Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
Annisia spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Annisia
Fara supozitoare nenica. Nu le suport! Chestiile astea anale... Daca e de placere, numa de nevoie sa nu fie...
Cine stie.. poate de data asta o sa-ti placa!
de Ioana (27.09.2007)
Crezi ca o sa-mi vina mintea la cap acum, la batranete??? Unde zici Slippersule ca au supozitoarele alea??? Sa iau un bax... Hihihihihihi....
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Annisia, iti pun o intrebare mai...indiscreta. In timpul te doare? Daca da, e posibil sa fie de la nastere si atunci ti-as recomanda o echo sa vezi daca e totul in regula. Daca nu, vorba lui slippers, o fi vreun nerv...dar de ce tocmai acolo?
Bai, daca era o intrebare indiscreta, de ce ai scris-o cu ditamai caracterele???
Nu ma doare la penetrare, ci cand imi desfac picioarele... Suna cam vulgar, dar asta este... Cred ca oasele mele au ramas deplasate de la momentul expulzarii. Momentan nu imi pot da seama, pentru ca le am ingropate in grasime (eu mai trag sperante ca o sa slabesc...)... In fine, dar cred ca sunt lata rau in solduri...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Sabina, tu te plangi la 70 de kile? Da eu cu 80 ce sa mai zic mai vere??? 80 - tu iti dai seama ce reprezinta asta pentru un om pe seama caruia se faceau glume de genul ”pune-ti pietre in buzunare, sa nu te ia vantul pe sus”????
Micul Yannis creste mare
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Pentru Carpatina si Luy, cam asa arata varianta nefinisata de veverita:http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/2103723314/?rotated=1&cb=1197388926328
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Ce 'veverita' mare...da draguta foc..
Sper ca nu te superi ca m-am bagat si eu in seama..
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
slippers76 spune:
Teo, la multi ani sotului tau. Sa petreceti frumos.
Annisia, supozitoarele alea se gasesc la farmacie. Da' io chiar am vorbit serios. Daca reactioneaza la antiinflamatorii, nu-i nici lipsa de calciu nici oase cracanate. Si trebuie sa afli cauza. Bazinul nu-si revine la forma dinainte de nastere inainte de un an si chiar mai bine.
Danuta
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Piciulika spune:
Buna seara si de la noi.
Nu am citit din urma ca nu suntem inca in stare. Dar recuperam.
Am tras o viroza crancena, micutzul si eu, abia acum iesim la iveala... Si Radu era in Romania...
Vineri (tipic, pe weekend!) a debutat cu muci, am sunat la dr, a spus ca pana nu are si febra, ser fiziologic, aer umed etc.
Sambata dimineatza avea deja 38.5 si tusea ca la bronsita asa ca am sunat si mers la cabinet. Luat sange din calcai - drama maaare si am plans si eu, ca oricum muceam peste el - asa urlaaaa...! I-am spus cu repros drlui ca asa nu l-am auzit in viatza mea sa planga. (A zis, uimit: Nu? Eu, sec: Nu.)
(... bine, e medic, nu moasa: alea la clinica atata l-au bibilit, i-au pus piciorusul in apa calda in prealabil, ca nici nu a simtzit intzepatura, era relaxat ca la wellness.)
Si nu a iesit suficient si l-a mai impuns si-n deget.
Mama, ce racnea saracutzul. Mi se rupea sufletul.
(Asta dupa ce-i zambise frumos in prealabil doctorului - ca asa e el, o raza de soare, tot un zambet.)
Era rosu in gat, dar acum avea doar 38. A zis ca dupa simptome si analiza sangelui pare viroza.
Nu ne-a internat, dar eram pe muchie. (M-a pus pe mine sa aleg. L-am intrebat ce ar face el in locul meu. Am spus ca merg acasa, ca la spital pot merge oricand. Picaturi Nasivine BEBE de 3 ori pe zi, supozitor paracetamol BB doar la peste 38.5 si sunat medicul - nu a fost cazul. Cica sa pape (la ce apatic era...!) si sa pisi...
Asa ca da-i tot la o ora cate un pic... Dupa ce luam eu paracetamol, sa-i foloseasca si lui. Am inchiriat pompa dubla electrica - buna treaba! (accessoriile, igienic, le cumperi) ca sambata imi iesea pe urechi si el nu prea lua mai mult de 5-6 guritze.
Drul mi-a dat nrl de mobil, sa-l sun la orice ora. (medic neamtz - nu ma asteptam, sincer!)
Sambata seara la 6 m-a sunat el sa ma intrebe de Michael - fain, nu?
In fine. Nu ma intrebati cum au fost 2 nopti in care eu avem 39.3 si el nu avea febra, dar nici nu aveam liniste sa-l las netermometrizat /alaptat samd.
Eram cheauna de ne/somn, de febra... trezit la 2 ore, desfundat nas...
Eu am "ars in flacari" dar nu m-am lasat!
Bine ca trece. Dar puteam sarbatori mai frumos intrarea in a 3a luna.
Deci asa am petrecut noi ultimele zile.
Azi vine si Tati si ne cocolim la el sa ne plangem amarul.
Inca muceste si teseste micutzul meu, dar febra nu a mai avut deloc.
Pusilici
Convalescentzii
P.S. Acelasi medic care mi-a bagat cuiul cu greutatea, s-a mirat ce bine a luat: peste 250g/sapt! (900g in 25 zile) Sac! El, care vorbea de completare!
... stiti ce am mai realizat: pentru puiul tau esti atat de puternica! Si daca storci pijamalele tale de 4 ori pe noapte, vezi triplu de febra si ai ochii injectatzi, rosi ca ciresele, e atat de usor sa te mobilizezi cand e vorba de PUI.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
ligeea spune:
Piciulika te invidiez-nu pentru ptitc-eu am doi da pentru doctor asa ma musca de numa numa .
Asta e unul din motivele -adunate la alte nspe pt. care sotul ma bate la cap sa ne luam o casa -in Austria sau elvetia sau Italia -sau ...si sa,,vedem cum e si din postura de ,,rezidenti , ca turistic ,meserie .Ma gandesc ca n-or sacdea la ei preturile ca sa fac o investoitie proasta , nu de alta da la cum cresc la noi le vindem lor , plecam in corpore si revenim dupa vre-o 20 de ani brucanieni sa ne luam innapoi tara aia ,,ospitaliera si mioritica .
Pai eu n-am avut parte de asa tratament niciunde in Romania -nici la sist ,,spagi mici la cel privat .
Bine ca sunteti bine, si apropo, la voi cum e vremea ?
Roxana_G spune:
Teodora, sa iti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si fericiti amandoi!
Sabina, nici nu vreau sa aud. Eu te-am vazut si erai ok. Si chiar daca nu ai fi fost, nu inteleg ce legatura avea asta cu cariera (cum ar fi sa zic eu ca nu ma mai duc la serviciu ca sunt grasa). Lasa scuzele si mergi la premii si daca il si iei cumva ne faci cinste la toate.
Ana, inca o data multumesc pentru indicatii. Uite o sa caut peste tot, daca gasesc din cele cu sireturi iti zic si tie. Eu una prefer din cele de plastic pentru Alex pentru inceput, tin mai bine glezna si se incalta mai usor.
Ligeea, si-a luat fina mea o rochie betooon cu care a fost sambata la party, insa am uitat de pe ce site a comandat. Unii care livrau si in Ro. Aflu si iti spun. Debenhams e un magazin super in Mall Vitan.
Piciulika, esti o mamica extraordinara, te admir cata putere ai si cata vointa! Multa sanatate ambilor, sa va refaceti rapid si sa nu se mai apropie de voi vreun virus.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
aniast72 spune:
magdaz, si mie imi cade parul la greu. Stii vreun tratament pentru asta?
carpatina, drum bun pentru maine, spor la bagaje.
Sabina, nu ar trebui sa te stresseze asa de tare kilogramele, gandeste-te ca datorita lor ai un copilas minunat.
Roxana, da, imi aduc aminte cand ti-am aratat prima poza a lui Vladi...si acum cand ma uit la ea ma emotionez si imi dau lacrimile. Vis a vis de inaltime, dupa cum a spus Sabina, a luat 10 cm in 3 luni deci e bine...dar cand vad alti bebelusi de varsta lui mai lungani, parca mi-as dori sa-l vad tot asa.
Teodora, ma gandeam eu ca esti cu ochii pe forum... pentru sotul tau, multi ani fericiti impreuna.
Annisiaaaa, am gresit cu caracterele. Acum am vazut si eu, am zis ca plec intr-o vizita deci ma grabeam. Corectez imediat in ideea ca n-a vazut nimeni si ca ramane intre noi.
Piciulika ufff...sanatate multa tie si puiului tau.
Andreea, de Vladimir Constantin