Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Andreea, pai atat a luat si al meu. Si eu am fost putin ingrijorata, mai ales ca Alex era lungana si lua foarte mult in inaltime. Ea s-a nascut la 49.5 cm si a avea 62 cm la 3 luni, si Andrei sa nascut la 53.5 si a ajuns abia acum la 63 cm. Pediatra mi-a zis ca a crescut absolut normal si ca oricum la varsta asta evolutia se raporteaza mai degraba la greutate si perimetrele respective decat la inaltime.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
Aniast, e bine oricum. Asta nu-mi ia durerea... Chiar nu stiam ca se mai pot edita mesajele din urma...
Micul Yannis creste mare
Roxana_G spune:
Eu observasem si caracterele si 61.5 kg. Dar nu am zis nimic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
tomasa spune:
Slippers, frumoasa veverita! Frumoasa si casa, atat cat se vede din ea... Daca ai sti ce te invidiez, pare asa mare si curat la voi. Iar Vlad are ochisori albastri? Ca asa pare in poze, e foarte dulce.
Piciule, offf, si noi tot dupa viroza. Ne revenim usor.
Ligeea, multumesc pt. sfatul cu haerpesul. Sper sa nu mai apara curand. Imi trimiti te rog nr. ala de telefon al firmei care face mobila din PAL? Nu l-am primit atunci, aveai probleme cu netul.
Magda si mie mi-a cazut parul dupa Tudor, acum inca n-a inceput si nu mi-as mai dori, mai ales ca acum e foarte lung si sigur ma vaoi speria. Atunci am mers si la dermatolog si mi-a spus ca n-am ce face, ca atunci cand cade sunt firele care au murit in urma cu trei luni, deci va cadea oricum tot ce e de cazut, am mers prea tarziu. Acum iau fier si Elevit preventiv, nu stiu daca va avea rezultate.
Sabina, tu arati bine, nu-ti mai face complexe aiurea. Doar esti femeie si proaspata mamica, e normal sa nu arati ca o adolescenta. In plus esti nominalizata la un premiu, sunt sigura ca esti mai realizata decat toate colegele tale, probabil putine au doi copii. Iar cu vanitatea iti faci prea multe procese de constiinta, doar suntem oameni, toti avem vanitatile noastre... Eu m-as duce la decernare indiferent de rezultat,iar privirile lor sunt sigura ca daca ar fi ar fi numai in mintea ta. Asa cum s-a mai spus e vorba despre cariera si munca ta, ar fi pacat sa ratezi momentul.
Cecilia, eu recomandasem apa termala Avene.
Isabeluta, suferim impreuna...de una, de alta... Dar las' ca trece, ne facem noi bine.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
slippers76 spune:
Piciulika, sanatate si tie si lui Michael. Pupam convalescentii. Greu trebuie sa-ti fie singura!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Tomasa . Acum e intuneric, dar maine iti fac o poza cu fatada dinspre curte, aia decopertata. Si una cu peretele de la bucatarie unde se infiltreaza apa de zici ca am in casa Izvorul Tamaduirii. Asta ca sa ma compatimesti nu sa ma invidiezi. Azi mi-au tras clapa alde mesterii. N-au venit sa-si continue opera. Dar o sa le iasa maine pe nas, sa n-aiba grija. Da, Vladut are ochi albastri, dar sigur nu raman asa. La fel a fost si Miruna si au ajuns verzi, ca ai nostri.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
tomasa spune:
si eu! Sa pui poze, desi sunt convinsa ca nu poate fi atat de rau. Macar ai casa, ai spatiu si e asa de frumos la tine... Hai ca pun si eu curand, poate chiar maine, cateva ca sa vezi la ce speram. Deja mi-am luat gandul de la un Craciun in casa noua.
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Mamaaaaa suntem 1298 de mamici? Cand am fatat atatea frate? Sau a baut cineva prea mult azi? Recomand bomboanele cu lichior sau cele cu visine din visinata...
Bai nene, eu stiu ca sunt cam zuza si nu prea sunt demna de luat in seama. De multe ori chiar eu va indemn sa nu faceti asta... Totusi, pe prima pagina scrie ca suntem 1298 mamici, cu 64 de fetite si 66 de baietei. Hai, ca suntem asa de multe nu-i bai... Dar cum impartim copiii??? Suntem 10 mamici pe un pisoi. Eu pe al meu nu il impart cu nimeni! Sa se stie!
Micul Yannis creste mare
tomasa spune:
Cu ochisorii stiu cum este, exact la fel a fost si la Tudor, au fost albastru-gri (nu nuanta aceea deschisa, care ramane clar albastra) pana pe la 1 an, apoi incet-incet s-au inverzit. Acum sunt un verde inchis, olive mai mult.