Cumparaturi online

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by puisorul

Poti sa incerci si pe ebay Anglia. Cel putin pentru copii hainele sunt foarte frumoase si chiar daca preturile is similare cu ale noastre hainele sunt mai frumoase si de firma.
Spor la cumparaturi

Eu vreau sa imi cumpar de pe Ebay UK..dar ma zapaceste toata procedura asta cu PayPal and so on..nu stiu cum sa incep. Plus ca detest sa licitez si sa ma targuiesc in general si unele au "buy now", altele nu. Ca sa nu mai spun ca adresa mea din buletin e alta decat cea la care locuiesc si astia de la posta obisnuiesc sa faca circ din cauza asta.

Tu cum procedezi? De cand cand cumperi de pe Ebay UK?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by amyarabella

Imi cer mi de scuze dar nu am mai intrat de mult(am fost in vacanta).
Sa raspund acu la intrebari :
1.Cu marimile nu stiu exact cum si ce au tabel aproape toate siturile cu conversia lor la marimi eu asa iau,in functie de ce scrie pe sit.
2.Alte situri dupa care fac eu comenzi :www.universal.at ,www.babybutt.de (asta e numai pt copii si femei insarcinate) ,www.bellybutton.de, www.ottoversand.at

Si pt haine de firma www.yoox.com

Nu stiu sigur daca toate livreaza si in romania(ar trebui sa DA).

Va pup dulce si SPOR la cumparaturi(la noi acum sunt foarte multe reduceri asa ca va recomand calduros sa dati o fuga pana la Wiena) !!!!!

mami Amy si bebe Stefan

Amy, foarte multumesc. Cele din Austria nu trimit in Romania, dar vad ca cele din Germania, da.
Pe unul dintre situri am gasit preturi mai mici la articole, dar are transportul mai scump.
Pe situl cu haine de firma nici n-am curaj sa intru, cine stie ce preturi or fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Eu zic sa intri macar sa iti clatesti ochii ,cand au reduceri gasesti si ieftine ,iar de caliate nici nu mai vb eu mi-am cumparat cate ceva de la ei si pt sotul meu si credema ca merita toti banii ,bine ma refer asa la o roche de ocazie sau un costum ,ceva deosebit oricum nu de purtat zi de zi.

Ma bucur oricum ca ti-am fost de folos si te astept la Wiena cat mai sunt reduceri (luna asta) glumes oricum sa stii ca se merita!!!

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Amy, multumesc mult. Am vizitat Viena de 2 ori, imi place foarte mult si ori de cate ori voi avea ocazia, nu o voi rata.
Daca se va intampla si anul asta sa avem drum acolo, mi-ar face mare placere sa ne vedem la o cafea. Cat despre reduceri, nu prea le-am nimerit, anul trecut am fost la inceputul lui octombrie, cand erau preturile cele mai babane....:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Buna.
Am mai scris la inceputul subiectului cand inca eram novice in ale cumparaturilor pe ebay .Intre timp am adunat ceva feedback-uri si vreau sa va impartasesc cateva concluzii .
Sunt persoane care vand pe ebay pentru ca nu au ce face cu acele lucruri - de cele mai multe ori la aceste licitatii se gasesc lucruri de marca incepand de la 5 ron iar taxa de livrare este modica .
Sunt persoane care au facut o afacere din asta si cauta sa castige atat la produs in sine cat si din transport .
Asa dar atentie .
Am mai intalnit multe situatii pe ebay.de sa nu se accepte plata prin paypal , sa se trimita banii prin orice alta modalitate costa foarte mult .
Ca si concluzie dupa ceva timp pe ebay spun ca am facut multe afaceri bune.

Mergi la inceput

Pai Roxi, daca tot te-am "prins" aici si zici ca ai ceva experienta, deci cei care au de vanzare o singura bucata din produsul x, e posibil sa fie din prima categorie...
Eu pusesem ochii pe o mascara Helena Rubinstein, dar era atat de ieftin fata de celelalte oferte, si nici nu scria daca e nou sau nu, incat am lasat-o balta. Inca nu am comandat nimic de pe ebay. Nici nu stiu foarte exact cum se face, asa ca mai studiez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmabebi spune:

voi ce metoda de plata folositi? transfer de pe cont...plata cu cardul pe site? eu vreau sa comand dupa ebay unde am gasit niste haine f frumoase si la pret rezonabil..dar am fost sa`mi deschid cont in valuta pt asta si mi`au zis ca au comision de 25 euro pentru transfer...ceea ce e f mult, mai ales daca o bluza o iau la 20, am incercat prin western dar multi nu accepta decat transfer si paypal...despre care nu prea stiu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

VILMA cu cea mai mare placere accept invitatia la cafea ,ma ti la curent cand vi pe aici si ne vedem.

La discutia cu ebay nu am vrut sa ma bag pana acum dar sfatul meu este sa aveti mare grija la TEPE...

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Dar cum stii daca e teapa. Care ar fi criteriul dupa care sa selectezi ofertele pe ebay?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetelor
Azi am primit o invitatie de la o tipa de pe forum pe unul din site-urile administrate de elevit unde este un joc nou, trebuie sa ai grija de un copacel sa ii dai apa, sa il tunzi, etc..... totul iti ia cam 2 minute pe zi. Pt fiecare activitate primesti puncte cu ajutorul carora poti cumpara obiecte pt copii de pe un anumit site, bebelusultau.De ex. 200 de puncte este echivalentul a 100 de ron. De la cine am primit invitatie spune ca functioneaza si ca si-a comandat deja cateva lucruri. Daca va intereseaza si pe voi sa imi trimiteti PM cu adresa voastra de email si va trimit si invitatie. Jocul dureaza cateva zile timp in care trebuie sa ajuti copacul sa creasca mare.

Ada 12+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput