Tipuri de permanent
Raspunsuri - Pagina 3

Annie80 spune:
quote:
Originally posted by energy79
bineinteles ca doritoarelor le pot da adresa coaforului:)
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg
Daca e vb si de thessaloniki, eu vin, vin..

pozele sunt super, parul arata super sincer, abia astept sal fac si eu, sper ca in curand si sa arate bine.
dandusa....intrebam si eu

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

saryta spune:
Dandusa - multumim, super sfaturi mai spune...
Eu mi-am facut si eu permanent de vreo 2 ori si am fost multumita, dar vroiam sa va intreb despre parul pus pe niste bigudiuri lungi ... dar cica si parul trebuie sa fie drept nu in scari ... aveti habar de asa ceva?
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

energy79 spune:
Acum chiar sunt in dilema...aseara am vb cu coafeza mea,am intrebat-o daca ma poate face permanent la radacina ca am citit eu pe net ca se poate...a fost f categorica..ca nu se poate,ca bucla nu va iesi uniform,clar cu "metoda" ei nu se poate...mi-a oferit varianta cealalata,sa imi fac iar tot parul..e adevarat ca este inca ondulat dar nu asa cum era la inceput si mi-ar placea sa fie tot uniform si ff infoiat dar mi-e teama sa nu il ard...ca a mai fost facut de 2 ori pana acum..sa pun a treia oara solutie nu e periculos?de tuns am tuns acum vreo 2 luni din el cativa cm dar nu prea multi...
fetelor,saryta,camelia,voi ce faceti cu radacina dupa cateva luni?o lasati asa?il faceti iar permanent?nu se arde la varfuri?

camelia_daniela spune:
Dandusa, multumim mult pentru sfaturi!
Energy, eu nu am permanent acum. Am avut in urma cu cativa ani si as vrea sa fac iarasi dar stateam in dubiu pentru ca nu vreau bucle mici, vreau bucle mari, ca ale tale! Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

saryta spune:
energy - nici eu nu am permanent acum, dar vreau sa-mi fac si nici eu nu sunt hotarata ... tot bucle mari vreau si eu ... ca pana acum au fost de alea mici.
Cat despre problema ta ... eu imi faceam iar permanent dupa 6-7 luni si tundeam varfurile.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

energy79 spune:
fetelor,va multumesc ca mi-ati raspuns si sper sa nu se supere Annie ca am intervenit la subiectul ei
ideea e ca eu nu am parul f lung,acum il las sa creasca si nu imi convine sa tai din el la fiecare 6 luni..ca atunci o sa raman mereu cu el la nivelul asta,adica mediu...
o sa ma hotarasc ce fac si daca imi fac din nou,va pun poze!
o zi buna su un permanent cu bucle mari si par sanatos va doresc!!

dandusa spune:
Energy,
imi pare rau ca nu te poate face...,poate nu stie...,neuniform nu are cum sa iasa ,cel putin sa se vada...,pentru ca este ondulat...,deci dezordonat...
cum sa se vada diferenta dintre radacina facuta de curind si restul parului,daca firul nu este drept?!?trebuie sa foloseasca acelasi tip de bigudiu...si atunci o sa iasa ok...
sa ne tii la curent cu ce ai facut...Craciun Fericit!
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

daniella4 spune:
Eu mi-am facut permanent de vreo 3 ori si rezultatul a fost dezastruos de fiecare data, rezolvabil doar cu zeama de foarfeca.
O fi fost doar ghinion sau permanentul nu e potrivit pt par uscat, des si cu fir gros?