Tipuri de permanent

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

inca una si ma duc..

sa va spun un pont...,pe care noi clientele nu-l stim...
permanentul a devenit asa de "slab"...,sau soft pentru ca astfel clienta vine mai des la coafor...,se face mai des...,deci plateste mai mult...,avantaj coaforilor...
eu as alege acest tip de permanat care ma costa mai multi bani ca sa-l intretin...,dar care imi protejeaza parul fff mult...,decit solutia veche...,par degradat/uscat,care dureaza un an...si ma costa si mai putin...,este alegerea vostra...,sint banii vostri...
permanatul cu solutiile noi,dureaza la fel de mult...,depinde cit de bine a fost facut/lasat sa actioneze...
permanentul "slab",nu se numeste un permanent care a fost facut cu o solutie mai slaba...NU!!!...,permanentul slab este facut cu bigudiurile mari...,sa para ondulat natural...,doar pentru efect...,simplu...,deci nu ff cret...
un permanat facut bine,nu are nevoie de bigudiuri&co,sa-i aduca un plus de onduleu...,ala staaaaa tot timpul...,motivul pentru care ar trebui sa va duceti la coafor in 2 luni,este radacina!!!...,nicidecum parul care a fost facut permanent...,asta inseamna operatiune indeplinita cu succes...

ps:daca doriti mici trucuri prin care va puteti da seama daca coafeza stie sau nu...,spuneti-mi...

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

dandusa,pot sa te intreb si eu ceva?

ai zis ceva de radacini..exact la asta ma gandeam si eu..parul arata bine,onduleurile sunt usoare si mari,problema e radacina,acum ca au trecut cam 7 luni,a crescut si parul si la radacina nu mai e asa ondulat si nici volum nu are...mereu il dau cu solutii pt volum la radacina si il usuc cu capul in jos cu difuzorul..e ok,insa nu tine volumul,a doua zi iar e cam pleostit la radacina..il mai tapez un pic,mai pun o panglica,o agrafa ceva..,insa nu e cum era la inceput!ce as putea sa ii fac?din cate cred eu ,nu se poate face permanent doar la radacina...sau nu e asa?ai vreun sfat pt radacinile mele?
iti multumesc mult!

http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

cred ca o sal pun...imi asum riscurile sa-l pierd, dar sper ca nu dar sa gasesc niste timp liber (adica sotul acasa sa stea cu cupilu ;)

dandusa ..nu mai bine tunde parul dupa....pe cel care sa ars? logic asa ar fi sa nu taie ceva ce paote nu se va arde

Energy
poze ...ar fi super, promit ca voi pune si eu, dar numai daca voi fi multumita de rezultat

Inca o data multumesc de sfaturi, o sa revin

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

annie,pun aici doua poze.prima este facuta la cam 2 sapt dupa primul permanent,are mult volum,dar asa imi place mie,poti sa il faci cum vrei in functie de cum il usuci.cea de-a doua este f recenta,acum la 7 luni dupa cel de-al doilea permanent!
parul este natural,nu are deloc vopsea!
pupici
http://i5.tinypic.com/7yd9gti.jpg
http://i6.tinypic.com/71xwy2u.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna !
Energy, arata fff bine parul tau cu permanetul ala mare ! Imi plac foarte mult ambele variante!
Si eu am un par extraordinar de prost; adica coafeza mea e de-a dreptul exasperata! Se ingrasa infiorator de repede; daca ma spal astazi maine deja este gras si plostit la radacina! Am incercat fel de fel de sampoane si nimik nu m-a ajutat - sunt la capatul puterilor!
Eu vreau un permanent pe bigudiuri mari (adica MARI , nu cat degetul de groase)! Coafeza mea asa mi-a ca permenentul se face numai pe bigudiuri d-astea, iar eu vreau sa am un permanent mare, asa cum are si Energy in poze!
Dandusa, poti sa-mi spui, te rog, daca as putea sa fac un permanent pe bigudiuri mari (d-alea de coafat)?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Energy vreau si eu. Poate imi dai si mie adresa coaforului pentru cand o sa trec prin Grecia.

Dar ti-ai dat cu produse de styling? Si daca da cum arata fara?

Mergi la inceput

multumesc fetelor!
camelia,mie mi-a spus coafeza ca pe bigudiuri f mari nu se face,nu stiu de ce,prima data mi-a facut pe cele mai mari,adica un pic mai groase ca degetul..
acum parul meu nu mai arata atat de bine ca la inceput pt ca au trecut multe luni,cam 7cm la radacina nu este ondulat decat f putin,atat cat era natural,insa cu produse se styling reusesc sa il infoi un pic..chiar ma gandeam sa merg sa imi mai fac si eu acum de sarbatori..

val,produse de styling am,da,adica in prima poza am doar spuma,nu f multa,aplicata pe par ud..cred ca ajuta la definirea buclelor..in cea de-a doua din pacate am o solutie pt volum la radacina,spuma pe tot parul si la final putin fixativ...
sincera sa fiu,nu cred ca l-am lasat vreodata fata spuma,ma spal,il las un pic sa se zvante natural,pun putina spuma,cat o mandarina si il usuc cu difuzorul,e super simplu,inainte era un chin aranjatul parului...eu am firul moale si subtire.nici drept nici ondulat,nu statea in nici un fel..acum cu drag ma spal pe cap(la fel ca si al cameliei,se ingrasa f repede,la fiec 2 zile ma spal)si in 10 min arata super..
bineinteles ca doritoarelor le pot da adresa coaforului:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Energy, multumesc de raspuns! Am inteles amu, asa mi-a facut si mie coafeza, tot pe bigudiuri un pic mai groase decat degetul, insa tu ai bucle muult mai mari ca ale mele; ale mele sunt foarte mici!
O sa mai discut si eu cu "hair-stilist-ul" meu!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Energy, multumesc de raspuns! Am inteles amu, asa mi-a facut si mie coafeza, tot pe bigudiuri un pic mai groase decat degetul, insa tu ai bucle muult mai mari ca ale mele; ale mele sunt foarte mici!
O sa mai discut si eu cu "hair-stilist-ul" meu!

nu stiu daca te ajuta ,insa iti spun ce am constatat pe parul meu.
il spal,umed cum e,pun spuma si il usuc...rezultat:bucle tari(de la spuma)si mici.

il spal,il usuc cu feonul si apoi cand e aproape uscat pun spuma si il usuc iar cu difuzorul...rezultat:bucle mai mari dar nu f bine definite,parul cam incalcit de parca ar fi ars.

il spal,il las sa se usuce natural (sa ramana putin umed)si buclele sa ia o anumita forma naturala,pun putina spuma si apoi il usuc cu difuzorul..rezultat:bucle bine definite,mari si nici nu e parul tare de la spuma.
incearca,poate te ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Energy,
sigur ca nu mai are volum din motivul pe care chiar tu l-ai dedus...,a crescut radacina
da,se poate face DOAR radacina permanet,pune bigudiul doar la radacina,virful si mijlocul suvitei ramine afara
arati ff bine si onduleurile la fel
Annie,
nu,ideal ar fi sa-l tunda inainte...,pentru ca:
1. bigudiurile pentru permanent se pun doar in functie de forma tunsorii,deci daca tu esti tunsa f graduat(in scari),bigusiurile se pun intr-un mod...,iar daca tu esti tunsa drept,bigudiurile se pun in alt mod,totul ca acele oduleuri sa prinda tunsoarea bine...,nu poti face tunsoare dupa cum s-au asezat onduleurile...
2. face risipa de solutie,pe care tu o platesti si apoi coafeza o ia si o arunca la gunoi(suvita arsa si tunsa,dupa permanent)
Camelia,
sint bigudiuri speciale pentru permanent,iti ies onduleurile lui Energy,daca le folosesti pe cele mai mari,chiar daca ai impresia ca-s mici,deci fii increzatoare...
nu merge cu cele mari de coafat,alea-s special pentru coafat...
daca ai parul gras trebuie,musai sa folosesti produse speciale pentru par gras...,nu spala parul cu apa fierbinte niciodata...,nu masa dur,nu freca pielea capului...ceva ff bun au la wella"lifetex anti-seboreic",sampon si tratament,costa ceva dar te tine mult si face minuni

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

Energy,
sigur ca nu mai are volum din motivul pe care chiar tu l-ai dedus...,a crescut radacina
da,se poate face DOAR radacina permanet,pune bigudiul doar la radacina,virful si mijlocul suvitei ramine afara
arati ff bine si onduleurile la fel
Annie,
nu,ideal ar fi sa-l tunda inainte...,pentru ca:
1. bigudiurile pentru permanent se pun doar in functie de forma tunsorii,deci daca tu esti tunsa f graduat(in scari),bigusiurile se pun intr-un mod...,iar daca tu esti tunsa drept,bigudiurile se pun in alt mod,totul ca acele oduleuri sa prinda tunsoarea bine...,nu poti face tunsoare dupa cum s-au asezat onduleurile...
2. face risipa de solutie,pe care tu o platesti si apoi coafeza o ia si o arunca la gunoi(suvita arsa si tunsa,dupa permanent)
Camelia,
sint bigudiuri speciale pentru permanent,iti ies onduleurile lui Energy,daca le folosesti pe cele mai mari,chiar daca ai impresia ca-s mici,deci fii increzatoare...
nu merge cu cele mari de coafat,alea-s special pentru coafat...
daca ai parul gras trebuie,musai sa folosesti produse speciale pentru par gras...,nu spala parul cu apa fierbinte niciodata...,nu masa dur,nu freca pielea capului...ceva ff bun au la wella"lifetex anti-seboreic",sampon si tratament,costa ceva dar te tine mult si face minuni

Fiti mai buni de Craciun

multumesc mult!o sa ma duc sa ii propun coafezei,chiar daca parca imi amintesc ca a zis ca nu se poate....o sa ii zic ca am citit pe internet ca se poata si sa imi faca mie!si imi inusesc si eu sfatul pe care l-ai dat cu samponul de la wella pt parul gras..am mare nevoie!
merci inca o data!
o zi buna!

Mergi la inceput