Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
afibebe spune:
postez in reprize.
imi cam face fitze netul.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
afibebe spune:
Medicul care il programase pt operatie i-a spus ca nu mai are scapare.
e ft avansata problema si numai chirurgical se mai poate rezolva.
incerca sa-l convinga sa nu renunte la operatie.
ei bine in iulie ne-am intalnit cu el si l-a intrebat pe sotul cum se mai simte.
i-a spus ca e ft bine si ca nici macar nu mai simte nimic nici la atingere si nu a vrut sa-l creada.
i-a spus ca sigur s-a operat altundeva si nu vrea sa-i zica.
afibebe spune:
Roxana eu zic sa incerci si asa ceva.
poate se rezolva si la tine.
nu vreau sa te sperii insa am auzit ca operatie e cam nasoala.
iti tin pumnii.
afibebe spune:
se pare ca sunt singurica pe aici.
asa ca ma retrag.
somn usor tuturor si vise placute.
bikmaria spune:
Intru si eu doar sa va spun NOAPTE BUNA mamici NOAPTE BUNA bebici !
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
ROXANA MULT SUCCES maine la doctor ,si lasa penibilul la o parte ,asta ii este meseria lui domn doctor .Tu sa te gandesti la durerile pe care le-ai suportat ,si la cate ai fost nevoita sa renunti din cauza problemei asteia move.MAINE TE ASTEPT CU VESTI BUNE.
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
alina.clau spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Sabina, deci cum spuneam...am baut si pentru tine.
Betty, ce de achizitii. Chiar ma gandeam daca ai mers azi pana la urma si imi parea rau ca nu am luat telefonul sa te sun. Oricum am ajuns tarziu, dupa 12. Deci am pus in aplicare planul pentru tati, dar am luat fata cu mine.
Gabriela, am fost numai cu dom'soara la defilare, BB a tras aghioase cu tati.
Alina.clau, te asigur ca erau gabarite si mai depasite decat mine si nici gand sa aiba nici macar un copil. Si oricum te duci sa te simti bine, nu sa gasesti parteneri, desi sunt convinsa ca merge si cu niste kg in plus.
Apropos de chestia asta, m-am distrat teribil cu bratarile. Haios ca la intrare tanti aia imi dadea mie bratara rosie de indisponibil, insa sotului ii dadea verde - adica disponibil dar cu limite. El oricum refuzase bratara aia de tot si apoi a cerut una de la coleg si cum ma duceam la baie mi le atarna mie sa nu vin de acolo cu vreun partener. Evident in gluma, dar m-a amuzat teribil.
SabinaY, multumim de urari.
Afibebe, dulcic ca de obicei.
Andruzza, ce artist in devenire! Ii place Banica? Alex e innebunita dupa el, abia astept sa mergem la concert
Ali, da, m-am destins. Nici eu nu aveam nici un chef si am intrat tare sictirita, dar incercand sa par entuziasta ca sa nu tai elanul sotului. Dupa ce am cautat bazbuci vreo 10 min gasca noastra, ca noi am ajuns la o ora si ceva dupa intalnire (cautarea se datora faptului ca sotul meu, ca toti barbatii, nu a citit instructiunile detaliate din email cu privire la rezervarea meselor) ma cam tuflisem. Dar la un moment dat au pus o muzica house super, una din melodiile care imi plac, si m-au montat imediat. Chiar as mai iesi din cand in cand, dar nu acolo, ca nu ma omor cu locatia aia.
Crisstiana, sper ca acum esti din pe capul lor la spital. Nastere usoara!
Si sa nu uitam:
LA MULTI ANI sarbatoritilor, mamici si bebici, multa sanatate si numai bucurii!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana,eu ma refeream la mine,care am mai multe kg.Daca as fi aratat ca tine as fi mers in club!Si nu e vorba de agatat,ci pur si simplu ma simt greoaie,nici nu mai stiu sa dansez!Dar nu plang dupa asta,mai importanta acum e bebelusa mea.Oricum,bine ca ai fost,te-ai mai relaxat si tu un pic.
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
bikmaria spune:
quote:ma bucur ca ai avut o zi faina si ca ti-a trecut supararea de ieri!Sper ca ziua de maine sa fie mai buna ca cea de azi.
Originally posted by Sabina
noi ne-am adunat de pe drumuri acu 35 de minute.
nu stiu cui sa raspund mai intai.
Cred caroxanei:
Roxi, deci asa carevasazica mul;ta multa bafta maine la dr, sa inteleg eu ca nu mai iei cazierul.
lasa, mai bine ia-l marti, ca vine femeia la curatenie si nu ma prinzi cu toate imprastiate.
te pup tare si-ti tin pumnii!!
am murit de rfas cu bratarile Io n-am fost in club never ever, habar n-am ce-i aia, asta asa, ca sa vedeti ce ingenua sunt
Piciu, asa sa fie, cum zici tu!! am primit costumul ursulet, ca l-au trimis ai mei prin cineva, e un scuuuuump bb al meu cand il imbraca!
Mamitz, nu mulge surplusul.Ca dai semnale gresita corpului.
Pune bebelacul la tzitrziu cat de des vrea el si gata.
mai scrie-ne cum sunteti!! pliz :)
noi am avut o zi faina.Am plecat al sora mea, bebe adormit f f muolt, drpet urmare acuma e fresh. Aprimit Sofia un ponei din ala mare de calarit, calut de fapt, din Cora.Si bebe catelusul vorbitor, dar bineinteles ca acuma Sofia e cea care manevreaza jucaria, nu-i nimica, bun si-asa, ca i-o arata lui Gheorghe.
Sora mea care va fi si nasa(nu mai stiu cine intreba d4spre asta) e indragostita de asta micu(si de Sofia of course). Iar el a stat ca un pisoi si la ea si la cumnatu.
acuma e balamuc maaaare in casa.oooof.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
bikmaria spune:
ROXULE era sa uit-sa stapanesti blugii sanatoasa ,sper ca peste vreo luna,doua sa te vaiti ca sunt mari de tine ,sa sti ca am inceput sa tai de pe lista..blugi ai gasit,copii au fost cuminti,problema mov este in curs de rezolvare,si sotul te-a scos la club .Se pare ca nu mai am mult si termin lista .asa te vreau
bikmaria spune:
ma bag la somn ,azi am facut inventar de dimineata de la ora 8 pana la ora 21 ,sunt franta ,!NOAPTE BUNA ,