Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
mandarinutza spune:
Da, Sabina, am iesit o ora jumatate in parc si doarme si acum in carut. E frumos afara, poate iesiti si voi dupa-amiaza.
Betty, te asteptam in parcul 23 la plimbare.
La noi Mosu' a fost tare darnic ieri, ne-a adus o camera de filmat si un aparat foto mai performant ca sa nu ii mai fac fetei poze cu blitz. Si sotul mi-a cumparat multa ciocolata alba si hainute, m-a nimerit.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danielle02 spune:
betty da dragutza,dar macar tu te muti intr-o casutza mai frumoasa,eu mai am de asteptat pana sa plec de aici,asa m-am saturat
devylla o sa fiu receptionista la un hotel,nu prea grozav job da` macar e banu` meu
pinacolada nici mie nu mi-au dat astia nici o pastila,da` mie mi-au curs sanii de la 3 luni de sarcina si cand am nascut...ioc lapte,aveam ceva picaturi ca de apa asa,nimic mai mult.
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
Sabina spune:
danielle , din picaturile alea se facea laptele.
pur si si simplu nu te-au ajutat sa alaptezi, asta e e parerea mea sincera.
eu aveam doar cativa stropi in primele zile....abia dupa o saptamana am avut mai mult.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mandarinutza spune:
Sabina, mi-a placut tare mult ce ai scris. Uite o floricica .
Cecilia, parca tu intrebai de vaccinul de 4 luni. Noi o sa facem Infanrix IPV+HIB. E acelasi lucru cu Penta? Si la inceput de luna a 4a mai avem o tura de calciu 3.5 ml de 2 ori pe zi, timp de 10 zile.
Danielle, imi pare rau ca trebuie sa te intorci asa repede la job. Cu cine o lasi pe Ebonee?
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danuta36 spune:
La multi ani bebelushilor:Ryuji si Naoki de Ayumi,Raisa de MadaEle07,Yannis de Annisia,Cristian de Cecilia si Stefania de Crisjo!
Roxana,La multi ani sotzului!
Mandarinutza,dar ce e cu simetria asta la cute,de ce e asa de importanta?Acum,la ultimul control am auzit-o si eu pe doctorita zicand ca pliurile de la picioare sunt simetrice,dar nu m-am gandit sa intreb...
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Luy, ti-am scris pe mail, ti-am propus ceva .
Sa va-ncuscriti? Spune-mi si mie.. ca stii ca babele sunt curioase..
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Voi ce ziceti?
Io zic da. Scrie si spune ca nu intelegi de ce trebuie sa fie asa complicat.
de Ioana (27.09.2007)
danuta36 spune:
Noua ne-a recomandat medicul neonatolog,dupa ce-am nascut,4 cure pe an,de calciu gluconic si fier din luna a 4-a pana la un an,cate 1mg pe zi.
carpatina spune:
quote:
Originally posted by danielle02
eu cred ca incep munca de saptamana viitoare,
Pai nu ziceai ca lucrezi la firma sotului?
de Ioana (27.09.2007)
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by sim_stoian
Luy, ti-am scris pe mail, ti-am propus ceva .
Sa va-ncuscriti? Spune-mi si mie.. ca stii ca babele sunt curioase..
de Ioana (27.09.2007)