Strumfi de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
lulu77 spune:
Buna seara!
Intru si eu in club alaturi de voi... o perioada am scris la subiectul cu mamici ...am disparut dar iata ca acum sunt prezenta la apel.
Ne numim LUCA GABRIEL ,ne-am nascut prin cezariana pe 20.08.2007,ora 11.35 , cu 3.600 kg si 54 cm, suntem ffff cumintei ,mancaciosi si veseli .
Dormim noaptea ,in general de la 21.00 pana dimineatza pe la 8.00-8.30 cu o mica trezire pentru un bibe pe la 5.00-5.30 dimineatza.Ziua ..nu dormim prea mult ,in reprize de 30 minute de vreo 3,4 ori/zi.iesim zilnic afara ,de cand aveam 8 zile am iesit zilnic ,nu a trecut o zi fara sa iesim.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
i_ulia spune:
ioana, si acum, ca si in bucuresti mancam in sufra. adica sufrageria are practic 2 jumatati. una unde se mananca si una unde sunt televizorul, combina, canapeaua. diferenta majora este ca in bucuresti munceam eu, aici munceste el adica vine omul obosit de la scoala (ca si el e prof ) si deh, eu, sotia iubitoare, pun masa. dar nu numai despre asta e vorba. resimt foarte acut ca acum nu imi mai impart timpul intre iris si mine, asa cum am facut 2 luni jumate in bucuresti, ci intre iris, sot si mine. iar pentru mine ramane al naibii de putin timp.
imi pare rau ca tot asa prost ia sma in greutate. nu pot decat sa te consolez cu ideea ca e mai usor de carat in brate mie iris imi cam rupe spatele cu cele aproape 7 kilograme.
andutzy spune:
Fetelor, intrebare de cate stele vreti voi! Sau poate cate roshii veti avea la dispozitie sa aruncati in mine...dar aici sunt bine primite doar fetele care fac EXACT cum scrie la carte sau cum se discuta pe aici? Fiecare poate face cum vrea cu propriul copil, e clar ca suntem raspunzatori in mare parte de sanatatea lor de mai tarziu...dar asta nu inseamna ca cine face altfel decat "curentul" trebuie pusa la zid! Nu suntem in intrecere aici pe tema cine isi creste mai bine copilul...Si daca unele din noi simt ca trebuie sa se abata de la norme sau asa le recomanda medicii lor in care au incredere, pot scrie aici despre asta, nu? Asta nu inseamna ca ne indeamna si pe noi sa facem la fel. Si daca cer o parere, hai sa le-o oferim, dar daca nu o cer, inseamna ca nu au nevoie, nu?
Imi pare rau ca acest topic cade prada tot mai des conflictelor pe tema cum sa ne crestem cat mai bine copilul...ma repet...dar suntem in concurs???
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
oaana spune:
Lulu bine ai venit.
Luna sanatate multa multa Adelicioasei.
Sa nu va suparati ca am postari scurte,dar in momentul cand ma apuc sa scriu ma striga cel mare pt. ceva,apoi cel mic plange,etc...
ioana,cum s-a intamplat la Sma?i-a facut anestezie?
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
elizas spune:
quote:
Insa ieri am ramas masca: ii spuneam despre Victor ca a avut o perioada cand a dormit toata noaptea, apoi una in care s-a trezit, si tot asa alterneaza in ultima perioada, la care ea imi spune, pai a facut deja patru luni, trebuie sa incepi cerealele, clar ! Eu zic, pai il alaptez, deci pana la sase luni nu are nevoie de nimic altceva, creste bine, n-am motiv, la care ea imi raspunde: "e, asa e acum ultima moda, acu sase ani cand l-am avut pe primu' am inceput la patru luni si a fost bine, nu stiu si astia ce sa mai inventeze !
M-ati crede daca v-as spune ca am inceput diversificarea la prima mea fetita, care acum are 12 ani la sase saptamani, pentru ca asa era "moda" atunci? Acum, avand informatii mai multe, nu mai fac aceasi prostie!!
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
elizas spune:
scuzati greselile de scriere, sunt cu bebe in brate
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
Simo78 spune:
Hai mai anduzy unde vezi tu scandal? De-acum numim orice discutie in contradictoriu scandal?
Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Ioana75 spune:
Alina si Luca, bine ati revenit!
iulia, inteleg. Lasa ca o sa vina si vremuri mai bune. Ma doare spatele chiar si asa slaba cum e. Tu pe cind estimezi intoarcerea in cimpul muncii? Eu incep din ianuarie.
oaana, am iesit din cabinet cind le-a 'taiat', nu stiu exact; mi-a zis sotul ca le-a dat cu o crema cu anestezic.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Luna1 spune:
Fetelor de ce vedeti in fiecare subiect un scandal si un atac la persoana? In fond si la urma urmei aici este o lume virtuala si acasa fiecare face ce doreste asta nu inseamna ca nu putem sa ne expunem parerile in contradictoriu.
Eu nu m-am suparat pe Samadhi cand a fost discutia cu iaurtul decat pe modul expunerii lucrurilor insa apreciez ca cineva a dorit sa-mi ofere mai multa informatie si uite desi aici am gasit informatii pozitive am ales totusi sa aman iaurtul dupa 6 luni ca doar nu moare fie-mea ca nu-i dau.
Sau chiar de la Olgutza am invatat cand au fost controversele cu sucul sa citesc ce scrie pe Sab simplex si pe Infacol si dupa ce am citit ce contin m-am intrebat daca fata mea chiar are nevoie de ele, am probat si am vazut ca de fapt poate trai la fel de bine si fara.
Deci nu inteleg care e problema: ne suparam ca poate gresim? Ne e greu sa argumentam faptele noastre? Cu ce ne dranjeaza ca isi expun si altii parerea referitor la actele noastre? Mamica Olgutei poate face cum doreste, nu cred ca a fost atatcata, eu postarile referitoare la diversificare le-am facut in ideea ca ajuta pe cineva dar daca deranjeaza am sa ma abtin desi cand m-am inscris aici am facut-o tocmai pentru a impartasi ideei si opinii nu numai sa-mi arat poze cu fie-mea ca e frumoasa.
Mamica Olgutei imi cer scuze daca te-am suparat, iti inteleg argumentele insa nu le inteleg pe ale pediatrei tale, ma bucur insa ca poti avea incredere in ea.
Cu asta am incheiat subiectul.
Ioana si eu am revenit la lingurita dupa discutia cu pediatrul, am ales sa fac asta fiindca mi-a oferit increderea necesara. Asa ca e posibil sa nu mai creasca asa bine nici Adelise insa eu sper la fel ca si tine.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)