Unde veti petrecete noaptea de Revellion?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Se pare ca sunt singura care pleaca. O sa fin intr-o statiune de schi in Austria. Sper numai sa rezist, pentru ca imi las casa piciul de numai 5 luni.La inceput am oscilat intre a pleca si a sta acasa, dar dupa un an foarte greu si o oboseala acumulata mult peste masura si la mine si la sot am hotarat ca trebuie sa ne refacem fortele. Asha ca plecam!!!

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by redai

Se pare ca sunt singura care pleaca. O sa fin intr-o statiune de schi in Austria. Sper numai sa rezist, pentru ca imi las casa piciul de numai 5 luni.La inceput am oscilat intre a pleca si a sta acasa, dar dupa un an foarte greu si o oboseala acumulata mult peste masura si la mine si la sot am hotarat ca trebuie sa ne refacem fortele. Asha ca plecam!!!

Lore, mamicutza lui David
POZE

Nu esti singura, nu esti singura! si noi tot in Austria, cu prietenii, cred ca vom sarbatori trecerea in Noul An undeva pe strazile din Innsbruck, am auzit ca este spectacol fain de artificii. Suntem cu copiii dupa noi, deci cred ca pe la 1-2 vom merge la culcare, ca acolo oricum nu se papa toata noaptea!

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Anul acesta ne petrecem revelionul in Egipt. Abia astept!!!

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Si Craciunul ,si Anul Nou le vom face in Africa de Sud. De Craciun, vom fi la Cape Town, iat apoi plecam la Sun City.
E a doua oara cand o s facem baie in ocean de sarbatori,iar prima data a fost magnific.
Va doresc tuturor sa va simtiti asa cum va doriti, indiferent daca plecati undeva sau stati acasa. Si sa aveti caldura in suflete, alaturi de cei dragi la trecerea dintre ani!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Acasa, oricum pe 31 eu voi lucra. Ne gandeam sa plecam la fratele meu in Anglia de Craciun si Revelion, dar planurile s-au schimbat. Oricum anul acesta trebuie sa profitam din plin de vederea rudelor ptr ca la anul vom pleca din tara si nu se stie cat de des vom veni.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Acasa, cu mama mea si sora mea, cu sotul ei si cele 2 fetite ale lor.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Multzumesc,Clarrice!

Dupa "inspectia de dimineatza",ma pregatesc s-o iau din loc spre malluri, sa-mi caut o cirpa de pus in spinare...m-am fixat pe vishiniu,asa ca nu ma las pina nu gasesc ceva...visiniu cu negru,desigur...numa potrivit sa ma "asortez" la baietii mei, toti in tuxedo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

La Deva mergem la niste prieteni. Plecam pe 29 si ne intoarcem pe 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Anul acesta noi, v-om petrece acasa noaptea de revelion cu sotul, cele 2-a fetite ale noastre (Rebecca Emanuella & Jessica priscilla) si micutul David Jonathan ce urmeaza sa se nasca zilele acestea.

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

La discoteca!!
A trebuit sa ajung la aproape 36 de ani sa-mi fac primul revelion la disco... Clar, am dat in mintea copiilor...
Ideea nici macar nu a fost a mea , ci a unui prieten de familie foarte bun (si foarte tanar fata de noi, normal), si la inceput ne-am strans 6 persoane, apoi 10, si acum suntem deja 14. Pana la sfarsitul saptamanii, cand trebuie sa platim, cred ca ne vom aduna 20.
Oricum, va fi un revelion cat se poate de atipic pentru mine (n-am mai fost la discoteca de vreo 3 ani, sa-mi fie rusine!!), da' ma consolez cu ideea ca nu voi fi cea mai babaciune de pe acolo: mai vine o prietena de-a noastra cu sotu' ei si au 40 de ani. Ma astept sa nu ne lase aia sa intram pe motiv de senectute...
Cat despre tinuta, sunt intr-o ceata absoluta, habar n-am ce sa port ca sa nu fiu nici penibila, nici prea eleganta. Da' ma mai gandesc!! Daca aveti ceva sugestii, va multumesc de pe acuma, neuronul meu e foarte stresat si da rateuri nasol de tot.
Pentru fetele care cred ca am scris din greseala "discoteca" in loc de "club": din pacate, nu e nici o greseala, in oraselul nostru nu exista cluburi asa cum le stiti voi si cum am vazut eu in poze...

Mergi la inceput