Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)
Raspunsuri - Pagina 14
andreap spune:
Salutare si de la noi..cam pe fuga,dar sper in we sa reusesc sa intru,am laptopul sotului acasa.
Felicitari celor ce participa la serbarea micutilor...off..tare as vrea si eu.Sper..numai ca nu am nici o relatie la gradinita
.Doar la unele care sunt prea departe de mine
.Asta e,sper sa reusesc.
Ptr.ca fata mea este extrem de rea in ultima vreme.
.Nu vrea sa invete nimic(poezii,cantecele),nu are rabdare nici macar sa asculte ce-i citesc eu...Nu mai vorbesc de cum ma sfideaza.face intentionat unele lucruri..le face si se uita la mine ce reactie am.recunosc ca si eu sunt cam nervoasa in ultima vreme,probabil de la sarcina
.
Daca am timp de acasa..o sa ma mai plang.![]()
Azi a dus-o Sebi la bunici...saptamana viitoare o sa fiu libera,sa dorm,sa fac cumparaturi,sa fac curatenie..da' o sa mi se si faca un dooooor de nebuniile ei!
Daca nu reusesc sa mai intru,urez de azi "LA MULTI ANI" Ruxandrei scumpe
.Sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa.
Pupici si we minunat
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
try spune:
Mey, manc-ai-as lui ciocu' de baiat frumos (cu mar spune o matusa de-a mea de la tzara) davidutzu asta. Imi venea sa-i rup boticu' si sa-l pap tot, asa dulce a fost.
I-am scos si eu lui alex poeziile puse de voi, poate s-o-ndura sa invete vreuna pana in Ajunul Craciunului. Parea tare entuziasmat cand i-am spus ca mosu' ne da cadou doar daca spune msi noi o poezie sau un cantecel, dar cand am inceput sa-i recit si el sa spuna dupa mine, parca vorbeam la luna. Eu ii ziceam, mami hai repeta dupa mine, el visa cu ochii deschisi. Asa ca noi nu ne facem mari sperante si probabil n-o sa avem cu ce ne lauda lui Mosu', dar ... no isa fi msanatosi.
Aaa, si mi-am adus aminte, aseara el avea chef de jaoca si eu am plecat la baie cu adrian si alex dupa mine. Avem noi un joc cateodata, eu il alerg pe alex cu adrian i nbrate si ne jucam de-a prinselea pana ajungem la baie. Si aseara am laut-o eu inainte si el a inceput sa faca scandal ca nu l-am alergat sa-l prindem pana la baie. S-a pus frate pe-un plans de ziceai ca-i cel mai orposit copil. I-am zis sa vina la mine ca il alerg, da' n-a mai vrut. E si cum nu-i prea caut in coarne, l-am lasat acolo sa-si termine reprezentatia. I-am spus ca daca nu vine, rateaza baitza si-o sa doarma asa nespalat. Nu l-a impresionat, dar l-am lasat si eu in pace (de la un timp, cand plange asa neconsolat il las in pae pana se linisteste singur si apoi discutam ce si cum, nu ma mai agit sa discut ceva cu el cat e in starea aia ca nu obtin nimic), simt ca trebuie sa-l las sa invete ca actiunile lui au consecinte. Si ca daca decide intr-un fel, atunci sa-si asume toate cele ce deriva de aici. Stiam ca a doua zi, cand o sa-i zic hai la baie, o sa sara imediat si-o sa fie primul acolo.
Dar a inceput sa buseasca din picioare si l-a auzit taica-su de jos si l-a luat la trei pazea: "daca urli, la tine in camera". Ei, si de aici alta mare tragedie, apoi il ruga pe taica-su sa-l lase sa se duca sa faca baie. Dar ii trecuse ocazia, i-a explicat ca daca nu s-a dus atunci, acum nu mai face baie si se culca asa cum e. L-a bagat in pat si i-a stins lumina. Mai si cea mai plans, dar... intr-un fel si-a cerut-o. Dupa ce-am terminat si l-am culcat pe adrian, m-am dus la el sa-i pun pijamaua macar si sa-l pun sa faca pisu. S-a imbunat si a devenit ascultator, dar inca mai sughita de la plans si dupa ce l-am invelit mi-a zis "v'ei zica mami o poezie pt alex". M-am apucat eu sa-i zic poezia lui bianca, pe care o repetasem de cateva ori in seara aia si ma trezesc ca dupa "mos Craciu, Mos Craciu / Noi cu totii te iubim... " am ramas in pana de memorie. Si-i zic apoi ca trebuie sa invatam poezia pt Mosu' si el saracu a crezut ca atunci, in momentul ala eu il pun l-a invatat si-mi zice "nu acuma, acum e noapte si toti copiii fac nani". M-a facut sa surad si mi s-a facut o mila de el... era tare amarat de la plansul de dinaitne si de la faptul ca taica-su i-a taiat macaroana. Ma uit la el cat e de focos in chestii de-astea si-mi dau seama ca cu baietu' asta nu fac treaba buna cu pedeapsa. Il intoarce pe dos pedeapsa si-l face sa se simta oprimat, infranat, dar... intr-un fel trebuie sa le vada si sa le cunoasca pe toate si a venit vremea sa priceapa ca nu tot ce zboara se mananca.
cocutza mica ieri a avut dureri de gingii destul de mari ca mi-a zis mamaie ca toata ziua s-a vaitat si a fost marait. Si am vazut, azi noapte s-a trezit o data plangand. Si-a trebuit sa-l linistesc altfel caci gata, am intarcat oitza, deja nu mai avea ce sa suga, mai mult ma folosea de suzeta cand se mai trezea noaptea.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
monica-elizabet spune:
fulguleeee...ce dragutz este...imi vine sa-l pap pe Davidutz 
noi am confectionat sorcove
si incercam sa invatzam si cantecelul, am confectionat stelutze si invatzam cantecul de stea, si prima strofa din Mosh Craciun...am zis sa marcam fiecare moment cu cate ceva...
sa nu uitam ca suntem Romani ![]()
va
pe toate
multa sanatate la toti puiutii bolnaviori
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ioana_du spune:
Acum vazui eu ce imi ureaza Oti pe aici!
quote:
Originally posted by Otiliav
Eu n-am cu cine sa ma grupez Monica, Carmen si-au facut norma iar Cici si Miki au fost mai harnicute, urmatoarea pe lista e Ioana_du
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Va sa zica asa, imi "urezi" de bine, hm?

ioana_du spune:
AndreeaP, la capitolul sfidare si fie-mea se "descurca" fabulos, daca isi propune. Face chestii despre care stie clar ca ma enerveaza, si daca zis "gata, ma supar, nu mai vorbesc cu tine" imi raspunde foarte dulce, senin si angelic "dar ...... sint cuminte!!!"
In alta ordine de idei, Bia e mare fan al "pesterilor" si "gropilor" de tot soiul, pe care si le imagineaza sub masa, intre usile de la dulap etc. Are acasa la ai mei casuta mare, din plastic, la noi are iglu .... Nu frate! Sub masa, ca e in "pestera" !!!
try spune:
"Ai mai Ioana, mai stateai mult departe de noi? Pe unde umblasi pana acum?
Ce-ti face biencutza?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
monica-elizabet spune:
Oti...hai ca ne-a prin ioana 
pana la urma
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
andreap
si multumim de urari
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ioana_du spune:
Try 
Nu am disparut niciunde, doar ca am stat cam prea prost cu timpul .... de cand lucrez la multinationala asta sint mult mai bine cu psihicul si cu self-esteem-ul, dar am perioade de cam mare oboseala.
Acum insa sint binisor, si astept cu maaare nerabdare Craciunul. I-am luat fie-mii o sirena Ariel (ca e mare amatoare ) care canta, si i-am luat si caleasca aferenta.
Voi ce le luati dragelor copchilasilor de Craciun?