Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Sim, esti super tare: nu numai ca stii sa faci cozonaci , dar stii sa tragi cabluri si sa pui mufe la ele...Pe mine una m-ai umplut de admiratie.Eu cred ca am uitat si cum se schimba siguranta la tablou.

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Nu am avut net pana acum. Au venit cei de la RCS sa monteze cablul si mi-au taiat firul de la Astral. Am stat ca floricica si m-am invartit pe langa calculator pana mi-a venit mareata idee sa cumpar niste mufe sa mai trag un fir de la cablul celor de la Astral la calculator ca sa am net
Andrruzza,
Rita, am vazut pozele, e tare dulce Maya, iar poza in care sunteti toti 3 e emotionanta, mi-au dat lacrimile. Sa va dea Dumnezeu multa putere si intelepciune .
Revin, plange bb.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

UITE DOMNULE CA SIM SE MAI PRICEPE SI LA ALTCEVA NU NUMAI LA CUMPARATURI-bravos ,draguta

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Iata ca bikmaria zise exact gindul meu despre Sim...si anume ca se pricepe la multe.

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Pupici si de la noi pentru toate mamicutele si toti bebeii de la odiseea noastra (in paranteza fie spus tare dragalasi mai sunt micutii nostri),
imi pare tare rau ca nu prea am mai reusit sa intru pe aici, sa citesc si sa mai si scriu. Nu prea reusesc sa-mi organizez ziua, tot timpul apare cate ceva de facut sau mai rau cineva la noi si uite asa trec orele cu viteza. De citit am mai reusit cat de cat sa citesc, dar de scris am tot amanat de pe o zi pe alta ca poate am atunci mai mult timp liber si uite ca a zburat timpul. Asa ca mea culpa, incerc sa nu mai repet greseala pentru ca nu as vrea sa rup legatura cu voi.
Va pupic si va multumesc pentru cuvintele frumoase adresate lui bebe Andrei cand a implinit 2 lunite, ne-am bucurat tare mult ca v-ati adus aminte si de noi.
Vestile de la noi sunt amestecate, nici foarte bune, dar nici proaste. Bebe creste la cei 63 de cm lungime avem 6,5 kg, asta la 2 luni si o saptamana. Zambim, gajaim de zor, da-mi din maini si din picioare haotic la jucarii si facem fete fete. Mai rau este ca avem un diagnostic de dermatita atopica ceea ce ma supara tare mult, sper sa nu fie chiar asa. In fine i-au luat la medicover sange copilului sa-i faca analize, printre care si toleranta la lapte, sa vedem ce o sa iasa. Pentru moment papam formula cu HA si mi-a dat dna doctor o punga de creme si cremute sa-i dau copilului. Hainutele lui le spal intotdeauna separat cu extra clatire si fara balsam de rufe.
Din cauza asta am amanat si vaccinul de 2 luni, inca nu l-am facut, sa vedem daca ne dau unda verde pentru saptamana asta. Am inima cat un purice, sper sa nu fie diagnosticul asta cu dermatita atopica, mai ales ca nici eu nici sotul, nici parintii nostri nu suferim de vreo alergie, nu fumam, nu avem cazuri de alte boli urate in familie, curatenie fac aproape in fiecare zi in casa, deci nu tu praf sau alte minuni, nu matze, nu caini in casa, nu stiu ce sa mai zic.
In fine, o sa o luam cu incetul si o sa vedem ce este si cu asta.
Cam asta ar fi in mare despre noi, o sa incerc sa pun si niste poze cu noi ca am cam neglijat acest aspect.
Acum ma bag la cititul din urma.
Pupici de la noi si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mey Maria, tu stai la panda si ne taxezi pe toate? Uita-te la semnatura ca am mai mesterit si altceva.

Povestioare

Mergi la inceput

SIM SUPERRRRRRRRR

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Mey Maria, tu stai la panda si ne taxezi pe toate? Uita-te la semnatura ca am mai mesterit si altceva.

Povestioare

SIM , NU VA TAXEZ DRAGUTA ,DOAR CA MA MIRAM CAT DE PRICEPUTA ESTI MATALICA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bikmaria
SIM , NU VA TAXEZ DRAGUTA ,DOAR CA MA MIRAM CAT DE PRICEPUTA ESTI MATALICA

He, he, he, 5 ani de viata la camin te invata o gramada de lucruri (cum ar fi desfundat chiuvete, montat fasunguri, cabluri, schimbat yale, uns balamale de usi, etc)

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

gagici, ce credeti, daca il imbraca nasha pe gheorghe cu hainutele www.next.co.uk/shopping/children/baby/9/9" target="_blank">astea la botez, e ok?

Rox, bebe a zis Ghiga!! mai lipseste un e:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Mie imi plac, Sabina. Sunt super!

Povestioare

Mergi la inceput