LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (269)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Salut, ce mai sufla vantul pe aici...

Maraki, vad te-a palit febra creatiei :), faci colaje. Ai dovedit rufele, covoarele, puiul? Pana la urma ce-ai facut din el?

Noi am fost azi in Oraselul copiilor. Frate, an de an parca-i si mai trist si mai kitchos. Ma rog. Am dat copilul in ceva tiribombe, l-am pozat cu piticii... Ne mai ducem si deseara, sa vedem luminitele si teatrul de papusi. Pun poze maine.

Eu m-am bagat tare pe vazut poze cu spiridusii si cadourile lor. Frumoase cadouri au primit toti. Am vazut in sfarsit si poze cu frumosul Ayan, ca de cand ne tot ameninta mami a lui ca le incarca. Frumos la munte, Alina, unde ati fost? VAzut si poze cu David, Daria si SElin. Mira ai niste copii absolut superbi.

I-am gasit o bona lui Vladimir, provizoriu insa. PAna pe la sfarsitul lui februarie (daca o rezista pana atunic). Dupa aceea cred ca-l dau la gradi. Tipa vine de maine, direct la program de 8 ore. Sper sa se descurce, ca sa ma pot intoarce la serviciu chiar din ianuarie. Si pana atunci sa mai fac si eu cate ceva prin casa fara musiu printre picioarele mele, sa mai ies si fara el dupa mine. Om vedea.

Va las, ma duc sa citesc ultimul volum din seria cu Harry Poter . Sper sa nu considerati c-am dat in mintea copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
SI eu pe-aici. Baieteii mei dorm amandoi de la ora 2. Ana a plecat la tara de ieri cu parinti mei si trebuie sa apara. Si eu huzuresc, mai stau si eu pe internet! Am un copil mic taaare linistit. Nici nu credeam sa fie asa usor la al doilea copil. PAi acum cu 2 copii mici, imi pare ca e mai bine decat doar cu Ana mica. Pacat ca nu pot sa vad cum ar fi la al treilea sau al patrulea.
Pufu bafta cu bona. Sper ca are conditie fizica la ce viteza are Vladimir. Cred ca pentru tine serviciul va fi relaxant la cat te alearga cel mic.


Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Pufu, succes cu bona . Eu il vad cumintel , nu stiu de ce zici tu ca va rezista bona eroic , dar ma rog poate stii tu ce stii .
Bee , esti o figura , auzi la ea pacat ca nu vede cum va fii cu al treilea. Chiar te-ar tenta idea ? Incerci ? . Acum sincer , eu cred ca fiecare la prima sarcina e mai ¨¨ isterica ¨¨ sa zic asa , cu al doilea copil deja e o recapitulare a cunostiintelor . Vorbeste acum experta in copii din mine

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi!
Noi suntem si azi singurei ca tati e de garda, amiesit la prans sa vedem si noi amenajarile de cracian, e un trenulettaredragut dar nu arecenturi de sigurantaasaca nu l-ampus pealain, tot felul de casute undese vand produse traditionaledecraciun,patinoarartificial, e dragut. Am vrut sa ii iau lui Alain un balon cu heliu imens, erau diverse modele cu mos craci un si reni dar s-a speriat de ele si nu le-a vrut. Am dat o tura si prin magazine, ca era frir tare afarasi apoi acasuta, astept acum sa se trezeasca piticul si rontai niste popcorn ca de maine intru la cura de slabire si trebuie sa imi fac de cap

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pufu, chiar aveam chef sa fac pozele dar nu prea am material Am vrut sa fac si cu verisoara lui Angelo( fata verisoarei mele ) dar am gasit doar cateva poze de la o nunta. E asa de frumoasaaaa...nu mai pot dupa ea e cu o luna si jumatate mai mare decat al meu.
Silvi bine ca sant deschise magazinele astazi, aici e totul inchis duminica. In fatza la restaurantul unde lucrez, e plin de chioscuri pt. Craciun, sant deschise toata luna si cred ca tot in genul la ale voastre. Angelo a avut anul trecut un balon cu heliu in forma de cal, a tinut cam o sapt. pana a inceput sa se dezumfle.
Moni am facut ceva, ceva....aspirat,praf, rufe....puiul nu l.am facut ca mi.a fost lene....racituri pana maine....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Ce liniste pe aici mai!Nu am somn si o sa descarc niste poze,ca mai incolo EMma merge cu tati la birthday party si noiacasa sa papam si sa facem ceva de mincare.Aici fulguieste frumos,sa vedem dc se mai pune sau nu.Aseara ne-am vauzt cu niste prieteni care au un baietzel de 4ani si un bb cu 3sapt mai mic ca Alex, am schimbat cadouri deCraciun deja- Emma a primit un trening Nike bleu(nu cred ca il poarta mai mult de max 6sapt ca e fix)dar e bleu si ii va reveni lui Alex si un joc fain dar fiind cu culori si carioci,il tzin si i-l dau cand le termina pe cele 3 asemanatoare cu care se joaca,iar ALex a primit o jucarie faina de carutz si o salopeta de sezon cu reni si Mos.Pupici si o seara faina!
www.dropshots.com/alexm


Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello tot pauza?
Noi numai ce ne-am intors din oras.Ne-am intalnit si cu moshu (cam subnutrit ):
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-12-09/20:12:46
Pe urma am fost la un loc de joaca fain impreuna cu niste cunostinte ,ca tot ne intalniram prin oras.
Merg sa culc strumfa si revin.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Asaa,hai sa va scriu cate ceva,ca restul vad ca numai dau tarcoale prin dropuri da' n-ar zice o vorba.
In primul rand,am fetitza mare - pentru prima oara am plecat frumusel de la un loc din ala de joaca,fara circ! Si n-am stat foarte mult,cam o ora si jumatate.
Noi am pornit cu gandul sa gasim intai tramvaiul cu Mos Craciun,dar se retrasese in depou mai devreme azi.Am dat insa in fatza la primarie nu de unul, ci de doi moshi schilozi rau . Unul statea pe o banca si parintii ii puneau pe rand odoarele in poala sa le faca poza.Diana a stat cu gura cascata la cca 2 m distantza si n-a vrut deloc sa mearga si ea.Nici la cel care se plimba stingher pe-acolo n-a vrut sa mearga singura,dar cand am mers eu cu ea in bratze a fost ok: i-a spus moshului BUNA SEALA,NOAPTE BUNA si chiar poezia MOS CRACIUN CU PLETE DALBE (cam pe scurt ) A fost tareee incantata,chiar i-a zambit,desi cu barba cu tot pe fatza moshului se vedea o plictiseala si o sictireala crunta - pe pariu ca isi jura bietul prunc, ca n-o sa faca in veci copii
La locul de joaca a fost ok,e relattiv aproape de noi (in parcul industrial ce a luat locul fostei fabrici UTA) si mare de tot.Nici nu prea stie lumea de el,desi e deschis din iulie,eu am aflat recent de la "aradence".Imi place ca nu e asa full,sa dea pruncii unii peste altii.Am fost si prin labirinturile alea si m-am cam tarat pe burta numai ca sa ne dam impreuna pe toboganul ala mare si abrupt


MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata!!!!!

Inainte de a ma apuca de citit din urma , ia sa va scriu eu citeva rinduri ca parca vad ca daca las dupa aceea nu mai reusesc sa scriu nik.
Sabina a primit si ea cadouri de Mos Nicolae: papucei de purtat prin casa (asa cum are Marco) numai ca-s roz, un trening, o masinuta cu un ursulet si dulciuri, iar de la bunici banuti sa-i cumpere mami fetei.

Noi am stat zilele astea mai mult pe la bunici unde Sabina s-a jucat cu verisoara ei pina noaptea tirziu. Se iubesc f tare, nu se dezlipesc una de cealalta, desi Sabina e cam "istericoasa" si cam vrea sa puna stapinire si pe jucariile Ralucai. Chir nu stiu ce sa fac, nu vrea deloc sa inteleaga cind ii explic ca tre sa se joace impreuna cu toate jucariile. Cind e nervoasa , tipa intr-una de ma asurzeste. Noroc ca cealalta e mai calma si lasa de la ea.
De papat acolo, mai subtire ca de tine madam la silueta. Oricum la 1.9 luni avea 9.800g si 83 de cm.

Va pup ca vrea sa scrie si ea


Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata

a fost o petrecere pe cinste s au distrat super copii , au plecat pe la 8 30 iar BIANCA a fost supre fericita


incerc sa pun ceva pozein WEBBSHOTS (parac)

Mergi la inceput