Bucurii de sept-oct 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 19
xandrutza_76 spune:
Mirabela, nici Narcisei nu i-a disparut pata aceea, desi s-a estompat, tot se mai cunoaste putin.
Adina, mi-a placut mult cum a papat Alex marul cu biscuite
Gety, are si Narcisa o carte cu 6 puzzle-uri cu Pinochio; tare mult a iubit cartea asta, acum e rupta in doua bucati, dar tot putem face acele puzzle-uri.
Cristina, tare buni trebuie sa fie cartofii tai
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Monique_new spune:
Mirabelacnu stiu daca a fost suspendat Radoi . Stiu doar ca a fost o mamica la municipal care au lasat-o neasistata pt ca se schimba tura iar Radoi era de garda si nu s-a dus( dr ei era in concediu - Badiu parca).
Oricum zilele trecute am auzit de la o cunostiinta cum a dat 30 milioane pt o nastere la Municipal. Mi se pare cam mult.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
Mirabelac spune:
Adina pe mine ma mira capacitatea piticilor de a imita, David are tot timpul tendinta de a face asta, m-am amuzat cu fazele voastre, imi dau seama cand sunt doi ce fain tre sa fie.
Monica dimineata am auzit stirea, au suspendat 2 medici, el si o tipa, unul 6 luni si unul un an.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
Monique_new spune:
Mirabelac nu am auizt dimineata dar era cazul sa se mai ia si masuri poate se trezeste cineva la realitate. Ca toti dadeau vina pe sistem, dar cum poti sa lasi o mamica la prima nastere singura pt ca ti se schimba tura si moasa urmatoare nu a ajuns.Asta e o chestie de bun simt.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
CristinaGoji spune:
Neatza! Si eu la !
LA MULTI ANI ROXANAE pt ziua de ieri!
Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
mephala30 spune:
Buna dimineatza!
La multi ani, Roxanae!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
alexutza_26 spune:
Buna dimineata...am apucat acum un moment mai liber sa beau si eu o gurita de cafeluta cu voi...
Asa Xandrutza - ma lasi in plop si plopu in aer, da??? asta pana m-a luat somnu...si am plecat la nani...
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
ramomar spune:
Buna dimineata,
Aici sunt si eu prezenta la o ceasca de
Adinaf tare simatic trebuie sa fi fost puiul tau cu farfuria. Patricia cand ajunge la ce e pasa le da pe jos, le imprastie cu manutele si apoi le si degustsa, ca deh sunt mai gustoase de acolo
xandrutza, multumesc de pupic, uite si de la mine
Mira si la noi se vede bine inca pata mongoloida, e chiar deasupra fundicului
Aseara cand am vazut la stiri am ramas muta de uimire si cu un gust amar de cate nepasare si dobitocenie exista in sistemul nostru sanitar, cum au fost capabili sa lase o femeie sa moara ca se schimba tura. Groaznic!!!, dar din pacate adevarat! si cata nevoie ar fi avut Ionut de mamica lui mai ales ca e si mic.
Multumesc fetelor care mi-au mai raspuns la intrebarea mea
pupici si o zi faina
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Monique_new spune:
Mai eu nu am vazut stirile aseara. Am crezut ca este vorba de un alt caz mediatizat saptaminile trecute cu ce am spus mai devreme si ca acum sint trasi la raspundere. Tot dr. radoi era implicat.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
eleņia spune:
buna.dimineata
si.eu.la
flicitari.MARIA.pt.mers
adina.cred,ca.e.minunat.cand.sunt.doi.
fetili.eu.cred.ca.cineva.ar.trbui.sai.readuca.la.realitate.pe.unii
medici.cu.niste.sanctiuni.usturatoare.pt.ca.asa.ceva.e.inadmisibil
s.in.ceea.ce.priveste.mentalitatea.precum.ca."nu.a.fost.in.stare.sa.imi.faca.un.baiat",iar.in.india.ca.avorteaza.fetitzele.e.si.mai
revoltator
cineva.ar.trebui.sa.ia.anumite.masuri.total.impotriva.acestor.avorturi.fara.nici.un.sens
eu.sunt.tare.zombi.astazi
darius.asnoapte.sa.trezit.de.vreo.10.ori.plangand
ii.dau.vreo.4.maselute.s.2.dinti.odata
imi.era.asa.mila.de.el.cum.plangea.prin.somn.mititelul
va.pupez.pe.toate.s.va.doresc.o.zi.minunata