Bucurii de sept-oct 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 18
GETY spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Alexutza, gluma-i gluma si ne amuzam. Problema e cu oamenii care o spun pe cel mai serios ton, convinsi fiind ca de femeie depinde sexul viitorului copil. Taxu lui M spune c-a trimis cromozomul Y in vinclu (coltul portii de fotbal, unde se iubesc paianjenii si portarul ajunge cu greu mingea) si asa a iesit baiatu'.
Stie cineva cum pot salva in Winamp o melodie de pe Youtube?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
Si pentru fata cum o sa faca? O sa "suteze" la coltul scurt?
Ai incercat: share apoi Email this...., dai adresa ta si de acolo download pe computer?
Asa creste Maria Diana
lilina spune:
prezent
felicitari Mariei pt.ca merge singurica si lui Reby pt.ca pleaca in tari straine :)
noi de Mos Nico mergem la socrii (pe socrelul meu il cheama si Nicolae) si impartim cadouri...deci va imaginati ce iese in fiecare an....la fel si de Mos Craci
pupici la bebici si la mamici
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
mephala30 spune:
si uite asa mai avem doi mosi: mos Nico si mos Craci...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
AdinaF spune:
Buna seara la mamici de copii dulcici!!
Mama, ce vorbaretze suntetzi, asa imi place de voi.
Gety, felicitari pt micutza mare umblareatza!!!! Si nu uita: Cei din urma vor fi cei dintai!
Lili, tu ai vrut sa-ti ascunzi identitatea, de-aceea n-ai raspuns ofertei cu TV .
In ce priveste articolele (cel cu Britney si cel cu indiencele, desi clar nu merita sa le pun intr-o oala) mi se par ambele triste, si ma face sa ma gandesc (inleg cu cel de-al doilea) de ce oare nu patrund la oamenii astia ideile sec. 21 ? Cum fac sa-si conserve mentalitatzile astea tampite???
Mira, nici patutza lui Fabi de pe umar/spate, n-a disparut, dar si mie mi se pare tare sexi, din moment ce nu-i pe fatza nu ma deranjeaza chiar deloc.
Ma gandeam si eu la tine zilele trecute, ce dragutza esti sa-ti faci tu timp pt noi, ai admiratzia mea...Fetelor, ar trebui sa ne gandim ce punem noi in papuceii lui Mira (apropos, ce numar portzi? ).
Pe mai tarziu! ( eu mai stau ca da' de ma pupa xandrutza si pe mine :) )
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
AdinaF spune:
[quote]Originally posted by mephala30
si uite asa mai avem doi mosi: mos Nico si mos Craci...
Ba mai avem si un Mos Ene, ca pe asta nicicum nu-l poate prescurta (ba da , Mos E! ) :))))
AdinaF spune:
Fetelor, eu in ultima vreme, rad de (cu) copilasii mei de ma prapadesc, ne ofera un show de nedescris
De ex, Alex ieri dimineatza - Bunica-sa le face mar cu biscuitzi, si aseaza farfuria pe masa din bucatarie, asa mai pe mijloc, dupa care pleaca sa le aduca apa...eu stateam in sufragerie cu Fabi , citeam, faza la care il vad pe alex cum merge la masa, ia tacticos farfuria de pe masa (tragand de servetelul pa care era asezata), isi ia si o linguritza (ca el e gentleman rau ), vine la noi, se aseaza ca barbatzii pe covorasul lor isi indeasa linguritza in mancare si incepe sa "manance", asa, cool, ca si cum asta ar fi la ordinea zilei..stiu ca asa povestit nu suna tare interesant dar faza merita vazuta :))).
CristinaGoji spune:
Tare fain tre' sa fie Adina cu doi pici mici! Eu una abia astept sa ma vad cand VLadic va avea 2,5 ani si bebe2 1 an.
Tasia - cartofii ii coc la cuptor intregi, cu coaja, in folie de aluminiu. Cand sunt gata, ii tai in jumatate, pun niste unt peste ei, si torn compozitia de telemea rasa amestecata cu smantana deasupra si dau iarasi la cuptor pentru cateva minute si gata. De obicei fac mai multi cu diverse umpluturi. De exemplu - kaiser cu ciuperci si maioneza, ton cu porumb si ardei, peste care pun si cascaval ras. Vlad deocamdata mananca numai felul cu telemea si smantana. Cat despre sarcina - de data asta trece atat de repede timpul . Si nu sunt curajoasa deloc, cateodata ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta, dar nu am avut alternativa, nu a fost decizia nici a mea, nici a sotului, asa a dat Dumnezeu, iar o alta decizie decat cea pe care am luat-o ar fi insemnat sa incalc anumite principii morale pe care le am, ceea ce ar fi avut consecinte mult mai grave pentru psihicul meu. Si nu m-am simtit in stare. Acum nu e asa greu pentru mine, mai greu a fost la inceput, cand am avut greturi si somnolenta, simptome pe care trebuia sa le ignor ca trebuia sa ma ocup de Vladic. Ma bucur ca ati scapat de intoleranta la proteina din lapte! Si cu Vlad tot asa am patit, in sensul ca alimentele la care era alergic inainte de varsta de 1 an, acum nu mai ridica probleme.
Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Gata -luta.
Felicitam si noi Maria umblareata.Mami tinete bine acum sa vezi alergatura.
Am scapat si noi de ultimul vaccin ...infarix.Acum trecem la optionale.
De Mos Nico asta cum ii zice Lili...Cosmi a primit deja cite ceva jucarii si hainute iar diseara ca parca asa se pune i-am mai luat o pijamaluta haioasa, un body cu pantalon , un glob cu zapada care cinta, niste dulciuri si o jucarie ceva sa luam azi. Si mai are de primit de la bunici. Asa ca primeste destule.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
Mirabelac spune:
Neata, Monica eu la .
Mai fetelor, Mos Nicolae aduce cadouri si jucarii copiilor cuminti si nuielushe celor obraznici, deci nu e dupa marimea ghetutelor. Plus ca fi-miu are mai multe perechi, chiar de poarta 21-22.
Adina imi face placere sa petrec timpul cu voi, nu e nici un efort, port marimea 38 dar am multe perechi de papuci, problema este ca nu stiu cat de cuminte am fost.
Eu sunt ingrozita de cazurile alea de culpa medicala, Sebastian care nu a fost asistat la nastere si a ramas cu sechele grave si Ionut careia i-a murit mama la nastere, nu pot sa cred ca se mai intampla asa ceva in zilele noastre in capitala unei tari, parca ti-i si frica sa mai faci copii. Cica dr. Radoi parca a fost vinovat si l-au suspendat, daca nu ma insel am mai auzit de el pe la voi, nu?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! Monique, multumesc pentru cafea!
Adina, eu te pup acuma, aseara eram prinsa cu treaba, te pupam atunci. Si pe Alexutza am lasat-o pe mess in stand by, nu mai stiam cum sa ma impart.
Va pup pe toate, fara exceptii si va doresc o zi frumoasa!
Ieri parca a fost ziua lui Roxanae, ii dorim "La multi ani!"
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi