Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
gabdyd spune:
Ah, da, completez, ca vad ca se discuta despre amplasarea dintilor, soooo, noi avem doi jos si doi sus.
Un pentru Diana si Alex sa le treaca ghinioanele ca de dragalasenie nu suferiti!
Si pentru concurs!
diana_jors spune:
Hello,
riloasa: da, pusesem, dar nu mai sunt pe stoc si mi-au golit si cosul imi pare rau...
Multumim pentru aprecieri ... alex a evoluat foarte mult in cele 2 saptamani in care ne-am plimbat ... si trecutul pragului - era a 4-a incercare, inainte a mai avut una reusita si 2 esuate (cu prabusire la coborare ). Numai ca de atunci se urca peste orice "treapta"... de exemplu de jos pe troller, si de pe el pe un scaun care era langa ... deci trebuie sa il pazesc mai bine decat inainte...
Si m-ati facut curioasa, eu am ratat evenimentul ... ce scandal nestle? Pe net am gasit chestii mai vechi (legate de diverse produse - apa, cafea, laptele de bebe in 2005)... si recent am gasit doar ceva legat de concursul de kitkat si lion, deci nu ceva care sa ma priveasca direct in momentul de fata... Va rog sa imi spuneti, ca eu ii dau lapte praf de Nestle...
Noi mergem probabil in seara asta sa vedem bradul din Unirii... ne-am gandit sa mergem ieri, dar am renuntat din motive de inghesuiala... eh, a fi la fel de frumos si azi
Cam atat deocamdata... revin mai incolo.
, va doresc o duminica execlenta!
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
elyanne spune:
Diana eu am gasit subiect pe forum
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111320
si ziceam ca io nu mai iau nimic de la ei, niciodata...
pt. ca o mamica de pe forum a gasit viermi in cerealele nestle... a scris alta ca si prietena ei a gasit... acum vreo 2 luni tot o mamica de pe forum a gasit un inel intr-o cutie sigilata de nestle junior... a aparut la tv pt. ca au convins-o alte mamici de pe forum.
Si a mai fost un reportaj ma idemult... acum vreo 6 luni, cu nan 1 cu viermi. Atunci am zis ca-i mana concurentei... a fdisparut de pe rafturi o vreme... paguba destu de mare pt. ei... Dar acum sunt convinsa ca e de la ei...
Si mai mi-am adus aminte una... ca tot ma gandeam ca borcanele scapasera... le-am dat odata nestle legume de la borcanas... cand m-am simtit f. rau si n-am fost in stare sa le fac nimic... si Mihai a avut bubuite... s
Si parca retinusem ca si Stefaniya, cand a venit in tara, a patit-o cu borcanasele Nestle...
Uuna peste alta nu mai iau Nestle... trecem pe Humana... alea's importate... Nestle stiu ca's ambalate la noi... no comment...
roxanici spune:
Sherbi, Raisava rog mai puneti odata linkul la situl de unde luati humana mai ieftin, pls
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
stefimic spune:
buna dimineata mamici si burtici!
ieri nu am intrat pt ca am profitata de prezenta sotului acasa si mi-am terminat unele treburi casnice si am fost in parc cu stefi si astazi o sa facem la fel pt ca este o vrem esuperbe.
si acuma am vrut sa le urez si eu sarbatoritilor de astazi la multi ani dar cand colo ia-i de unde nui. chiar nu s-a nascut nimeni intr-o zi de 2?
si acum as vrea sa va intreb cateva chestiuni pe care mi le-a spus sora mea si as vrea sa le fac si eu dar inca ma mai documentez.
este vorba de vaccinuri, ea nu ia mai facut nepoatei mele din acelea gratuite de la 6 luni pt ca a descoperit impreuna cu dr altele mai bune cu mai multe tulpini care acopera mai mult decat celelalte.
si acum sa va spun despre ce vaccinuri este vorba : PRIORIXeste pt rujeola, apoi INFANRIX pt meningita si se face la 1 an si apoi la 2 ani, si in final VARILIX la 1 an si 9 luni si este pt varicela.
eu m-am uitat pe carnetelul de vaccinari si nu sunt asemenea vaccinuri care sa acopere ce v-am spus.
deci daca cineva mai stie despre asa ceva sa ne spuna ca sa stim si noi daca sa le facem pt ca trebuiesc comandate si am inteles ca ar costa cam 150 de lei, iar eu zic ca merita, dar sa spuneti si voi ce parere aveti pt ca eu m-am gandit sa va spun si sa va intreb pt ca stiu ca la 1 an vine vaccinul si nu mai este asa mult timp.
eu am zis ca o sa intreb si pediatrul sa vad ce parere are si cat dureaza pana le comanda si vin.
eu mai stiam si de un vaccin antigripal pt ei.
noi vrem sa va anuntam ca a scos capul si dintisorul nr 2.
fatele care aveti cezariana la voi cum arata operatia?
la mine cred ca mai are un pic si ajunge la o liniuta dar as vrea sa stiu daca va mai doare cand faceti efort sau daca i-l tineti pe cel mic pe burtica.
acum noi va pupam si va dorim o duminica extrem de placuta!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
radcarmen spune:
Salutare stup!
