mamele isi pot bea propiul lapte?
Raspunsuri - Pagina 5
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Enas
s-a trezit pompita naturala.
foarte bine, esti pe drumul cel bun. inca un pic si gata, scapi de muls. bravo!
quote:
Cind bebe nu minca bine si raminea lapte,imi intrebam sotul daca vrea crema de zahar ars

diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Enas spune:
Doamne, nici nu stiti (sau stiti ) cat de bine e sa ai cu cine sa vorbesti si sa te sfatuiasca. Sotul meu spune tot timpul ca cele mai bune doctorite sunt mamicile de pe DS.
angiuta spune:
Enas mie la inceput pana mi s-a reglat lactatia aveam sanii tari si durerosi mi-a zis moasa sa-mi pun un iaurt rece pe sani si sa stau asa 20 min....iaurtul am uitat acum cum se numeste insa nu cred ca o sa gasesti din ala in romania, e un iaurt gros, foarte gros de parca ar fi branza cu smantata (imi place mult la gust). Poti incerca sa pui iaurt ca sa mai scada tensiunea si sa mulgi cat mai putin pentru ca mulgand productia creste.Eu asa am facut si acum e ok, foarte rar trebuie sa mulg un pic (pupiul meu se trezeste noaptea din 2 in 2 ore iar cand e o exceptie si doarme 4-5 ore legate ma trezesc cu sanii tari si atunci mai scot vreo 10-15 ml).
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
Enas spune:
Papa din 2 in 2 ore? Daca te trezesti atat de des, mai reusesti sa te odihnesti ? Mi-e greu sa cred ca pui capul pe perna si gata - ai adormit! Inseamna ca trebuie sa fiu o fericita ca ingerasul meu doarme noaptea 8-9 ore. Pai are si timp la mine laptele sa se acumuleze.
angiuta spune:
La inceput mi-era tare greu dar acum m-am obisnuit plus ca am si slabit
de la 64 cat aveam dupa nastere acum am 55. Si ziua nu ma simt deloc obosita. Totusi sper sa inceapa sa doarma ceva mai mult dar de acum au inceput durerile de dinti asa ca nu stiu...
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)