Alaptatul Help Line (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by siara

Bravo [blue]Laura[/blue,ai fost mai desteapta decat mine,ieri am dat cu bata in balta cand spuneam ca am scapat,a reaparut mucusul,am trimis din nou proba pt coprocultura,asa mi-e de ciuda pe formula ca nu pot controla total situatia,ii dau din nou si zeama de morcovi fierti,m-am saturat...

siara

Ma pui pe ganduri...........Oare nu e alergic la lactoza din formula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siara spune:

Lavinia,nu poate fi alergic ca e pe alimentatie mixta aproape de la inceput si are4 luni jum.Pe mine m-a pus pe ganduri ce spunea Principede e-coli,am citit despre infectia asta si m-a cam speriat,astept rezultatul analizelei dar o voi primi abia marti,azi a fost din nou mai bine,zeama de morcovi isi face efectul, azi inca n-a avut scaun dupa cele 2 de aseara,poate ca si eu m-am grabit sa-i scot prea repede zeama de morcovi ,ma gandesc sa-i dau vreo 2 zile pana sunt sigura ca se stabilizeaza chiar daca va fi constipat,nici eu nu mai stiu ce prefer .Multumesc de incurajari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulush spune:

Optimism si un zambet pentru weekend: http://bp3.blogger.com/_ah6rJHAqYvo/RaNin47PlcI/AAAAAAAAAFE/H6aeVn6S8Hs/s1600-h/rep.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Merci paulush!O recunosc pe Cristina in aceste pozitzii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Dragi mamici, de anul trecut ma supara o sinuzita nenorocita:((, atunci nu am tratat-o cu antibiotice, deoarece Cristina era prea mica si nu vroiam sa ajunga si in corpul ei.Am dus-o pe picioare....Dar de citeva zile iarasi ma supara, mai ales de cind e frig afara....Credeti ca ar fi o problema daca as lua antibiotic?Cu sinupret ma descurc deocamdata.....dar dr a zis ca neaparat trebuie sa o tratez....
Voi ce ziceti? Care ar fi remediul?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by TOMALAVINIA

Merci paulush!O recunosc pe Cristina in aceste pozitzii!

Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)



imi place si mie... dar as avea cu ce completa:))))

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze


Totul despre alaptat!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acular73 spune:

khrisu, TOMALAVINIA multumesc de raspunsuri. Intr-adevar se pare ca plansul era de la colici dar si de la o mica nervozitate care o are pe seara. Dar am procedat si eu cum spunea TOMALAVINIA. Am tinut-o in brate, ne-am mai plimbat, iar am supt, iar ne-am plimbat si tot asa pana se satura si adormea pe umarul meu la ragait sau pe burta lui taicasu' .
khrisu, nu plangea nici 5 minute, dar eu nu prea sunt obisnuita sa planga si sa nu stiu de ce. Cand se trezeste scanceste de foame si atunci o puneam la san, iar cand avea colici tipa mai tare dar o tineam in brate, se incalzea si ii trecea durerea. Acum chiar nu stiam ce sa cred. Mersi de raspuns si m-am convins ca lapte este destul pentru ca doarme cate 6 ore pe noapte.
Numai bine va doresc voua si bebeilor vostri si o sa va citesc in continuare.
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
Doamne ce ma bucur ca v-am gasit, chiar mai tarziu decat niciodata, si asta doar datorita lui dianarus de la mures.
Fetelor, is putin disperata, am un pui de 17 zile si cum in spital am avut o hemoragiei-au dat nestle, si nu prea a luat sanul la papat.Acum ii dau hero si pare ca ii place mai mult.II mai dau si titi dar pare ca nu am laptic, plus ca nu se satura.
Aici nu ai nimic de la farmacie, asa ca mai trag cate o bere pe zi fara alcool, si mai beau cei de chimen, dar tot nimic.Am trimis-o pe sora mea sa imi cumpere galactogil si cica nu se mai face, asa i-a spus farmacista.
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi, va rog mult.
va multumesc din suflet tuturor

[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

olim incearca sa reduci din formula si sa o tii la san cat poti tu de mult. productia se va regla in functie de cerere. Daca spui ca nu-i ajunge laptele tau si ii dai formula ia-ti un sistem de alaptare suplimentara la san gen medela ca altfel risti sa-ti refuze sanul si sa prefere biberonul. Sistemul e de fapt un bidonas in care se introduce laptele din care pornesc 2 furtunase foarte fine chiar capilare. Acestea se lipesc pe fiecare san pana pe sfarc. Astfel bebele in timp ce va papa formula iti va stimula sanul exact pt cantitatea de lapte matern lipsa. Bidonasul se agata de gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Olim, pentru linistea ta, galactogilul nu functioneaza la toata lumea, singurul lucru care face lapte e alaptatul cal mai des. Daca iti golesti bine sanii (bebe+pompitza) o sa ai din ce in ce mai mult lapte. Daca esti acum in Spania, intereseaza-te de LLL, la maternitate sigur au ceva informatii, trebuie sa existe si acolo la voi.
Crestere mare si multa sanatate:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze


Totul despre alaptat!


Mergi la inceput