***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (35)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Nici eu nu stiu ce-i cu Florina,imi placea mult cum ne scria...a mai scris de curand la subiectul Soniei...Si de Pauly mi-e dor...
Editez sa-i scriu Alynei ca in maternitate(dupa cezariana)mi s-a dat algocalmin,spuneau ca-i singurul medicament care nu trece in lapte...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Kay cat ma bucur pentru voi! Ma rog zilnic ca Sonia sa fie bine!
AlexAlice da, eu ti-am raspuns atunci cu certificatul. Apropo, sper ca ai reusit. Esti tot in Ro sau te-ai intors? Didi spunea ca in De i-au cerut la consulat nu stiu ce foaie de la stadtamt pt. certificat.Sotului meu nu i-au cerut asa ceva ci doar carnetul ala galben cu care se merge la doctor pentru U. Au facut o copie de pe prima pagina. Deci cate bordee atatea obicee. Multumesc lui Dumnezeu ca m-am interesat inainte cat dureaza in Ro si i l-am facut aici ca altfel probabil inca mai eram si acum in Ro. Oricum si aici s-a lasat cu 3 drumuri de-ale sotului la Consulat si destul de multi nervi dar s-a intors victorios ultima oara .
Dicirstea si Vladut ne trage de urechi ca sa ne suga/rontaie de fata (chiar si de nas la sot pentru ca pe fata are barba si ce dur e cand se strama ca simte barba ). Te inteleg perfect pentru ca si eu eram super fericita cand a facut asta pima oara (acum 2 saptamani) .Cu toate ca probabil o face ca-l mananca gingiile eu insa prefer sa-mi imaginez ca asa ne pupa el.
Ckristina ce dura e povestea ta cu permisul de conducere! Eu la sala m-am descurcat dar la traseu vai si amar..nu-mi venea sa cred ca mi-l da! Oricum nu mai stiu sa conduc..am permisul de 7 ani si de condus am condus doar in primii 2, acum mi-e frica sa ma urc la volan. A si am uitat sa va spun: prima oara cand am condus singura a si intrat un dobitoc in mine. Mama ce spaima am tras: mai mult mi-era frica de taicamiu ca i-am spert coltul la bara si un far...dar a platit asigurarea aluia.
Elteka nici al meu nu a vrut dovleac...era la borcanel dar cum l-a simtit pe limba l-a scuipat si si-a inclestat gura...
Pepsi felicitari pentru statul in fundulet!

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare..
imi scrisesem un mesaj kilometric si l-am pierdut..

ieri am incarcat ieri de vreo 4 ori niste calendare si poze la Saturn. Pocnesc. Ma lui de internet.
am urcat niste pozeaici.

Chiqi, frumoasa bebelina in scaun. Tare practic pare.
Auzi, iar io cu critica de ce o tii in casa cu caciula ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Didi al tau cat are la 6 luni? al meu are 7,785 gr. si 69 de cm. Al tai pare mai lunan un pic . As pune si eu poze dar nu prea ma pricep si nici nu as vrea sa intru in conflict cu sotul care nu e de acord .

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La cat mai multe lunisoare sarbatoritilor: Erika, Maria, Radu Andrei, Sara! Sa cresteti mari si sanatosi!

Pupici mamici si capsunici!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mutltumim de aprecieri. E acelasi scaun, dar se suceste pe o parte si pe alta. M-am gandit ca daca copilu' rasfatat nu o sta in scaun macar sa se hatzane in celelalte optiuni care sunt pentru o varsta un picut mai mare dar am pus-o de drag...sa vad cum ii sta!!! Caciulita am pus-o ca era fata dupa baie si in sufragerie sunt 17 grade fata de 21 din camera ei. Altfel nu ii pun.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mersic de raspuns fetelor.Eu insa as fi vrut sa ma dau
cu ceva gen Fastum gel etc.....Am voie de-astea?

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

poohy, da, noi folosim sterilizator chicco pt microunde.

ciquitita, ce printesa draguta ai!!

DidiAlex, ce frumosi si fericiti sunt piticii tai!!!

Si ce pofta de mancare mi-ai facut cu gasca si cozonacii!

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Multumim pt urari Ninutza, Sobi, Poohy, Irinusha, Ramona

Didi, am vazut pozele, frumosi copii ai!Credeam ca Andrei baleste rau, cred ca tu poti colecta mai mult ca mine de la David.Sotu meu zice sa-i dau apa multa ca se deshidrateaza copilu la cum ii curge din gura

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by lavini
Graviduta, la inceput am sunat io la diverse nr de tel, dar toate tipela stateau in Zona Piata Sudului, Brancoveanu, etc si nu veneau pana in Crangasi.

Stai in Crangasi? Si eu la fel. Eu stau pe langa Angst, daca stii unde e. Pe unde iesiti?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput