Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
Madi spune:
quote:
Originally posted by Motannel
Madi, felicitari pentru "tata"!
Motannel multumim!
Mi-am adus aminte ca mai voiam sa ii scriu Ralucai ca zambesc de fiecare data cand citesc despre mesele Mariei pentru ca o vad pe Ana. Si ea sufla in lingurita, se apuca de castron, imi da peste mana etc.

Asa ca urmez si eu sfatul lui Capraru de care amintea Androix: "sunt datoare sa fiu rabdatoare si calma".

Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ali24 spune:
aici
va multumesc anticipat
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
mai imi incerc odata norocul ca nu m au lasat din prima.
cine vrea sa voteze un capsunel mititel si dragutel(spuse cioara)o poate face la l u m e a p i t i c i l o r la pagina 7.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
mica0307 spune:
andrada noi nu am reusit sa ajungem sambata seara in centru. Dupa ce am stat 1 ora in trafic ne-am intors acasa ca oricum nu ajunsasem pana in unirea. In seara asta iar am iesit sa vedem luminitele dar era super aglomerat intre romana si unirea asa ca am renuntat.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
mihamora spune:
Alyna, foarte frumoase cadourile lui David.E baiat mare, i-au placut prajiturile?
Angela - desigur![]()
![]()
Graviduta - al meu are baza alba si invart de buton, nu e digital. Eu ma inteleg bine cu el.
Elteka - avem coline, spune ce preferi.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ali24 spune:
IN LEGATURA CU IMPARTASITUL si noi am mers de vreo 2ori dupa botez.dar mie sincer nu prea imi place sa ma duc la noi la biserica ,fiindca stau intr un cartier(cam ca un sat)unde toata lumea se uita tinta pe tine cand intri in biserica iar apoi incep sa barfeasca
9ca nu au alta ocapatie mai placuta duminica
.asa ca de cate ori prind ocazia cand sunt prin oras intru in biserica si imi spun rugaciunile si ies.si bineinteles in fiecare seara imi spun rugaciunile si ii fac si lui cruce(apropo voi le faceti cruce?)eu ii fac si cand trec pe langa vreo biserica.
doxinu
nici duminica mea nu a fost prea reusita ptr ca a fost nasa pe la noi si asa un stres ii creaza la copil de fiecare data cand vine....

.ea e tare draguta de felul ei dar atata ii de "calare"pe copil cand vine la noi...si atata il pupa...(cu toate ca i a zis sotul de n ori sa nu il mai pupe ca il streseaza dar ea zice ca nu se poate abtine
.nu stiu cum sa o fac sa inteleaga ca nici nu as vrea sa se supere.dar ma dispera si dupa ce a plecat ea cu toate ca au mai fost ceva prieteni la noi a devenit brusc tare cuminte si zambaret.
si eu vreau sa aflu parola de la mailul comun.dar cum?nu am mai primit niciodata un pm.trebuie sa ma loghez sau ceva de genu?
Motannel spune:
Andrada, esti grozava!!!!![]()
Elteka, pana la urma ... voi unde locuiti de fapt? Scuza-mi curiozitatea, insa eu intelesesem ca in Finlanda, dar vad ca ai schimbat la tara Japonia pe Estonia!
Si Teodora are deja 10 zile de morcaiala, tot fara febra sau tuse. I-am pus in nasuc Mar Plus (apa de mare) si i-am dat Calpol de 3 ori pe zi. Se simte mai bine, iar de maine nu-i mai dau Calpol, astazi a fost nevoie sa o aspir doar o data! Pupici lui Dolo, Fat-Frumos cel Chel!!
[Ali24, l-am votat pe Rafi!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
ali24 spune:
Motannelmersi.
ali24 spune:
noapte buna
la multi ani sarbatoritilor zileica e trecut de 12

ckristina spune:
tot vorbiti de impartasitul bebeilor...si mi am adus aminte de prima duminica, prima impartasanie a biancai la mama in brate..... memorabil; am imbracat fata frumos cu haine alese,iar eu din putinele haine care ma mai cuprindeau am ales o pereche de blugi si un maieu negru(cu bretelele mai late...era august...caldura mare; intru in biserica si mi amintesc ca bianca se tot foia si incercam sa o potolesc; ma uit in jur si toata lumea se uita la mine...ce mandea eram..."cata lume ma cunoaste!"... locuiesc si acum in cartierul unde am copilarit si chiar si eu zaream chipuri cunoscute;am observat ca multe femei imi faceau un semn cu mana si le zambeam politicos...si mi am facut loc prin multime pana spre altar sa mi impartasesc mandria de copil; aproape de altar o femeie isi face curaj,vine aproape de mine si mi spune"doamna ridicati va bluza"...ma uit la bluza si.... cu un picior,in zvarcoleala ei bianca ma lasase cu un san gol golut..... am zis ca mor de rusine...toata lumea se uita la mine;mi am impartasit fata si am iesit cu privirea in pamant;pana la iesire din biserica am tot auzit"sa va luati bluza cu mainile acoperite,doamna", "nu i frumos",si numai susoteli; de atunci,cand are timp o mai duce sora mea(ca e moasa biancai)
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)