LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ma duc la nani...ca am trait destule azi. Ma mir ca n-am albit...macar un fir-doua acolo...
Noapte buna va doresc la toate si un somn linistit sa aveti!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID ce-mi facusi ,acum m-am pus sa citesc pe un forum la subiectul de baza al zilei .Si unul zicea ca in copilarie la 2 ani,a vazut un inger in coltul camerei.Iar altul, uite ce i-a raspuns :
"unii copii vad ingeri, altii vad "ursul cu coarne"... stiu ca o sa radeti, dar asta a fost cel mai groaznic cosmar al copilariei mele. l-am visat de nenumarate ori. e chiar infiorator un urs cu coarne"
Mi se pare ca e clar,ca poate fi la Diana un simplu vis,hai ca poate pana maine il uita!
Noapte buna,eu ma mai distrez oleak

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Sarabuna.

Ingrid. Somn usor si ingerasi la capusor.

Fetele cu gradinite...cat platiti pentru pitici, si cate ore? Am gasit si eu o posibila gradinita pentru Daria, in care as avea incredere in educatoare. A vorbit o prietena cu directoarea, si a intrebat daca este posibil sa inscriu un copil care nu papa carne, i-a spus ca nu e nici o problema. Ma tenteaza sa incerc sa o dau pe Daria la gradi, ca...acum iarna, parca sta prea mult in casa, si daca sta in casa...parca sta prea mult la sese, si nu imi place. Gradi asta e in engleza, si are camere de supraveghere online, 8 ore, si costa 550 RON. Cat inseamna asta? Mult? Putin ? Ce ziceti ?

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA nu stiu cu preturile,asta depinde de buzunar,daca ti se pare scump sau ieftin.Pentru o gradinita privata,nu cred ca e foarte scump,depinde de conditii.Desi in Arad gasesti lejer bone la banii astia.Dar conteaza socializarea,ca si eu am fost tentata sa o las pe Diana,doar pentru placerea ei de a sta cu copiii.N-am facut-o din motive de luat microbi si trezit dimineata, (eu as fi dus-o la una de stat) O sa o fac de la anul din toamna,pana atunci mami abia apuca sa stea cu ea.
La tine ar fi super,ca ai putea sa iti gasesti si sa faci fata mai usor asa unui nou serviciu.Iar Daria sunt convinsa ca ar fi incantata! Numai vezi ca ti-o dreseaza aia cu program Mie si de asta imi cam era,ca Diana mea mananca numai cand vrea,doarme la fel,cred ca le-ar fi disperat pe alea,sau ... ma trezeam cu ea dresata rau
Ma duc la nani,somn usor la toata lumea!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

despre vedenii:

Daria cand era bebe statea cu ochii tinta intr-un singur loc al camerei. Oricum o intorceam, ea se uita exact in acelasi punct.

Acum vre-o 2 luni, Daria...zicea mai tot timpul BEBE. Si radea in diferite directii, unde nu era nimeni. Cand o intrebam ce e acolo .. zicea: BEBE. O intrebam unde, si imi arata tot felul de locuri prin camera, unde nu era nici o papusa, nici un desen, nici o reclama, nimic care sa reprezinte vre-un bebe. Acum nu imi mai arata nici un bebe...

Mergi la inceput

Moni, nici mie nu imi prea convine dresajul ... dar ... as vrea sa vad ... poate are vre-o influenta buna asupra ei. Acum, nici cum o tin eu nu e bine, chiar fara nici un program.

Ieri, cand am umblat dupa teren .. am tinut-o toata ziua cu alune si suc, somn pe apucatelea, prin bratele mele... N-a zis fata mea nici pas, dar...nici asta nu e optim pentru dezvoltarea unui copil. O sa merg intr-o zi in inspectie, sa vad educatoarele si ceilalti copii. Daca sunt ok, merita sa incerc. Adevarul e ca eu sunt super-obosita, super-stresata, si nu ma mai ocup foarte mult de Dariuca. Ea ar vrea sa ne jucam, sa dansam ... sa coloram ... dar eu nu mai am energia necesara... De asta ma gandesc, ca macar sa vad daca ii prieste la gradi. E fain ca o pot urmari de acasa, online. Pot vedea cum se comporta, si ce activitati au acolo.

Mergi la inceput

Am gasit un site asa de frumooooooooooossss.. nu ma abtin sa nu vi-l arat si voua:

www.desenatori.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..
Forinini da si eu ii dau Biei sa execute multe si diverse..sa-l spele pe un bb, sa piaptane papusa, sa se faca ca o sterge ca a facut pe ea, sa spele vasele ei de jucarie, sa-mi aduca te miri ce, sa ma ajute in bucatarie..asta de fapt e principala mea problema, ca Bia nu se joaca singura..decit cu cineva, iar daca sunt acasa, vrea numai cu mine...nici nu stiu ce o sa fac de pe 14 cind sunt in concediu, cum o sa invat acasa...
Giova chestia cu handicapul s-a mai practicat...am mai auzit cazuri..personal mi-e mila, dar daca nu au alta sursa de venit ce sa faca? In schimb daca ar avea un loc de munca asigurat si ar face-o numai ca sa stea acasa, nu sunt de acord..never!
Ingrid, Diana e o desteapta si imi place mult de ea..papusa cu nabadai!
Azi o duc pe Bia la restaurant ca isi serbeaza un Nicu onomastica...asa ca o sa fie ea cu semne in barba, dar sper sa-i placa ca mai vin niste copilasi mai mari! In schimb pe vremea asta de cacao nu ajung sa-i cumpar lui Dan cadou, asa ca i-am zis sa-si aleaga din magazine ceva ce ii place si ii dau banii...eu nu sunt adepta stilului asta, dar chiar nu am timp azi si daca am lasat-o pe ultima suta de metrii asa imi trebuie!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata si de la noi

o mareeeeeeee rugaminte am la voi.....vreau as descarc 2 melodii dupa you tube dar bineinteles ca nu am habar....poate va faceti mila de mine si am invatati ca mi tb urgenttttttttttttttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Cosmi, habar nu am, ca si sotul a vrut sa descarce de pe youtube si n-a reusit, daca cineva stie ar fi bine, ca i-as spune si lui...
Diana a dormit bine, s-a trezit la 3,30 si am luat-o in pat cu mine. N-a plans, doar ca m-a chemat...zici ca are senzor si stie ca nu e langa mine.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput