LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa vine claudiuuuu..iu-piii. asa mult ma bucur pt voi. toti 3. pfiu..de-abia astept sa nu te mai vad pe forum

asiza esti pregatita? ca de maine incepem galeria pt voi. hai ca mai e un pic. pic pic pic

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

ruxandra, shoshika, donia ori veniti voi dupa mine (hoooooopa-sus), ori pana maine vin eu dupa voi...si sa vad cum ma mai scoateti pe mine dup-aia...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Sunt datoare cu niste felicitari:

La multi ani! Alexandra (Pisi)
La multi ani! Octavian

La multi ani! Porumbita

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

am facut niste modificari in listuta. curatat linkurile la poze care nu mai erau bune. va rog, cand faceti capitol nou, dati cu quote sa puteti lua lista asta, nu una veche. multumesc

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Dandusa, bafta maine! sa aveti cea mai frumoasa reintalnire!

Danita, sanatate maxima!

Marani, ii doresc multa sanatate soacrei tale, sa de DD sa se rezolve cu bine problemele voastre

Shoshika, nu ai voie in butoi, afara cu tine!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

inca una si ma duc: cheful Oanei a fost foarte reusit, copiii jucausi, mancaciosi si somnorosi. Oana o finuta ca de obicei, chiar daca fara rochita.

Noapte buna!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

chris te rog te rog zi-mi de unde, cum, cat trenuletul!!!!pls!!! mult! ca sunt in pana de idei de cadouri de craciun.
ma duc si eu la somnic ca m-a relaxat barbatul
somnic usor

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, sa-ti fie rusine! pardon am vrut sa zic sa-ti fie de bine

dandusa, ma duc la nani cu gandul la tine, la ziua de maine, la voi

marani, pt maine

ruxandra, maine te sun ca am drum cu masina viu peste butoiu' ala sa-l fac tzandari, mama lui de tradator!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

inca una si ma duc...
marc e mult mai bine. zyrtec-ul asta si locoid-ul sunt 2 miracole pt mine in clipa asta. jur ca vineri dimineata credeam ca mor, imi inchipuiam ca vreo 2 sapt se chinuie cu bube si iata ca e duminica seara si... se duc deja din ele!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

tarziu, pe fuga...nu va pot uita , asa ca dau si eu raportul

fost la mos, alergat de-a scos untul din mine,a fost atat de absorbita de copii ca nu a scos UN zambet....era super incordata. a scos cu "manutzele amandoua" un ditamai ursul dintr-un iglu ...parca e Hercule fata asta ...apoi scandal prin magazine ...ca vrea numai pe jos...pana la urma adormit in carutz.

azi ff frig afara, dar pt noi e ok..-15C..vad ca incepe sa fie si pt socrii

buunn... v-ati chefuit, care pe unde...

la multi ani Porumbita!

la multi ani tot celilalti fulguletzi pe care i-am ratat!

vreau doar sa stiu daca alexandra_25 e ok? esti bine ? mai hai pe aici...si toate celelalte care v-ati zburlit un pic ...la apel..

la tema cu adevar/minciuna am si eu cateva de zis..va rog sa nu expirati tema ca sigur mai putem discuta pe tema asta si impartasi mai multe...
din pacate timpul nu imi permite acum sa ma extind, asa ca va las in compania pozelor facute azi :

http://good-times.webshots.com/photo/2551972380098483114ZcICmR

Mergi la inceput