Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *12*
Raspunsuri - Pagina 21
oanaalex spune:
Dorsilla sunt si eu novice la dieta dar din cate am inteles eu, si am pus si in practica de ieri, trebuie baut 1/2 l de apa dimineata pe stomacul gol inainte de a manca ceva si in cursul zilei cat de multa apa (adica nu neaparat cu o jum de ora inaintea mesei).
Eu azi mi-am facut pentru masa de amiaz broccoli cu ceapa verde si usturoi (e pe prima pagina la primul capitol cred) si in rest am mai mancat un mar. Pana deseara mai bag si o portocala si mai vad eu cum cere stomacul.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
oanaalex spune:
Nu mi-a placut deloc ce a iesit din mancarea mea mult asteptata
, dar am bagat multe rosii pe langa ca sa nu simt gustul si asa am reusit sa mananc. O sa ies sa-mi cumpar niste ciuperci pentru maine sa vad daca gasesc ceva reteta.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
aidaciolac spune:
deci 1/2 l apa dimineata pe stomacul gol si abia peste 30 de minute aveti voie sa mancati. Apoi permise la greu. Toata ziua daca cere. ...+ restul de apa cand vreti voi , dar sa nu uitati sa o beti.
Eu spre exemplu beau inainte de culcare 2 pahare habar nu am de ce ...
la toate de maine intru si eu in hora (csardas) ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Si un subiect nou daca se poate.
An nou , vise noi ... subiect nou ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Isa_Cris spune:
Neata fetele! Sa nu ma certati prea tare, dar aseara am papat o bombonica
. Am ajuns si noi sa desfacem pomul...si...era plin de bomboane....
In rest...totul a fost ok, grepf, kiwi si ceaaaai. Am reusit performanta de 2,5 l / zi! A doua zi a trecut...sper ca de acum va fi din ce in ce mai usor!
Brigit spune:
hello -hello!
si io p-aicea, doar ca am avut tone de treaba si acu cand am un ragaz imi merge netul infect.
ma bag la facut capitol nou, ca ma bate aida
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Brigit spune:
Gata, cred ca am reusit un capitol nou aici
APRIL
ghibuadina spune:
Neata,
Deci DORSILIA, explicatiile fetelor +permise in orice cantitate(eu chiar nu pot manca un cos de mere)Si nici sa nu mananci o zi nu e bine.Dc nu rezisti incearca sa mai apelezi si la exceptionale, in cantitati ponderate iar la interzise mai deloc.Spre ex eu ieri am bagat o chifla de graham ca mirosea tare bine.Apa trebuie sa fie multa, min 2 litrii pe zi si dim pe stomacul gol o jumatate de litru.
Eu dau primul raport azi.S-au dus 2 kile, am 64 insa erau cu apa cred si au fost acumulate in perioada grea.Mai am 6, insa greul de acum incepe...
Ieri am facut o mancarica buna de praz, cu masline, lamaie si sos de rosii.Sotul mi-a mancat-o ap;roape pe toata.Si am mai mancat legume mexicane cu salata de varza rosie.Mai vb...
Multa bafta!
Brigit spune:
Mai fac o incercare
, faza asta nu imi iese niciodata din prima
Capitol nou aici
Haideti deci dincolo, desi e nr 13 sa ne fie cu noroc !
APRIL