Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
greyeras spune:
Nici eu nu ma spal pe sani la fiecare alaptare, dar pe maini mai mereu. Numai noaptea sunt prea obosita si ii bag direct tzitza in gura. Sper ca de data asta sa-mi apara si mie mesajul in timp real.
Bebita mea are niste bubite pe fata. Eu o spal doar cu apa plata si am observat ca de cate ori ies afara cu ea se reduc si nu mai sunt rosii. Mentionez ca scoate cam mult laptic si e mai mereu uda pe barbie acolo unde sunt si cele mai multe bubite, ca o iritatie. Nu stiu cu ce sa o dau. Oricum miercuri mergem la dr sa vedem ce spune. I-am spus ca scoate cam mult laptic, chiar daca dupa fiecare masa o pun sa scoata aerul si a zis ca nu are nimic atata timp cat ia foarte bine in greutate, s-a nascut cu 3.400 kg, iar la 2 luni avea 5.800 kg.
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)
Sabina spune:
Andriesu, multam fain! oricum, de la Alice luam tort, bineinteles.
Cat despre spalat etc...eu la Sofia ma spalam nonstop si am facut vreo 10 episoade de mastita(ma rog, inceput de mastita)
la Gheorghe nu ma spal pe sani decat dimineata si seara la dush,. si n-am nimica....
dr Culcer zice ca de 2 ori pe zi e suficient si ca mastita nu se face pe cale exterioara, ci interioara.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
isabeluta spune:
Apropo de mama casnica si mama workoholica. Eu sincer nu-mi pun problema asa!!! De admirat sunt in mod egal si una si alta atata vreme cat nu-si ignora copii.
Cum sunt la primul copil imi pun mai degraba aceasta intrebare...nu stiu cum voi reactiona cand ma voi intoarce la servici...Pentru ca reucunosc sportiv cam exageram cu jobul inainte, iar acum fac depresie doar la gandul ca trebuie sa ma intorc la servici si sa nu-l mai vad cateva ore bune. Deh...
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
carpatina spune:
Hei, Tomasa, a fost bun vinul de aseara?
Ma bucur ca te-ai mai linistit. Si daca tot nu faci petrecere.. de ce mai astepti cu botezul pana in februarie?
de Ioana (27.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Carpatinule, tu cand o botezi pe Ioana, ca vad ca e cu o zi mai mica decat Andrei?
Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
isabeluta spune:
Kosmas de mami Iuli8700!!!
Iulius Teodor de mami Alinus_25!!!
Iris Maria de mam Ripley!!!
Stefania de mami Andrruzza!!!
Andrei de mami Aandreea27!!!
LaviniaN!!!!
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
sim_stoian spune:
Ce fac fetili?
Myral, ma spal de 2 ori - dimineata si seara. In rest, ma spal pe maini de muuuuulte ori pe zi.
Betty, ce harnicut e Mario! Al meu e ca si al Roxanei, lenes. Sta asa de bine pe spate, de ce sa munceasca
?
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
tomasa spune:
Bun, Carpatina, bun a fost vinutzul...
. Cu Botezul chiar nu stiu, oscilez. Asta cu nefacutul petrecerii m-a lovit de curand. Probabil insa ca voi face si petrecere ca sa nu scandalizez lumea doritoare. Nu mare insa, doar o masa la rest cu apropiatii pt. ca dupa parerea mea Botezul se face doar incerc restrans,familie si cativa prieteni buni buni. 
Andries, multumesc de link. Arata foarte bine gradi, din pacate nu e intr-o zona accesibila mie (as avea nevoie la Arcul de Triumf, pe Kiseleff, in Buc. Noi ar fi ideal). Esti multumita de ea? Se simt beneficiile particularei? Eu asta nu stiu, daca isi merita banii. Teoretic asa ar fi normal, sa fie mai grijulii avand mai putini copii in grupa si material didactic mai bun, practic insa nu stiu cum este, daca chiar se ocupa de ei asa cum spun, daca ii invata ceva, etc. Am auzit si bune si rele despre amblele variante si in curand va trebui sa ne hotaram pt. toamna ca la stat cel putin e bataie cu locurile. Ma ingrozeste ideea de 40 in grupa, ce or face cu ei? Cred ca e haos acolo.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Ma gandeam apropo de spalatul ala pe sani, ca la cat e de muradara apa noastra de la robinet cred ca mai rau am face... Oricum, daca va spalati des, spalati-va numai cu apa simpla, fara sapun ca usuca rau pielea si faceti ragade. Sapun doar o data, maxim de doua ori pe zi.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
slippers76 spune:
Tomasa,
si multumesc de grija. Tu-mi porti intotdeauna de grija. Sunt pe aici si va citesc din umbra (si pe sarite, recunosc sportiv), pentru ca ma incadrez in ambele categorii ale lui Andries adica mami care munceste (pe rupte) pentru birou si mami care coace (tot pe rupte) fursecurile pentru Craciun. Pe langa asta vreau sa-mi termin si curatenia in casa, ca a venit mama sa ma ajute, si mai si supraveghez o tarla de muncitori care mi-au demolat fatada bucatariei si acum o refac (asta apropo de casa, constructori si alte alea, pe care le stii foarte bine si tu). Aaaaa, sa nu uit imi mai duc si fata la cursuri de patinaj. Si cu asta programul meu e full. Am noroc de un flacau cuminte, care ma lasa sa fac de toate cele. Ma bucur tare ca v-ati insanatosit. Multumesc si de pontul cu gradinita little london. Am gasit site-ul lor. O sa sun sa vad care-i treaba.
Myral, nici eu nu ma spal pe sani inainte si dupa alaptat. Ma spal la dush, iar de rest ma spal pe maini inainte de fiecare alaptat si nu numai. Si imi schimb si sutienul in fiecare zi. Am ajuns sa imi cumpar cate unul pe saptamana, la cum se strica si cat de urate se fac de la spalat, dar asta e. Spalatul prea des "depersonalizeaza" sanul. Risti ca bebe sa nu mai vrea sa suga pentru ca nu-ti mai recunoaste mirosul.
Ma duc sa-mi pun perdelele inapoi pe geamuri.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts