Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)
Raspunsuri - Pagina 10
fulguletz spune:
La multi ani , Alexander! sa cresti mare, sanatos si norocos, ca frumos esti deja, ca mami a ta :-)!
si noi in randul lumii...racitzi cu tot tacamul: muci, tuse,usoara otita
...etc...si acum inca e pe sfarsite, azi deja l-am dus pe David la gradinitza, prima zi dupa o sapt de boleala...
eu inca mai bolesc 
sanatate multa va doresc!
ionela, ce au crescut fetele...oau...Mi se pare ca Emily si-a schimbat trasaturile f mult...ce sa mai , e o adevarata domnisoara...maine poimaine iti vin petitorii pe la usi...de ! cu asa fete frumoase
...Va doresc si voua sanatate si tie rabdare multa...
Bitsone, daca Amon are enterocolita, nu prea e recomandat lapte..Incearca cu niste sticksuri sarate, sunt super in caz de asa ceva...Orez, mprcov fiert, etc...dar astea sunt sigura ca le stii deja...of, sanatate multa!
pt diaree aici se gaseste ceva din plante, perenterol se numeste...e f bun, la david functioneza de miinune, dupa un singur pliculetze ca nou, si desigur, dieta aferenta pe care o stii deja...
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
FELIS spune:
ALEXANDER
sa fii sanatos... voios... si sa ai parte numai de bucurii si impliniri...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
bits spune:
Fulgu nu stiu daca e enterocolita.are si mucisori si tuseste in schimb nu are scaun diareeic.ieri am fost la doc si mi-a spus ca are o forma usoara de astm.ne-a dat medicamente pt 2 sapt si mi-e frica sa nu fie de la alea.sa fie prea puternice pt el sau poate nu are astm si au vreo reactie in organism.cert e ca i-am facut pilaf si l-a vomat si pe acela.i-am dat acum 200 ml apa fiarta si racita cu Prolyte si vad ca e bine.a adormit.
pe aici bantuie o raceala care se manifesta cu greata si scaun diareic pe langa tuse si mucisori.eu una cred ca e enteroviroza,ceea ce am patit cu Ken acum 2 ani.bine ca macar am saruri de rehidratare poate ne ajuta D-zeu sa nu ajungem prin spital!
ad_rianna spune:
alexander 
sa cresti sanatos si frumos, sa fii iubit de toti din jurul tau, sa fii fericit si sa-ti poti implini toate visele
sa ai o sarbatoare frumoasa de ziua ta...noi vom fi cu gandul alaturi de tine pt. ca taaaaaaaaaaare te mai iubim

ionela m-am delectat cu pozele fetelor...sunt dulci si frumoase si au crescuuuut
aici m-au impresionat, e foarte frumoasa poza. dar nu te-am mai vazut pe tine in nicio poza 
sanatate la toti puiutii bolnaviori. uff iarna asta cu atatea probleme. noi suntem bine chiar nu am avut deloc probleme, poate a a ajutat tratamentul de imunizare pe care nu l-a recomandat doctora lor
fetele care vreti poezii cu craciunul...daca vreti vi le scriu pe ale piticilor mei. ei au serbarea in 20 dec. si deja le stiu bine...insa tudor desi o spune frumos cu intonatie, cu gestica, m-a anuntat ca lui nu-i place poezia si oricum la serbare nu o sa o spuna pe asta ci pe cea cu rata, rata, ratisoara....ma face de tot rasul copilul asta. face doar ce vrea el nu ce-i spun altii din jur 
adriana &
Bianca si
Tudor
(03.11.2004)
aime spune:
Alexander
sa resti mare si sa fii fericit alaturi de frumoasa ta familie. Miki
si petrecere nemaipomenita
.
Ionela ti-am vazut cucuietele, is frumoase foc, Emily mi se pare ca iti seamana din ce in ce mai bine si felicitari ptr tortulet, este superb...cred ca si bun. Sa le faci si de Craciun 
Bits sanatate multa la puiuc, da cum au depistat ca are astm, i-au facut ceva teste? S-a declansat deodata?
Miha mey da ce satisfacuta e don'soara si ce frumos zambeste. Mi-e draga de nu mai pot, da tu stii asta
, ca as musca din ea da o las sa se mai impaneze nitelus
. Si Bobo care a adormit asa ca adus de val
e durere.
Si noi am fost cu muci, da l-am facut ca nou in doo zile, multumesc lui DD ca avem raceli asa usoare, fara febra si alte peripetii, noi inca n-am gustat antibioticu', da ma gandesc ca va incepe gradi 
aime si
Vladimir
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
Bits, sanatate multa lui Amon, sa se faca bine repejor 
cuscritza, ma bucur ca acum sunteti mai bine...sanatate multa si pupici blondinului 
noi de azi suntem toti acasa, am terminat cu gradi si serbari
va pupam pe toti
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
fetele care vreti poezii cu craciunul...daca vreti vi le scriu pe ale piticilor mei.
Eu vreau...

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
fulguletz spune:
bitsone, mey, din cate stiu eu de la o pretena buna care are un baietzel cu astm, diagnosticul (de astm) se pune relativ greu...Tre sa faca nu-sh ce criza, sa sufle in nu stiu ce ca sa iasa o valoare anume, etc. Dar asta se intampla la noi, nu-sh cum e acolo...Eu , in locul tau i-as da cate o guritza de ceai din 10 in 10 minute plus cateva sticsuri sarate...si daca in 2 ore nu mai vomita e un mare pas...poti dubla cantitatea de cea...mai astepti cateav ore si tot asa..poate ca eu nu m-as grabi cu medicamentele date de doct...dar tu sti mai bine ce si cum...
adriana, ia baga acileasha poeziile cu pricina...sa vedem ce plugusor stie sa spuna tudor da nu vrea...![]()
a si bitte bitte zi-mi si mie ce program de imunizare a sugerta doctora matalutza...danke!
cuscra, sa inteleg ca de sarbatori ramai pe meleaguri straine? si de unde foi de varza, mey...gasesti tu p-acolosha sau ti-ai pus butoiul pe balcon?![]()
bits spune:
Aimee hmmmm tocmai de asta imi e greu sa cred ca ar fi astm pt ca doar l-a ascultat cu stetoscopul si pt ca s-ar fi auzit un suierat a spus ca e astm.am tot citit pe net si nu stiu ce sa zic,am sa-i cer sa-i faca teste pt alergii si apoi sa vedem.
ad_rianna spune:
fulgu imunizarea de anul asta (ca anul trecut au luat rybomunil) e cu bronchovaxon...trei luni cate 10 pastile pe luna (sept, oct, nov) apoi 3 pauza pana in martie cand mai urmeaza inca 3 luni cu cate 10 pastile pe luna.
si poeziile
tudor are asa:
azi la noi la gradinita
mi-a spus tare o fetita:
"oare cine-i la portita?"
"uite-un mos cu barba alba
cu obrajii ca o nalba
si cu haina toata dalba"
mai departe stiti voi bine
cine-i mosul care vine:
"cine-i la portita? cine-i?"
si a biencutzei....
mos Craciun! mos Craciun!
noi cu totii te iubim
tot anul am fost cuminti
si am ascultat de parinti
.......................................................
na c-am uitat-o

daca nu o retin eu cum or putea ei 
cred ca poeziile astea fac parte dintr-un "montaj" ca nu prea au logica asa singure 
dar deseara cand vorbesc cu ei o sa -i pun sa mi le recite si v-o dau si pe a lui bibi
adriana &
Bianca si
Tudor
(03.11.2004)