Unde veti petrecete noaptea de Revellion?
![](images/user_woman.png)
V-ati facut ceva planuri din timp in legatura cu acest eveniment?
Noi vom ramane acasa anul acesta. Si curios, este ca multi dintre prietenii nostri (petrecereti cu acte in regula, unii dintre ei) au ales sa faca la fel. Probabil ca ne vom strange la unii dintre noi. Insa, de data aceasta, fara nimic organizat.
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Acas'... desi motive de sarbatorit pe anul acesta eu, personal, numai am... Ma bucur ca ai mei sunt bine sanatosi, nimeni nu are un motiv major de suparare si sper ca Cel de Sus sa ne tina pe toti in viata, sanatosi, fara probleme... Ce voi astepta in noaptea dintre ani? O dorinta: un bebeu!
RalMar spune:
Desi ne facusem planuri sa mergem la munte anul asta, se pare ca tot acasa vom petrece deoarece lucram si eu si sotul pe 31.
bebec07 spune:
Noi am hotarat, din motive de copil, sa facem revelionul la cabana "Plapumioara".Am incercat in ultimii 2 ani sa refacem petrecerile din "tinerete".Nu ne-am ales decat cu o oboseala crunta si cu un copil frustrat de lipsa noastra de atentie si rabdare.Asa ca, ne-am hotarat sa facem petrecerea de revelion pe 1 ianuarie, ziua.Ne vedem cu toti prietenii cu copii si facem un chef cu potol gretos.
Anculina spune:
Craciunul acasa, langa brad, ascultand colinde si probabil vizionand filme pe care nu am avut timp sa le vedem tot anul.
De pe 28 decembrie pana pe 2 ianuarie intr-o cabana la munte pe undeva prin Harghita, cu bubulina noastra si cu finii nostri.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
danielac spune:
probabil ca acasa, mai ales ca ne-am mutat de curand la Brasov!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
liliac1 spune:
Anul acesta ne-am rezervat locuri la un restaurant, destul de aproape de casa. Suntem toti cei cu care petrecem de obicei.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
crisu79 spune:
Cred ca vom ramane acasa pt prima oara dupa multi ani.Ne-am trezit prea tarziu ca sa mai gasim locuri unde vroiam.
Aprilie spune:
Tot la Sala Comunitatii Romanesti,ca anul trecut,in aprox aceeasi companie...adica rude si prieteni.
Ne-am simtit f. bine data trecuta (a fost prima data cind s-a servit la masa iar mincarea a fost pregatita de 2 bucatari clujeni,de-ai mei,super-buni)asa ca "recidivam".
Acu 2 si 3 ani am fost la Restaurantul romanesc de la noi,da acolo n-a fost asa bine, bucatarii sint din Dobrogea si nu ne innebunim dupa meniul lor...
Oricum, acasa nu stam nici sa ne frigi,ne depreseaza si nu ni se pare ca a mai trecut un an...parca tot asteptam,in continuare,sa se "intimple" ceva,pina prin primavara...
Am "incercat" si metoda "statului acasa" ,de voie,de nevoie,cind erau copiii mici,da n-a tinut....nu ne-a placut defel!
Baiatul meu cel mare,de 23 de ani,va fi DJ iar pe cel mic il vom plasa la masa copiilor,asa ca vom fi impreuna intreaga familie!
Songura dilema in acest moment este eterna "cu ce ma imbrac???"
In rest,va doresc tuturor o noapte cit mai placuta,alaturi de cei dragi !
PS - schimbam impresii dupa, OK ?