M-am ingrozit si eu definitiv cu scandalul de la Nestle. Cereale sigur nu ii mai iau de la ei dar laptele nu cred ca il schimb acuma, ca imediat trec la lapte pasteurizat peste putin timp. Sper sa nu am si eu "surprize" desi nu este exclus.
Stefimic pe mine nu ma mai doare operatia deloc nici la efort (si fac aerobic de la 4 luni), ma mai mananca uneori pielea pe operatie si linia de la operatie nu e chiar liniuta zi nici nu cred ca se va mai subtia. Din pacate mi se si vede dintr-un chilot mai "decoltat". Asta e, important e sa fim sanatosi ca frumusetea oricum se duce incet.
O duminica placuta va dorim la toata lumea!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
Mihael@ spune:
Aliona, eu ma minunez de ce scrii tu acolo...eu una n-as putea sa stau cu geamul deschis non-stop sau fara sosete.... brrrr...dar, daca voi v-ati obisnuit si va simtiti bine asa, e foarte bine.
Mi-am adus aminte ca la prima baita a Stefaniei eram pregatita pana in dinti cu termometre de camera, de baie...ca sa-i fac apa la 37 de grade, cum citisem...dar ce, mi s-a parut foarte rece, n-am avut curaj sa o bag in apa aia...asa ca l-am dat incolo de termometru si am trecut la metoda traditionala, cu cotu'...cu timpul am observat la ce temp. se simte ea mai bine si ii fac asa...de fapt, sotul e expertul cu potrivirea apei.
gabdyd, spune-mi si mie te rog reteta de biscuiti ca as vrea sa fac si eu in casa...
diana_jors, bine ati revenit...felicitari lui Alex pentru progrese
Singura perioada din an cand Bucurestiul mi se pare frumos este asta, a sarbatorilor...va invidiez...tare mi-ar placea sa fiu si eu acolo sa ma plimb seara si sa admir luminile, sa ma inghesui in magazine dupa cadouri ...de Craciun mi-e dor de Bucuresti
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
Elena.2006 spune:
Salutare stup!
Linkul pentru cereale Humana www.flaschenmilch.de" target="_blank">Aici
Azi a fost mai cald ca de obicei si am sta 2 ore la plimbarica pe afara si lui Adrian i-a placut foarte mult.
Acum ne pregatim sa papam .I-am facut mamaliguta cu galbenus de ou, smintana si banzica.O bunatate!
Zadi mersi de raspuns, am inteles si o sa fiu mai atenta de acum incolo.Sincer, mmie mi-au prins bine explicatiile tale.
Apropo de biscuiti de casa am facut si eu, pentru bebe, dupa reteta Iuniei si a iesit o bunatate.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni
magdutah spune:
buna stup!
am ajuns si noi acasa la tati al nostru ! Si mare i-a mai fost mirarea lui tati de ce mari ne-am facut si mai ales maraiati !
Se ridica usor in picioare, se agata de orice ca sa stea "pop", asa ca i-am lasat patutul la nivelul de jos de frica sa nu sara peste grilaj !
va dati seama: 2 saptamani de stat cu buneii, stat in brate, pupacici peste tot, dormit cu mami in pat 10 zile ... Concluzia dupa 2 saptamani de stat acasa cam asa face Matei : plange cand mami pleaca din camera, plange cand mami il pune in patut dupa 3 dimineata (pana atunci doarme fara probleme), plange cand se merge cu masina, plange cand il scoatem afara ...
Asa ca de maine trecem la reeducarea flacauasului ! Sa speram ca iese fara prea multe lacrimi
Magda Matei 9.04.2007
lushulika spune:
Buna seara mamici si bebici!
Stefimic, eu sunt la a doua cezariana. nu ma mai doare, chiar m-am dus si la sala de 2 ori sapt trecuta.
mai greu insa cu pielea extra ca sa zic asa, la prima s-a retras surplusul f repede, acum insa inca o mai vad. Of, sper sa dea rezultate sala.
Ref la vaccinuri, asa este, exista cateva vaccinuri facultative sau altele care contin ce au cele gratuite + alte chestii extra. Eu ma sfatuiesc cu doctora de familie. De ex la 6 luni am facut un vaccin care a costat 200 ron.
Zadi, interesante postarile tale. Dupa ce am citit-o pe ultima, am realizat ca doctorita noastra nu o consulta pe fetita 45 de minute. Dar oare durata consultatiei nu depinde si de dexteritatea doctoritei/ doctorului?
Oricum, cu exceptia primelor 2 consultatii care au durat 30-35 de minute, la cele lunare consultatiile noastre dureaza 20 de minute aprox. Pentru mine e super ok. Si pot sa va spun ca ultimele 5-10 minute o tin cu greu pe bebelusa, care de la plans trece la urlat, apoi la zvarcolit, apoi iar la plans etc.
Bebelusii vostri stau cumintei la doctor 45 de minute? Care e secretul?