LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 4
acs spune:
Alexandra de Chris80!
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa! Sa te distrezi la petrecere!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Madana spune:
Buna dragelor,
Nu fiti suparate pe mine ca nu am mai scris de atata timp. O sa incerc sa recuperez, acum ca am inceput serviciul si am acces la Internet.
Nu cred ca o sa pot sa citesc chiar tot din urma, ca voi ati fost tare harnicutze.
Dianarus, cred si eu ca intai trebuie sa-l vada pe Marc dr. dermatolog si apoi aplici tratamentul indicat. Sper sa -i treaca repede lui Marc
Subscriu si eu totusi la varianta Zyrtec. Nu stiu daca va mai amintiti Bianca mea are dermatita si doar cu Zyrtec si cu creme Exomega reusesc sa-i tin in frau eruptiile.
Aka am ajuns si eu Bia la Bgdasar cand a cazut din pat si faceau misto de noi asistentele. sa-ti treaca supararea.
Bia mea este o d-ra superba, avem 7 dintisori . Sunt bucuroasa sa va marturisesc ca bb-le meu nu a fost bolnavior deloc pana acum, slava Domnului, doar acum are nasucul putin infundat, nimic grav.
Este o mancacioasa, si nu face nazuri indiferent ce-i servesc.
Dia eu am luat revista baby cu DVD
Pup toti bb-ii si toate mamicilie superbe .
Promit sa nu mai fiu asa scumpa la vedere.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006
varsta Bianca
poze Bianca
danita spune:
Alexandra : LA MULTI ANI ! sanatate multa si noroc in viata ! felicitari mami ptr asa o fetita !!
Chinico : la multi ani , mami !
pupici
D
ps sunt descompusa de raceala ........
Dbunny spune:
dianarus speram sa treaca repede...saracutul de el...
Dani a vomitat azi noapte de a trebuit schimbat el si tot patutul...inca mai tuseste dar nu cred ca de la tuse a fost.. si a vomitat in liniste...n-a plans nu nimic...doar a zis papa..si s-a dus Paco sa-l vada..si era deja imbibat in vomitatura... saracutul..ii era atat de somn, si-a trebuit sa-l dezgolesc sa-l sterg bine si sa-i schimb tot tot... mi-e frica ca s-a umezit salteaua lui..cum o curat? cum scot miros din ea in caz c-a ramas?
cred c-a fost din 2 cauze: 1. mancarea de ieri nu i-am mai blenduit-o de tot...am mai lasat cate-un morcovel de marimea mustei, cet-o frunzulita de telina...am vazut-o pe perina lui. 2. ieri i-am dat bucatele mici de kiwi d'ala galben..el mananca fructe bucatele bine, n-a avut treaba...dar kiwi galben a fost prima data cand i-am dat.
Inca mai suntem pe tratamet cu fluimil si ibuprofen siropel...speram sa scapam weekendu asta.
Ieri am lasat pruncu 2 ore cu cumnatii si ne-am dus la film...aveam nevoie de 2 ore eu cu sotul...din cand in cand ne vine asa bine un ragaz... dar nu-mi las copilul cu familia daca-i betegut...in fine, am vazut Hitman...e fain..recomand
fetele...la faza cu cumpaparea casei... eu am luat-o cu 120 000 dar acu 3 ani! (si pana apuc s-o platesc toata...cei 120 se fac 180...cu dobanda) acu cred ca mi-ar lua-o repejor din mana cu 200.000...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dayanara spune:
dbunny - apropo de filme , aici ruleaza "intoarcerea gastroenteritei"
ivan a vomat etc toate ca in prima parte + bonus de febra aproape 40
ivan si dayanara
flore26 spune:
PISI sa cresti mare, sanatoasa ca frumoasa esti deja, si sa ai mult noroc!
DIANARUS multa, multa sanatate! DIANOCICA felicitari pentru achizitie! Asta da Mos Nicolae ..Eu am o problema cu printesuca mea...cum vede ca ma apropii de calculator, tipa si vrea in brate sa apese si ea pe tastatura. Din acest motiv, si din faptul ca acum merge si ea si trebuie sa fiu tot cu ochii in 4, nu mai am timp sa intru pe forum...incerc sa recuperez, dar voi scrieti intr/un hal...Flore Alessia Liane (16-12-2006)
dayanara spune:
ma scuzati ca scriu in scari, da ma mai duc ii mai eu temperatura ii sau saruri apa si mai imi aduc aminte sa intreb cate ceva
mi.a vomat pe pat perne de toate, am spalat salteaua cu detergent si apoi cu otet, dar cum spal eu pernele cu fulgi? vad pe eticheta ca se baga la masina , oricum le bag ca asa nu o sa le pot folosi sa vad ce iese
ivan si dayanara
marani spune:
ma iertati pentru intarziere...
CHINICO
DRAGOS de MONICABB
LMA pt taticii si fratiorii lui YAGMUR si ai DONIEI!
PISI de CHRIS
multa sanatate, bucurii si dragoste cat incape!
revin...
Ajutati-o pe Sonia
ingeras26a spune:
Din pacate nici eu nu prea mai apuc sa intru...am intrat acum sa va spun ca noi suntem bine, mai avem o saptmanana si jum si rupem turta. Doamne, ce repede a trecut....
Sanatate multa bebeilor bolnaviori, sa va faceti bine cat mai repede, sa va jucati cu Moshul!
La multi ani sarbatoritilor! sa va dea Dumnezeu tot ce este mai bun pe lumea asta!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)