Trimitem un gand ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Trimit si eu o suma de bani in contul tau Marius.
Dupa ce trimit iti dau PM si astept apoi confirmarea ca e ok.

Sper ca actiunea sa capete amploare si copilasii de acolo sa aibe tot ce le este necesar pentru "a invata carte"! E trist ca exista sat ca acela, e bine ca existam noi ceilalti... Toata admiratia pentru tanara invatatoare. Cred ca se va simti incurajata pt.ca astfel sa poata continua cu mai multa convingere ceea ce ea a inceput.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Acum 2 sau 3 zile in urma am vazut pe TVR un reportaj tot cu un tanar invatator si o scoala uitata de lume si civilizatie, era in Judetul Hunedoara, comuna Bosorod parca ii spunea, satul Luncani... Acest invatator face naveta zi de zi din orasul Calan pana in comuna Bosorod cu masina de ocazie iar de acolo pana la scoala merge in fiecare zi 9 km pe jos, la fiecare drum , dus/intors.... nu conteaza ca ninge , ploua, e zapada de 2 metri(acolo e zona de munte unde ninge din noiembrie pana in aprilie)...nu conteaza ca nu se simte bine sau are probleme de familie, dar acest invatator nu a lipsit niciodata de la cursuri... Are cred ca in jur de 10 copilasi in diferite clase , pe toti avandu-i in aceeasi sala de curs.... Povestea cat de greu le este copiilor sa ajunga la cursuri inghetati , care vin pe jos de la kilometri buni distanta , prin munti , prin frig, ploaie, vant , ninsoare....
El om matur in toata firea s-a speriat mergand in drum spre ocazie, intorcandu-se de la cursuri, cand a auzit prin padure fosnete si zgomote ciudate, crezand ca sunt lupii, dar cand s-a uitat in urma a vazut 2 caprioare...

Tot respectul pentru acesti dascali care fac eforturi foarte mari numai pentru binele unor copilasi , pentru dreptul acestora de a invata si avea acces pe mai departe la cultura...chiar daca ,condittile in care invata sunt vitrege...

Am ramas uimita de devotamentul acestor oameni, tanara invatatoare din Ursici dar si despre acest invatator de care tocmai am povestit ... si culmea, vad ca aceste sate unde predau apartin cred de aceeasi comuna... Bosorod, judetul Hunedoara.

Am notat conturile lui Marius si o sa incerc sa virez niste bani in zilele urmatoare, apoi o sa iti dau un PM cu datele de care ai nevoie...

Cred ca va fi o mare bucurie pentru tanara dascalita si ai ei invatacei cand vor vedea ca lumea ii incurajeaza si ii sustine in orice fel...material, finaciar , moral....

Voi urmari pe mai departe acest subiect indeaproape si abia astept sa vad niste fotografii publicate pe site poate dupa ce vor fi primit gandurile si ajutorul nostru ... Un zambet cald si frumos cred ca ne-ar bucura pe toti cei care ne implicam in aceasta actiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

M-a impresionat si pe mine acest caz, am vazut reportajul la TV.
Am trimis azi in contul lui Marius 50 ron.
Sper sa le facem o bucurie de Craciun acestor elevi si tinerei invatatoare.

P.S. Marius, ti-am trimis PM.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Vreau sa va felicit pt. initiativa, foarte frumos gestul vostru. Drept care am ales sa ma alatur voua...Oana, am trimis 20 euro in contul tau acum 2 min. As fi trimis mesaj pe pm, dar iar am problema cu logat-ul. Fac log in, inapoi la forum si apoi cum incerc sa trec pe alta pagina, ca de ex. trimite pm, sunt logata automat afara.

anca
13+ mostly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ache, am primit 20.00€ multumim.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am primit mesajele private. Va voi confirma luni sau marti.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Foarte frumoasa initiativa voastra. Iar cazul m-a uns la inima. De mica voiam sa ma fac invatatoare, iar mama imi tot spunea: o sa te dea la tzara, ce ai sa faci? Dar eu, vazand atatea filme pe atunci cu invatatoarea si inginerul agronom, medicul si veterinarul...deja incropeam idile in capul meu. Am fost insa repartizata intr-o comuna f aproape de oras, asa ca am facut naveta. Apoi am dat la facultate. Si pentru ca era una care nu-mi oferea - in ziua de azi - nici un viitor visam, impreuna cu o prietena si colega de grupa, sa merrgem profesoare intr-un sat izolat undeva. Sa ne facem treaba acolo, apoi, in timpul liber sa citim. Ma si vedeam intr-o camaruta, inconjurata de carti. Sa vina satenii sa-mi aduca lapte...(bine, eu nu ma gandeam ca nu voi avea electricitate).
Hai ca m-au napadit amintirile. Si regretele ca nu mi-am dus visul la indeplinire. Si ca am devenit atat de comoda si de dependenta de confort (as putea oare acum sa stau o sapatamana fara tv? Raspunsul ma face sa rosesc). Bravo fetei aleia! Bravo ei!!!

Marius, cat de curand trimit si eu banii. Saptamana asta sigur. O sa trimit PM.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Marius, ti-am trimis PM.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Marius,

Ti-am trimis PM si multumiri pentru tot ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Count me in!

Cum ajung la banca trimit si eu pm lui Marius.

O zi/seara buna tuturor!

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput