LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)
Raspunsuri - Pagina 4
Ingrid S spune:
Jocuri cu culori: avem niste popice ieftine, sunt 10 si cate 2 de fiecare culoare. Rosu, orange, galben, albastru si verde.
Le amestec pe toate si extrag unul de o culoare, iar ea trebuie sa-mi aduca pe al doilea de aceeasi culoare, eu ii spun popicul tata si popicul mama. Si le aduce.
Asa invatam noi culorile mai nou. Doar ca se plictiseste repede.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
acina spune:
Buna dimineata,
Multumesc inca o data fetelor pt urarile voastre.Multumesc ca sunteti alaturi de mine in bucuria mea. Sunteti cele mai bune prietene.
Florinini eu il pun pe Andrei sa faca diverse :sa duca pampersul la cos, sa stranga jucariile, sa se pieptene(asta nu ii iese prea bine dar se chinuie).
Gio, Dan s-a gandit deja la nume Ana.
Noi suntem bine, Andrei scoate din ce in ce mai multe perle. De ex vorbeam cu mama si Andreea in camera despre cum sa procedam cu copii daca sunt obraznici cand se fac mai marisori.Si Andreea zice eu pe Alexia o s-o pedepsesc , n-o mai las la calculator.Si Andrei era de fata a inceput sa zica .Iaia nu lasa Ale la calutol.Si repeta intr-una asta.I-a zis si lui Dan cand a ajuns acasa.
Azi am de umblat dupa ceva cadouase pt Mosul Nicolae , asa imi trebuie daca nu am luat mai din timp.
Anca 14 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
alinutza_80 spune:
Neata!
Azi vine mosu'!!!!!!!
Tare sunt curioasa daca anul asta vor pricepe copiii ceva din chestia asta. Ayan mi-l tot arata insistent pe Mos Craciun in orice reclama tv unde apare, si o data i-am povestit de el si i-am aratat un filmulet pe youtube.
Aseara a pus 5 figurine din 10 intr-un puzzle din ala cu anumale, dar le-a pus asa din prima, exact in forma lor, nici nu ma asteptam, cu o seara inainte as ama rugasem de el si nici nu vroia sa auda. E, si aseara, cum m-a vazut entuziasmata si ca insist, gata! A si fugit de acolo. Se pare ca seamana leit cu mine, imi zice mama ca nu faceam NICIODATA ce mi se cerea, mai ales daca mi se cerea insistent, la modul pisalog.
acina spune:
Fetele am vorbit cu Ali mami de Iarina.Ele sunt bine , doar ca mica terorista nu sta locului si din cauza asta ,nu mai poate sa stea la calculator.Asa ca va dau o veste buna din partea ei:
In burtica la Ali e baietel .
Sa-ti traiasca Ali si sa fie sanatos.
Anca 14 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
monica70 spune:
Buna dimineata,eu abia acum sunt la cafea - Diana s-a trezit pe la 9 ,dar am mai stat eu un pic prin pat.
Mai nou se mai trezeste pe la 4 sau 5 si cere lapte.Azi dimineatza nu stiu pe la ce ora ca era bezna,asa brusc s-a ridicat din somn si a zis raspicat si imperativ: LAPTELE! Taica-su mormaie in barba nervos ca nu-i obisnuit sa fie trezit noaptea,dar tot merge sa i-l incalzeasca.
Vad ca ati cam ramas cu cadourile pe ultima suta de metri.Eu pentru Diana mai am de luat bata ,iar pentru noi ... om mai vedea.
INGRID ma bucur ca a dormit bine Diana si n-a mai visat urat!
ALINA bravo pentru Ayan! Pai vezi,eu zic ca e suficient sa le arati odata ce sa faca cu puzzle sau altceva si pe urma sa le lasi la indemana chestia si sa nu le mai zici nimic - la caposi metoda asta functioneaza sigur! Se apuca ei singuri de treaba cat ai zice peste Pana diseara le pune pe toate zece!
ACINA bravo si pentru Andrei,de-acum tot mai multe o sa repete de-o sa ramaneti cu gura cascata
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Ana_m spune:
Buna dimineata,
Pt Cosmi si ingrid programul cu care se da jos de pe you tube e asta : http://vixy.net/
-la url , ii dati adrsa melodiei
- converts to : mp3
Ali felicitari !!!!!! Se pare ca toata secta face copii pereche , baietel si fetita . Ce frumos
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
OOOOO!
ALI FELICITARI!
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by alinutza_80
Neata!
Azi vine mosu'!!!!!!!
Tare sunt curioasa daca anul asta vor pricepe copiii ceva din chestia asta. Ayan mi-l tot arata insistent pe Mos Craciun in orice reclama tv unde apare, si o data i-am povestit de el si i-am aratat un filmulet pe youtube.
Aseara a pus 5 figurine din 10 intr-un puzzle din ala cu anumale, dar le-a pus asa din prima, exact in forma lor, nici nu ma asteptam, cu o seara inainte as ama rugasem de el si nici nu vroia sa auda. E, si aseara, cum m-a vazut entuziasmata si ca insist, gata! A si fugit de acolo. Se pare ca seamana leit cu mine, imi zice mama ca nu faceam NICIODATA ce mi se cerea, mai ales daca mi se cerea insistent, la modul pisalog.
Bravo Ayan! Sa stii ca asa face si Diana, daca o bat la cap, nu vrea nici de-al naibii.
Ali, felicitari!
Cata, nici eu n-am apucat sa-i iau nimik sotzului, asta sa fie problema...sa isi cumpere singur.., eu chiar n-am apucat decat pt Diana sa iau ceva.
AnaM, cum mai e Clarita? Se simte mai bine acum?
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
CATA am incercat sa fac cum ziceai si sa nu ii tai bretonul Dianei,dar pur si simplu n-am cu cine.Isi da jos toate agrafele,clemele,elasticele de par Cu mami nici atat,nici macar nu o lasa sa i le puna.De taica-su nu mai vorbesc,ca nu se deranjeaza el sa i le puna In concluzie e vesnic cu parul in ochi si deja are tic,tot si-l da deoparte cu mana O mai las acum de sarbatori cu freza asta si daca tot asa continua,o sa ii tai bretonul,n-am ce face.