LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

minunatelor, multumim de urari
voi spune si eu povestea nasterii Oanei, dar peste cateva zile, cand imi mai revin :)
azi dim Oana s-a trezit si in loc sa planga sau sa se miorlaie ca sa ne cheme, a dat drumul la muzica de la carusel ... a stiut ea ca-i motiv de bucurie azi, si ne-am veselit de dimineata... asa ca i-am dat lapticul si am tinut-o cu noi in pat (era ora 6)... si cand s-a trezit la ora 9 s-a intors spre mine si a zis cristalin mamatata intr-un cuvant.. am crezut c-o mananc de drag ... ce am mai facut azi? pai n-am tinut party, ala va fi, din motive obiective, de abia sambata viitoare .. dar a zis pt prima oara tai-tai (asta e sinonimul pa-pa-ului pe la noi prin zona ) si... tineti-va bine: si-a suflat nasul in servetel de vreo 3 ori ... si in rest a fost super draguta ca de obicei, cea mai cea
va las acum, ma duc sa ma emotionez cu sotul impreuna aducandu-ne aminte de ziua de 29 noiembrie de anul trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Seara buna!
In primul rand, LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi, OANA si TUDOR! Mamici, sa va traiasca puiutii si felicitari pt primul an ca parinte!

Despre noi un pic... suntem bine, sanatosi, voiosi (mancam de la borcanel ca papica lu' mami e caaahhhh), nu mergem inca in picioare, dar ne-am juca cat e ziua de lunga...

acum plange. ma duc la el si sper sa revin... :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by asiza

Diagnostic: amigdalita acuta pultacee combinata cu otita seroasa la urechea dreapta si febra 39/40 zile in sir ca sa fie maglavaisu' complet!
Tratament: Zinacet la 8 ore si Gentamicina la 12 ore intravenos plus antitermice cat duce trenu', inclusiv algocalmin intravenos de vreo 3 ori ca nu scadea febra de la 40...
Analize: proaste...leucocite f mari, PCR mare, Vsh-ul la fel si alte alea
Spitalizare: 9 zile de cosmar
Externare: ieri la amiaza cu analize buna, dar VSH inca mare, fara febra, dar cu otita inca in ureche
Control: peste o sapt si la spital si la orl.

Cam asta e pe scurt...aaa...si am fost mai tot timpul singura...multumesc din suflet Dianeirus care m-a sunat aproape zilnic...cica mi-a zis ca am fost curajoasa si m-am tinut bine, da' nu stie ea ce bocet am tras io fix la doctorii care au venit la vizita ...na, a trecut si sper sa nu mai ajungem acolo never ever...nu iesim afara deocamdata si nici nu ma grabesc s-o facem prea repede...Va pup pe toate ca ati fost si v-am simtit alaturi de noi ...Si daca voi va laudati cu poze de la chefuri de fulguleti ssarbatoriti, noi ne laudam cu poze din spital ...

Am citit pe diagonala ultimul capitol si am retinut doar ca Ktrinel intreba daca amanam calatoria...nope...asta nu prea se poate...pe 2 ianuarie plecam! Peste 3 sapt vine tati acasa...abia astept...parca ar fi sfarsitul tuturor problemelor mele, cam asa vad eu venirea lui!!!!! In sfarsit voi putea rasufla usurata!

Denis umbla nesustinut! ...nu prea mult va dati voi seama, dar catinel catinel o ia la picior!

La multi ani cu mult drag pentru Oana si Tudor!!!!...Felicit de asemenea toti fulguletii care au sarbatorit implinirea primului anisor si va rog sa ma credeti ca m-am gandit mult la voi in spital si tare rau mi-a parut ca nu am putut chefui si chiui acilea cu voi!!! De asemenea pentru dragele mele prieteneFatima si M_monique!!!

Am mai retinut supararea lui Madaluta la medicul ala idiot... sa treaca!

