Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

te-a linistit si cu greutatea? cum a fost, ce v-a zis?
cat despre vin rosu....enjoy! un pahar nu-ti strica :) eu facacasa, pt ca nu prea suport restaurantele la evenimente de genul asta.

Piciulika mare, voi ce mai faceti?
Marunzika?
Gabriela?
Andreea aniast?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Buna seara fetelor , bine v-am regasit

N-am mai avut accidente si nici bolnavi n-am mai fost , dar am muncit ,,pe baricade ca sa ne putem muta si noi odata ca niciodata ...

Din nefericire niste muncitori -cum sa le zic -au taiat travertinul pe terasa de la dormitor ocazie cu care au gaurit membrana ( nu era inca pusa pardosela de lemn ) drept pt. care a inceput sa ploua direct in living ...
Da , si uite bine ca n-au vebit inca aia cu mobila ca faceam doua de-odata .
In fine , nu va mai plictisesc ca aici e sectiunea pt. bebei nu pt. case , dar de la atat stres nu prea mai am nici lapte pt. Bem Bem-eu oricum ii dadeam o biba noaptea dar acum am ajuns sa-i dau si una ziua si sunt tare suparata

In rest el creste bine -are 5,3 kg si inca nu a afcut 2 luni asa ca e in regula. N-avem muci , dar dupa ce ma plangeam ca face des caca-stiti cum se zice ai grija ce-ti doresti -acum e constipat rau de tot . Si se vaita saracutul de la 5 dimineata pana la pranz cand reuseste sa faca , iar eu sunt cheuna de la asa program

N-am reusit sa-l fac sa inteleaga ca nopatea e mai mult pt. dormit decat pt. mancat , asa ca manaca cu voiosei la 22, la 1 noaptea si la 5 dimineata .
In plus ma zapaceste si ziua ca daca laptic nu mai e prea mult el era invatat sa se sature repede , acum sta la supt si 1 ora
A avut si clici din nou vre-o 3 zile asa ca suntem in plin proces revolutionar -urlete , nesmn si agitatie cat cuprinde

N-am avut timp nici macar sa merg la cumparatuti-noroc cu Kidex am fost si am luat cadouri de mos ,si am mai comandata ceva de pe net

Am si o intrebare - pustiul meu a zis ca vrea sa-i aduca mosul patine de gheata , aveti idee care sunt mai bune si de unde ?
Fac patinoar aproape de noi, chiar pe Kisselef asa ca
vrem sa mergem la patinaj

Ma uit la cel mic si cand ma gandesc ca e ultimul meu bebe imi vine sa nu mai plec de langa el nici un moment -la celalat am fost tare stresata ca respira de ce respira , de ce sughite de ce are 37 etc
Nu ma bucuram efectiv de copil ca eram focusata pe problemele pe care le-ar putea avea si nu pe el ca si copilas

In schimb la asta mic ,-poate si experienta -sunt foarte relaxata , dansez cu el prin casa si-i place , am fost cu el peste tot -chiar si la Ikea ,iesim afara cu caruciorul , pur si simplu descoperim lumea impreuna .
Am si noroc ca pustiul nu e gelos , vine si il pupa cu drag-cam apasat ce-i drept , m-a intrebat -,,mami cand mai iese un bebe de la tine din ou din burtica ?-A vazut cum ies puii din oua si degeaba ii expplic ca nu am ,,oua in burtica , el e convins ca am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Danuta, Roxana sper si eu atunci ca e de la control sau recoltare de analize. Multumesc mult.Tomasa cum a scapat cea mica, ca si la noi cea mare tuseste iar pe mine ma incearca gatul si cea mica vad ca are nasucul infundat si haraie. Azi am scos-o si afara cred ca nu trebuia, nici nu stiu o fi mai bine sa o tin cateva zile in casa? Binenteles ca la noi cea mare e exilata in camera ei iar eu mi-am cumparat o masca altceva nu stiu ce as putea face doar sa sper sa fie bine.Si cu dulciurile la fel Isabela mea a aflat cam tarziu ce buna e ciocolata, dar cat m-am luptat cu soacra pt asta numai eu stiu. Acum ma lupt cu ea ca la scoala se mananca numai cipsuri si alte porcarii, eu ii dau mar la ea la inceput zicea ca se face de rusine dar s-a obisnuit.Despre greutate eu ma straduiesc sa nu slabescMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Ligeea ce simpatic pustiul tau. Si eu pot spune ca ma bucur acum mult mai mult de bebelusa, dar de probleme n-am scapatNoi sper ca am scapat de colici e asa bine sa o vad cum suge linistita si se uita la minefara agitatie fara urlete.Acum sa va spun ce am patit cu pampersii libero, nu stiu dar cred ca am nimerit un pachet defect ca pana acum nu s-a intamplat, cand ii schimb pampersul ramane pe pielea ei un fel de gel la inceput am crezut ca i l-am lasat prea mult dar am folosit cativa si tot la fel(ce fac eu acum cu un mega pack) Nici nu stiu ce sa mai folosim ca libero nu mai cumpar, pampers sunt cremuiti, iar huggies parca nu stau prea bine pe ea si s-a intamplat sa se ude.Deocamdata am luat huggies dar ii schimbam cam des zic eu, parca sunt si mai micuti ca libero.Voi ce folositi?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

A fost cam liniste in we asa ca am reusit si eu sa recuperez din urma.Seara nu mai pot citi ca imi da sotul stingerea la 10, adica opreste laptopul ca cica de asta nu adoarme Elisuca inainte de 12, pana acum nu i-a reusit.Mai ales ca micuta mea e asa vioaie pe la 11 noaptea de parca a dormit toata ziua.chiuie, gangureste si de vreo saptamana rade si in hohote, e o scumpa.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

si eu as vrea sa schimb pampersul cu altceva dar nu stu cu ce . Pe al meu il strang la picioruse si nu stau bine pe el

Mergi la inceput

Sabina , la curcan poti safaci urmatoarele frigarui vegetariene

iei niste frigaui de lemn din alea subtiri si pui pe ele
-rosii cerise -cele mici , rotunde , rondele de zuchinni , ciuperci champignion mai mici
Innainte de al pune in tepuse le lasi cca 1 ora in ulei de masline cu un pic de usturoi-f putin si piper
daca ai cuptor electric la pui la copt pe gratar la cca 200 grade vre-o 15 minute
Poti sa le infigi apoi in pieptul curcanului, sunt foarte aspectuoase si bune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Myral, Ligeea, eu folosesc Happy acum. Sunt ok. Libero nu-mi plac, la Pampers e alergic, asa ca eu sunt pro Huggies si Happy.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

ligeea, super tare ustiul tau cu oul in burtica. uite pentru el.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf

Mergi la inceput

Myral si pe mine m-a incercat o raceala si am luat cateva picaturi de propolis -dim si seara direct in gat , multa vitamina C -mi-e ca de aia a facut colici , si o chestie cu miere si vitamina C de la farmacie , am aruncat cutia ma uit maine si iti spun
Mie imi face foarte bine tinctura de propolis , cand eram gravida am avut probleme cu o masea inflamata si imi picuram pe ea propolis in 3 zile s-a dezumflat .
daca vrei sa incerci ia de la Hofigal sunt mai seriosi si e mai concentrat

Mergi la inceput