Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

bun venit daliaailad.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

neatza si de la noi!
daliaailad bine ai venit cu bb Andrei.Te-am trecut in listuta. Am vazut pozicile... Andrei mai are si o surioara?

La multe lunite sarbatoritilor de azi: Andrei de teodoran, Daria Anamaria de Dony74, tizului nostru nascut in aceeasi zi Robert de Crishtina, Paula Maria de navicula. sa cresteti mari!

Piticul meu la 3 luni are cam 6 kg, o sa vedem exact maine cand mergem la tanti doctor. Oricum nu e in categoria grea, insa zic ca a luat bine de la 3,600 la nastere. Si ca sa sarbatorim 3 lunite, ne-au chinuit gazutele si parturile ieri.
Noi suntem de azi singurei pana vineri ... Tati e la un curs in Belgia.
Un weekend placut!

miaunici pe unde stai prin militari?


Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina,merci frunos!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Am revenit si noi, binenteles ca a venit sotul acasa si de atunci am fost f ocupati curatenie cumparaturi cadouri azi vrem sa impodobim bradul noi sarbatorim mai devreme ca sotul va fi plecat, sa vedem insa ca cea mare tuseste ingrozitor s-ar putea sa mai amanam putin. Si cea mica vad ca are nasucul mai infundat ca de obicei si nu ies mucisorii, sa speram ca nu evolueaza. In rest cu colicii suntem muuuult mai bine asta ca sa nu spun ca am scapat de tot ca nu se stie, doarme cam 6 ore legate noaptea apoi inca 2, 3 ore acum cred ca nu scade lactatia din cauza ca nu suge 6 ore, ce spuneti sa ma mulg noaptea???? La mine oricum un san produce mai putin, stiu ca trebuie s-o pun mai des la el dar la 6 dimineata i-l dau pe cel mai plin si asa asta mai mic ia pauza\cam mare.Si mai am o problemutza va rog mult o parere. Am fost la control la ginecolog (la 3 luni) mi-a facut si eco si control pe masa, uter ca nou, col ok, taietura la fel , in schimb am sangerat putin nici dr. nu stia de unde a presupus ca o sa-mi vina ciclul desi alaptez eu la fel, dar sangerarea mea a fost doar o pata mai maricica si atat. Controlul nu m-a durut absolut deloc dar nu pot sta linistita. E posibil sa fie o menstruatie micuta din cauza alaptarii?? Nu cred sa fi sangerat din cauza controlului ca nu m-a durut dar cine stie. Ma mai duc la dr. peste o sapt dupa rez analizelor si il mai stresez atunci cu intrebari.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna si de la noi.


La multi ani!(lunite) tuturor sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari, sanatosi si norocosi.

Alehim eu nu mai zic nimic este al 3-lea sfarsit de saptamana cand suntem singuri, si cica mai urmeaza unul si gata pe anul asta. M-am invatat si ne descurcam foarte bine.


Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

La multi ani pt sarbatoritii de azi ROBERT STEFAN DE ALEHIAM,ROBERT DE CRISHTINA, ANDREI DE TEODORAN, DARIA ANAMARIA DE DONY,PAULA MARIA DE NAVICULA! Alehiam ca stiu cum e sa stai singurica.Dalia bine ai venit! Am vazut si eu pozele, frumosi copilasi.Mandarinutza sa treaca repede sanul.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

multumesc fetelor de incurajari! nu zic ca nu am mai stat singurei... dar e prima data cand stam atata.
robert va pupa si va multumeste pentru urariMad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ne priviti si pe noi????Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

Ne priviti si pe noi????Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf
daaaa... sunteti mari si frumosi, si stiti sa faceti niste mutrite faine... al meu devine brusc serios cand vede aparatul

eu mi-am culcat ghindocul pe balcon...parca nu am chef de iesit afara iar pe ceataMad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by myral

Am revenit si noi, binenteles ca a venit sotul acasa si de atunci am fost f ocupati curatenie cumparaturi cadouri azi vrem sa impodobim bradul noi sarbatorim mai devreme ca sotul va fi plecat, sa vedem insa ca cea mare tuseste ingrozitor s-ar putea sa mai amanam putin. Si cea mica vad ca are nasucul mai infundat ca de obicei si nu ies mucisorii, sa speram ca nu evolueaza. In rest cu colicii suntem muuuult mai bine asta ca sa nu spun ca am scapat de tot ca nu se stie, doarme cam 6 ore legate noaptea apoi inca 2, 3 ore acum cred ca nu scade lactatia din cauza ca nu suge 6 ore, ce spuneti sa ma mulg noaptea???? La mine oricum un san produce mai putin, stiu ca trebuie s-o pun mai des la el dar la 6 dimineata i-l dau pe cel mai plin si asa asta mai mic ia pauza\cam mare.
Si mai am o problemutza va rog mult o parere. Am fost la control la ginecolog (la 3 luni) mi-a facut si eco si control pe masa, uter ca nou, col ok, taietura la fel , in schimb am sangerat putin nici dr. nu stia de unde a presupus ca o sa-mi vina ciclul desi alaptez eu la fel, dar sangerarea mea a fost doar o pata mai maricica si atat. Controlul nu m-a durut absolut deloc dar nu pot sta linistita. E posibil sa fie o menstruatie micuta din cauza alaptarii?? Nu cred sa fi sangerat din cauza controlului ca nu m-a durut dar cine stie. Ma mai duc la dr. peste o sapt dupa rez analizelor si il mai stresez atunci cu intrebari.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Si eu am sangerat putin dupa controlul pe masa,ma gandeam ca-mi vine ciclul,dar n-am mai avut nimic dupa aceea...iar eu nu alaptez.

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput