Cumparaturi online
Raspunsuri - Pagina 5
vilma spune:
Amy,
si doamne ajuta!
Karmabebi, eu am cont si pe paypal, dar inca nu am platit prin aceasta metoda. Singurele 2 comenzi pe care le-am dat au fost platite cu card de credit, in lei, mai precis Card Avantaj (de la fosta Finansbank, actuala Credit Europe) si am comandat la un magazin si nu de pe ebay (inca mai studiez, nu stiu cum e cu bid, auction....nici nu stiu ce inseamna)
Ada, mercic pentru invitatie, deocamdata spun pas.
amyarabella spune:
Modaliatatea ce-a mai sigura de plata dupa parerea mea este paypal ,pt ca iti poti retrage banii daca ceva nu este in regula.
O alta metoda de siguranta ar fi sa te uiti sa aiba feedback n mare sau cel putin in nici un caz 0.
In ori ce caz eu prefer sa cumpar din magazine on-line decat de pe ebay .Acum cateva luni am luat de pe ebay.it un centru de joaca pt bebe (nu il vazusem in nici un magazin si de aceea am luat de acolo)am asteptat o luna pana sa imi ajunga si am cheltuit o groaza de bani pe telefon ....asa ca mai bine ma lipsesc ,a si produsul era mult mai mic decat scria in oferta...
.
Sunt si lucruri de calitate si chilipiruri dar trebuie cu grija si cred ca mai e si la noroc...![]()
mami Amy si bebe Stefan
aiamoni spune:
Am si eu o intrebare. Bijuterii (chiar din aur, dar nu foarte scumpe)ati cumpara de la un magazin online? Daca precizeaza ca au toate actele si sunt marcate corespunzator, desigur. Sau e prea riscant?
Ada_S spune:
Vilma, cu placere.
Ca sa faci mai multe puncte e bine daca trimiti si tu invitatii, acum m-am prins si eu. Din cate am calculat peste 3 zile trebuie sa am 190 de puncte.Am trimis invitatii la vre-o 20 din lista de prieteni, dintre care pe 14 ma pot baza ca vor juca, sper sa primesc 140p+5 zile in care hranesc eu copacelul astea insemnand 50 p.
La 200 de puncte sun sa vad ce se intampla, ca sa ma conving. Sa nu imi pierd timpul degeaba.
Va tin la curent cu ce si cum, am pus ochii pe un scaun de masina.....
Jocul se poate juca tot anul 2008.
Ada
12+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
danielac spune:
quote:
Originally posted by vilmaquote:
Originally posted by amyarabella
Imi cer mi de scuze dar nu am mai intrat de mult(am fost in vacanta).
Sa raspund acu la intrebari :
1.Cu marimile nu stiu exact cum si ce au tabel aproape toate siturile cu conversia lor la marimi eu asa iau,in functie de ce scrie pe sit.
2.Alte situri dupa care fac eu comenzi :www.universal.at ,www.babybutt.de (asta e numai pt copii si femei insarcinate) ,www.bellybutton.de, www.ottoversand.at
Si pt haine de firma www.yoox.com
Nu stiu sigur daca toate livreaza si in romania(ar trebui sa DA).
Va pup dulce si SPOR la cumparaturi(la noi acum sunt foarte multe reduceri asa ca va recomand calduros sa dati o fuga pana la Wiena) !!!!!
mami Amy si bebe Stefan
Amy, foarte multumesc. Cele din Austria nu trimit in Romania, dar vad ca cele din Germania, da.
Pe unul dintre situri am gasit preturi mai mici la articole, dar are transportul mai scump.
Pe situl cu haine de firma nici n-am curaj sa intru, cine stie ce preturi or fi.
am intrat si eu pe unul nemtesc, dar preturile m-i s-au parut super bune si din cate am dedus eu taxa era 4,95 euro, desi nu stiu o boaba de germana, va rog sa ma lamuriti si pe mine, voi cat ati dedus ca e taxa? e vorba de www.bellybutton.de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
danet spune:
quote:
Originally posted by aiamoni
Am si eu o intrebare. Bijuterii (chiar din aur, dar nu foarte scumpe)ati cumpara de la un magazin online? Daca precizeaza ca au toate actele si sunt marcate corespunzator, desigur. Sau e prea riscant?
Eu am cumparat de pe un site din Italia si sunt foarte multumita.Preturile sunt mai mici (pt aceeasi calitate) ca in Rom si ai extrem de multe modele din care poti sa alegi.
Le-am primit cam in doua saptamani si mi-au dat si nr de traking pt colet.
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by danet
Eu am cumparat de pe un site din Italia si sunt foarte multumita.Preturile sunt mai mici (pt aceeasi calitate) ca in Rom si ai extrem de multe modele din care poti sa alegi.
Le-am primit cam in doua saptamani si mi-au dat si nr de traking pt colet.
Poti sa dai te rog si link-ul
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
iriss27 spune:
Pe mine m-ar interesa un site cu lucruri pt copii, gen jucarii, accesorii, etc si care sa livreze si in Romania. Vreau neaparat sa cumpar un aspirator nazall care e la juma de pret fata de Ro.
Poate cineva sa ma ajute?
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008
amyarabella spune:
Danielac imi pare rau dar nu te pot ajuta prea mult eu comand in austria si de aceea taxele nu sunt la fel.
Trebuie sa scrie ceva de genul versandkosten sunt taxe de expediere.
mami Amy si bebe Stefan