Am vazut poze: Luca burtosu' , Mihaita la chef cu un tort foarte tare! , motanu' cu mot in varful capului ; Julia la cheful de un anisor si la plimbare prin mall

Cam atat deocamdata...daca am ratat ceva foarte interesant din cap trecute rog pe cineva sa ma traga de maneca ca nu cred ca voi apuca vreodata sa recuperez! Pupici...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Dragii de voi..ce bine ca sunteti acasa,doamne ce scump e Denis imi pare nespus de rau ca a trecut prin toate astea,DAR MA BUCUR CA ACUM E BINE!!Va pup cu drag!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

A adormit iar... nu stiu ce e cu el... e a doua oara cand se trezeste in seara asta (de la 9.30 cand a adormit)... Presimt o noapte foarte lunga!!
Am fost in vizita la un verisor de-al lui dupa-amiaza (verisor de un an si jumatate) si am plecat cu el plangand de-acolo. Verisorul se pusese pe tipat, dar sensibilosul de Tudor... s-a sensibilizat, ati ghicit! Bine, asta dupa ce-a dat un cap de masuta de televizor (cu mine langa ei!!)
Of, mi-e tare mila de el ca am impresia ca l-am cam chinuit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Laura13

dandusa cum adica pupici pe burtici?

pe asta de unde ai mai scos-o?,ca eu nu vaz unde am scris...
astept scuze...,da?!?[omulet ingimfat]...si-ti propun sa-ti iei o pereche de trotinete...,da?

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Danita, frumoasa povestea... si frumoasa reactia lui Tudor la vederea iconitei. Baiat mare, ce mai!
Asiza, ma bucur ca ati revenit acasa! Si ca sunteti sanatosi! Bravo si mamicii curajoase!

Merg la culcare ca-mi pica ochii in gura! Si-asa o sa fie o noapte grea... cred...

Va pup si le urez multa sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by shoshika

A adormit iar... nu stiu ce e cu el... e a doua oara cand se trezeste in seara asta (de la 9.30 cand a adormit)... Presimt o noapte foarte lunga!!
Am fost in vizita la un verisor de-al lui dupa-amiaza (verisor de un an si jumatate) si am plecat cu el plangand de-acolo. Verisorul se pusese pe tipat, dar sensibilosul de Tudor... s-a sensibilizat, ati ghicit! Bine, asta dupa ce-a dat un cap de masuta de televizor (cu mine langa ei!!)
Of, mi-e tare mila de el ca am impresia ca l-am cam chinuit...

Da o sansa acestei zile: sa fie cea mai frumoasa din viata ta... (Mark Twain)

ni se intampla si noua cand avem parte de vizite/musafiri... cred ca ii este suprasolicitat sistemul nervos si agitatia asta acumulata rabufneste mai tarziu cand nu poate dormi profund. ce-i drept, cu cat cresc, e tot mai rar...
oricum, eu evit vizitele cu marc dupa ora 18, si asa se trezeste de la dinti, nu-mi mai trebuie stimulente

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:
Originally posted by chris80

sunt oficial batuta in cap: stiti povestea cu alocatia, am zis ca am fost prea chiauna si ca nu am luat nr de intrare, si ma gandeam cum sa fac, sa aflu care mai e situatia cu alocatia alexandrei. ei bine, am mai citit pe net si am numarul de intrare! e pe verso-ul certif de nastere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

n-aveam nici cea mai vaga idee de chestia asta.
deci nue sti batuta-n cap

poti recupera alocatia pana la urma?

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

stai asa, ca de abia m-a ajuns desteptaciunea in seara asta! o sa le trimit recomandata, ca nu merg eu acolo, sa vedem ce imi raspund. in ritmul asta, pana face pisi 18 ani recuperam si noi alocatia!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

mai stau... imi astept barbatul... azi a fost la bucuresti cu treburi de la job.
si astept... cu masa pusa , baia pregatita , patul cald ...

fiti serioase, ar vrea el...

poate cand pleaca bunicii cu copii cu tot in concediu

deocamdata ne multumim daca ne lasa ianis sa dormim singuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:
Originally posted by Laura13

dianarus nu am primit feedback asa ca repet: vaccinul ala de care povesteam e act HIB. stiu ca ai citit pe diagonala o perioada si ma gandesc ca poate l-ai sarit

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

mi-am notat, multumesc.
dr a zis ca nu face mai multe vaccinuri deodata. acum 2 zile i-am facut anti-gripal lui ianis. pt el vroiam si act hib dar poate facem asta peste a luna.
desi daca ma gandesc ca julia de ktrinel a facut 4 deodata...

la bebei le faceti anti-gripal? ca n-am intrebat pe dr.
oricum stiu ca marc nu face vaccinuri cat e pe antibiotice pt infectia urinara...

EDIT: revin, pt ce anume e act hib? sunt obosita...

eu nu fac antigripal nici pt mine de principiu. am intrebat-o pe doctorita, pur teoretic, si mi-a zis ca nu sub 2 ani. ce nu mi-e clar e daca ea nu il recomanda sau daca nu se recomanda in general, dar e mai putin important.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput