Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

paxelina, am reusit sa vad si eu pozele voastre...toti sunteti niste frumosi pe toti si abia astept sa va revad

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexander, sa fii sanatos, cuminte si voios. si pentru mamica ta, vesela si curajoasa!

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! ALEXANDER sa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti

Miki, ti-am trimis adresa pe pm si sa aveti petrecere frumoasa

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

buna dimineata de la Japonia
ma scuzati ca n-am mai intrat, n-am mai felicitat pe nimeni cu ocazia aniversarii
urez la toti copilasii care si-au serbat pana acum ziua de nastere multa sanatate, sa fiti iubiti si mult spor in viata

azi il felicit pa Alexander(de Miki), sanatate, fericire si sa-ti faci parintii cei mai fericiti din lume, si nu in ultimul rand sa-ti iubesti fratiorul -Yannis-; Miki sa fii fericita alaturi de puii tai,, si azi sa fie o zi plina de bucurii si zambete pe fetele tuturor, si poate iti convingi sotiorul sa mai proiectati un pui mic, sigur va fi fetita, si chiar daca va fi baiat tot in "ograda" voastra va fi!!!

noi ne luptam cu racelile; Emily mi-a facut otita, Arisa ma inebunit cu bubele(negi si alte minuni), sotul ma streseaza si va dati seama ca sunt un pachet de nervi, incat pe zi ce trece simnt ca explodez incet, incet;
m-am gandit totusi sa pun cateva poze, nu prea reusite, sa nu ne uitai de tot, caci eu de citit citesc mereu si poze vad la zi tot ce se intampla; sa nu rade-ti de noi da!!!

http://s222.photobucket.com/albums/dd272/roxi0275/

Mergi la inceput

wow....ionela cum sa radem...fetele sunt superbe, tortuletul la fel... pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

LA Multi ANi!!! ALEXANDER sa fii sanatos,fericit, iubit de toata lumea, sa ai parte numai de bucurii si mult mult noroc.
Te pupam cu drag de ziua ta, iti dorim tot binele din lume, ii pupam si pe fratiorul si mamica ta si va dorim sa aveti o zi super si petrecere frumoasa pentru sambata. Si sa nu ne uitati chiar daca suntem departe ....o data tot o sa ne vedem noi. Sper ca nu mai sunteti asa bolnaviori, va dorim sanatate si inca o data " LA Multi Ani"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDER! Sa cresti mare, sanatos si fericit, sa iti iubesti fratiorul si parintii minunati!Petrecere frumoasa si sanatate daca mai sunteti bolnaviori!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI ALEXANDER!sa ne traiesti si noua si parintilor,sa fii sanatos si fericit ca si pana acum!petrecere frumoasa!

eu is trista tare caci Amon imi vomita tot ce baga in guritza:lapte,mancare ,medicamente.am sunat la doctor si astept sa se faca 19 sa mergem la un consult caci in ritmul asta se deshidrateaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Alexander!Sa cresti mare,sanatos si fericit,alaturi de familia ta minunata!
Ionela,am vazut fetele..ce frumoase sunt...ce par frumos au...
Pupici,revin

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

LA MULTI ANI ALEXANDER! Sa cresti mare si frumos!

Ionela,pupam cucuietele scumpe!

Bits,sanatate multa lui Amon!

Voiam sa va arat 2 stiluri de dormit: Robert si Amira

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput