Strumfi de iulie-august 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Sunflower, asa am avut si eu un medic la DRagos care m-a invatat sa incep diversificarea la 3 luni cu suc de portocale si eu asa am facut ca nu aveam alte surse de informare....toate mamicile din parc tot pe el il aveau medic si internet nu aveam.
SI pe Horia daca l-as tine dupa actuala medica de familie trebuia sa-l intarc la o luna si jumatate, ca arata bine copilul si nu trebuia sa ma mai stresez si sa-i dau sucuri de fructe de pe la 2 luni.... Inca se mai lauda de curand ca a fost la conferinta medicilor de familie...si tot ea...:"la ce ne mai trebuie noua asa ceva?"

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

frumoase bancuri. am ras o tura. carla daca tu spui ca sunt reale sunt tari. cu imprimanta am mai intalnit si eu pe la unii si nu mergea ca nu era in priza .
andutzy felicitari pt dintisor. eu am vazut ca la majoritatea formulelor se trece la nr 2 dupa 6 luni. milupa sa schimba dupa 4.
luna si mie mi-a dat andra si in gura dar nu m- am mai laudat. deci si la voi e mare dragostea intre frati!
steluta dintii ies de obicei dupa 6 luni, dar nu e o reglua. eun inca nu o pun pe andra intre perne, dar o mai ridic in fundulet. si eu stiu ca mulumil 2 sa da dupa 4 luni. eu incep diversificarea la 6 luni.
lavi, mihaela sanatate multa! mihaela si pe mine ma mai apuca bocitul uneori.
anya chiar ca sunt tare frumosi copilasii cand le ies dintidorii. si eu abia astept. alex e papagal. daca supn dragoste mica sune si el repede, dar lui ii spun dragoste mare. mai nou ii place sa stea lipt de ea ca sa-i laud eu ca sunt frumosi si cuminti.
alina.a frumos v-ati mai distrat voi!
oaana ai voie sa faci baie chiar daca ai varicela. trebuie sa nu fie apa firbinte si sa nu stai mult sub dus. noi am facut baita zilnic caci am facut varicela vara. eu uneori faceam si doua dusuri pe zi caci ma simteam mai bine.
anto sanatate multa si gbafta la job.

quote:
Originally posted by alina.a
adevarul e ca oricat m-as invarti in jurul degetului tot o fata mi-as mai dori

daca urmatorul e baiat sigur nu mai spui asa
sunflower dr mea de familie vad ca s-a obisnuit cu mine si nu imi mai da sfaturi de cum se creste un bb. mai nou ma intreaba cate kg are fata si cati cm . tot eu ii spun cam ce medicamente ne trebuie sau merg cu reteta de la pediatru. eu merg la 2 pediatrii, plus ca apelez la anya (ea nu poate sa vada copiii )

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

azi am aflat vestea cea mare andra nu mai are nevoie de orteze. piciorusele sunt ok. ecografia a iesit bine. de sunt happy. am resit in sfarsit sa merg azi la bucuresti.
acum sunt franta caci aseara am fost cu prietenii la un local, ieri a fost o zi plina, peste noapte am dormit 4 ore si mai adaugam si agitatia de azi plus drumul obositor. andra nu a dormit nici in masina caci a fost ocupata sa admire peisajul . eu am adormit de cateva ori cu ea in brate ca nu a mai vrut in scaunel.
tot azi am descoperit ca e complicat sa hranesti copilul cu formula cand pleci de acasa.a fost cam complicat sa incalzesc apa pt laptic. noroc ca nu a fost nevoie decat de o sticla. in rest a papat titi.
nu am anjuns la bb-expo (am uitat sa intreb si unde este) dar am reusit sa fac cateva cumparaturi pt mine, plus ornamente de craciun.
si ca sa ma dau mare ieri am primit multe cadouri si multe, multe flori. aseara pe la ora 12 eu imi aranjam florile in vaza.
baietii au ramas azi acasa si m-au asteptat fara mancare, fara cumparaturi. ca sa nu mai spun ca toata ziulica au mancat dulciuri si s-au uitat la tv, respectiv dvd. au primit bataita amandoi .
luna cum pleci tu la cumparaturi cu printesa ca eu m-am saturat de cate ori a trebuit sa o schimb pe vomitila azi. am luat o geanta mare cu hainute dupa mine si toate doar pt o zi.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

buna dimineatzaaaa, feteleee!!!
prima, prima!!!
de cand asteptam eu sa dau cafeaua!
va pup pe toate si pe bebici!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Multumim de Violeta.

De Craciun cred ca putem sta la masa toti 4.
b]Andrei are un dinte.In citeva zile il va avea si pe al 2 -lea.
Are ia continuare programul de somn dereglat,nu vrea sa adoarma decit dupa 12.De la 10 la 12 m-am chinuit sa-l adorm dar mai mult s-a enervat ca nu l-am last sa faca ce vrea.
Il cam chinuie dintisorii, e cam agitat,miriie,adoarme greu,se trezeste usor.Nu disper insa.
Copilul meu s-a obisnuit in carucior.(spuneam eu ca nu vrea sa stea,s-a rezolvat).

Felicitari si ceilorlalti posesori de dintisori-Arina si Horia.

Nico[/b] nici nu stii cit ma bucur ca a scapat Andra de proteze.Ai scapat si tu de operatie si fata de ghips.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Avem poze noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Nonna sunteti tare dragalasi

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata cucuiete!

violeta, merci de cafea. eu nu am reusit niciodata sa o dau

sunflower, uraaaa! cineva care a zis de alimentatia copilului (mami special). eu am scris, am si luat-o si e super. dar nimeni nu a zis nimic pana acum. si am trimis si pe mailul comun ceva, dar iar...nicio reactie. ca e buna, ca e proasta...ceva acolo. asta e, nu e toata lumea populara! glumesc, fetele, nu mi-o luati in nume de rau!

referitor la retetele din ea, banana e prezenta de la 6 luni. si chiar si in revista mami am citit intr-un loc ca e super de la 6 luni, in alt loc ca de la 8. din cate am inteles, incerci, ca nu se intampla decat extrem de rar sa se faca alergie de la ea. fetele stiu ca o cam puneau de la 8 luni.

broscuta m-a trezit azi-noapte din 2 in doua ore....aaa, nu, nu ca sa manance . nu stiu de ce. a avut o noapte foarte agitata, cu supt pumnisorii, dar nu de foame. ziua nu mai spun, ca daca fug de la ea 10 minute e bine.

nico, felicitari!

nonna, felicitari pentru dintele lui horia!

anya, si tie pentru arina!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

cine imi da si mie link la blogul cu diversificarea pls?

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Buna dimineata,

nma, felicitari pentru ca Andra e bine. Si eu am tot o bebita care varsa intr-una, nu stiu daca a fost haina pe care sa o port si sa nu verse. Umblu mereu cu un intreg arsenal dupa mine. Cand varsa o sterg si ma sterg cu servetele umede, eventual sterg si pe jos sau ce a mai murdarit ca sigur se mai nimereste ceva. Ma consolez doar la gandul ca se va rezolva problema odata si-odata, cand va primi solide, doar n-o vomita toata viata mititica

Noi am avut un week-end aglomerat cu multe deplasari si vizite, o curatenie generala care banuiesc eu ca va trebui refacuta inainte de sarbatori dar bebitei tare ii place sa iasa in lume asa ca a fost foarte vesela. A dormit si mai putin, normal, iar eu sunt chioara de somn ca am fost "de garda" in noaptea trecuta pentru ca sotul era si el frant de oboseala. Iar greierasul a avut un somn foarte agitat. Nu-i nimic, in noaptea asta o sa aiba el grija de ea si ma va trezi numai s-o alaptez.

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput