Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *12*
Raspunsuri - Pagina 20
Brigit spune:
heloooooooooooo!
Noki, sa stii ca te asteptam cu impresii de la Viena. Daca nu dadeai un semn trimiteam iscoadele dupa tine.
Aida- ai de grija ca doar azi mai ai voie sa intri in nepermise. Daaaaaaaaaaaa?
Cu raportul: saptamanal il dam . Miercurea asta nu se pune-zic io
, nu de alta da unele din noi inca nu s-au dezmeticit iar altele inca nu au inceput.
Io am avut o prima zi buna, lipsita de pofte.Piesa de rezistenta a zilei au fost ciupercile fripte. Azi gatesc o varza calita si cred ca asa o sa o tin doua zile bine mersi.
Abia astept sa treaca prima saptamana, sa am mai multe variante.
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Brigit spune:
Silvana- Craciun fericit alaturi de cei dragi sufletului tau!
Bine ca ai zis, ca am pierdut sirul zilelor, ca vreau sa o urez pe ambitioasa noastra Doroti, care de asemenea sarbatoreste. Sa aveti parte de sarbatori fericite, cu liniste in suflet si lumina in case!
Doroti, mi-i dor de tine
, fata draga, cum ne mai certai tu cand mai dadeam in bara cu dieta, ca "cela nu-i bun, aista face rau".... Mai e ceva pana pe 21, da sa stii ca noi suntem aici si te asteptam!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Isa_Cris spune:
Alooo...mai e cineva pe aici?!
Cum mai sta treaba cu dieta?! Eu am probleme cu persoanele din jurul meu care ma ispitesc tot timpul!
Dar deocamdata stau cuminte si inghit in sec!
Noki_Lara spune:
Impresii din Viena? A fost extrem de frumos, am vizitat o gramada, ne-am plimbat zeci de kilometri pe jos. Suuuperb, per total. Cine vrea detalii, le gaseste aici!
Tocmai de-aia ma oftic...ca desi am mers asa de mult pe jos si nici nu am mancat cine stie ce, ca nu am avut timp de asa ceva...tot cat o muuuuu m-am facut!!!

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bikmaria spune:
buna seara fetelor ,ma numesc ,MARIA ,si as vrea sa ma alatur si eu in lupta impotriva kg.AM 1,63m si 66,8kg sunt o proaspata mamica am o fetita de 4 luni ,dar si un baietel de 11ani si jumatate .As vrea sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina 58 kg
silvana75 spune:
April, multumesc de urari.
De azi intru si eu la dieta ca aseara
-ica de mine a facut-o lata, oricum e ultima sarbatoare ... gata ... la slabit.
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
oanaalex spune:
Buna dimineata.
Am trecut cu bine peste prima zi, nu pot spune ca a fost usor ca am gatit o gramada pentru estul familiei si asa pofta imi era
. Aseara m-a cam durut capul dar ma gandesc ca azi o sa inceapa sa devina mai usor. Oricum ar fi, vreau floricele nu purcelasi![]()
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
silvana75 spune:
Oana, noi abia acu incepem ziua de cura
, pentru celelalte e aproape gata ziua 
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
Dorsilia spune:
buna!
Vreau sa ma lamuresc:
1.jumate de litru de apa se bea inainte de a te apuca sa mananci ori de cate ori te apuci sa mananci intr-o zi, sau numai inainte de micul dejun sau pranz
2. faptul ca nu am ore fixe de mese nu dauneaza? adica pot sa rontai un cos de mere odata in zi si e suficient?
3. uleiul de masline, floarea soarelui e permis in prima faza?
4. daca intr-o zi aleg sa nu mananc nimic, doar sa beau ceaiuri si apa are ceva ? maine zi organismul nu va asimila aiurea si cosul ala de mere?
merci
Lia
Dorsilia spune:
hai mai, lasati mancatul, veniti sa ma helpuiti si pe mine, ca ma asteapta cosul de mere si jumatea de apa......se racesc pana sa primesc eu raspuns de la voi :)
adica ce am intels eu, in prima saptamana, sau doua, depinde ce aleg, ar trebui sa rod vegetale si fructe