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Nonna76 spune:
Multumim pentru cafeaua de la Brasov.
Ioana, esti tare la faza cu fulgii.Greu tre' sa fie cu traficul de-ti doresti asta.
Si la noi se chinuie sa ninga si tot mocirla e.Dar bate si vintul si nu pot scoate copilul afara.
Eu sunt una din mamicile care se chinuie sa adoarma copilul mai devreme.Acum de cind cu iesitul dintilor si-a dat tot programul peste cap.Aseara cind a vazut ca vreau cu orice pret sa-l culc a inceput sa plinga cu sughituri de m-am speriat si am aprins lumina,i-am sunat dintr-o zornaitoare care stiu ca-i place,apoi iar am stins lumina si in final a adormit pe la 23.30.Mai rau e ca-i strica si programul celui mare care nu vrea sa doarma daca Andrei plinge.
Si eu sunt o persoana care adoarme greu si dorm putin.
Timi07 spune:
de la Dublin serviti? Daca vreti facem si Irish coffee.
LA noi azi vin bunicii si suntem tare agitati sa facem primirea cat mai impresionanta, de parca vor avea ei ochi pt altceva decat Sophie.
Va pupam si va dorim o zi superba!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Timi07 spune:
Gabrielabv tare bine mi-a prins cafa de la tine uite asa m-am mai dezmeticit si eu.
Fata mea e cam mofturoasa,cred ca simte agitatia....
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by Timi07
de la Dublin serviti? Daca vreti facem si Irish coffee.
da. reteta de la irish coffe o vreau. pls! bunicii sunt in Romanaia, nu? si n-au mai vazut-o in "carne si oase"?????? imi imaginez ce emotii au, pt ca si mama e la fel. e departe si ne vedem rar, dar vine de sarbatori (nu stiu cat de incantat e sotzu ca-i vine soacra)...
eu nu pricep cum poti sa-i impui unui bebe un program de somn! cum reusiti ca eu nu am asa performante! el adoarme cand vrea muschii lui. de obicei pe la 9 se impart pijamalele insa aseara a urlat pana pe la 11 si n-a vrut sa stea in patu lui de parca avea arici! si n*am avut ce sa-i fac........l-am plimbat prin casa in brate sa vada el ce e in jur pt ca altfel tipa ca ars! cred ca m*au auzit pana la parteru blocului...azi dimineata la fel, de la 9 la 11 urlete si plimbari in brate. pana n-a mai putut de oboseala n*a vrut sa stea in pat, nici intre perne, in nici un fel. cand "a" vrut muschii lui a adormit. asa ca nu pricep cum e cu programu impus de somn!
eu am noroc ca doarme noaptea: daca se culca la 9 se trezeste pe la 4. daca adoarme la 11 pana la 7 dim n-am treaba....si asta nu pt ca l-am "educat " eu ci pt ca asa vrea el.........mi-e groaza de dinti!cred ca ma apuc de fumat iarba!
*mihaela*