Trimitem un gand ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

CONTURI DISPONIBILE:
PERNES MARIUS
CNP
1671203054691
BANCA TRANSILVANIA SUCURSALA ORADEA
SWIFT BTRLRO22BHA

RON
IBAN:
RO87BTRL00501201783864XX

EURO
IBAN:
RO36BTRL00504201783864XX

USD
IBAN:
RO70BTRL00502201783864XX

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa/www.romleas.ro/circulatie/" target="_blank">Circulatia in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Avand in vedere ca tocmai am terminat cu pliculetul pt Teodora Stanciu, daca m-ati propus sunt gata sa va ajut.
Asadar cine vrea sa ajute cu o donatie in plic, dati un semn aici sau pe pm pt adresa.
Presimt ca vom face o mare bucurie.

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Super . Cat de repede pot, o sa contribui si eu cu 50 lei.
Felicitari pt mobilizare"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Marius,multumesc pentru conturi.O sa contribui cat pot de repede...Am toata admiratia pentru ea...Sper sa reziste incercarilor timpului,pentru ca foarte multi renunta...Orice inceput este greu,totul este sa iti doresti sa faci ceva,sa pui suflet,sa faci cu pasiune si cu speranta ca va fi mai bine.Fara dorinta,pasiune,incredere si foarte multa munca nu poti realiza nimic!!!Poate suna "romantos"dar cred ca acesta este un adevar chiar daca unii nu recunosc!Ii doresc inca o data succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Este o idee minunata, un inceput si o speranta!
Si eu vreau sa ajut.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Ajut si eu!
Felicitari Octaviei!

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu

Mergi la inceput

Asemeni proiectelor ce au mai fost derulate anterior pentru cazuri umanitare va rog sa-mi precizati PM datele dvs. de contact si suma donata. Va voi confirma in momentul incasarii.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Pagina legislativa/www.romleas.ro/circulatie/" target="_blank">Circulatia in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

marius, daca ai dat si CNP-ul putem trimite bani si prin mandat postal, nu?

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Marius, ma bucur tare ca te-ai putut angaja in aceasta actiune. Esti o garantie pentru noi de fiecare data ca vom avea succes in actiunea intreprinsa.
Imi pastrez oferta pentru cei care au deja carticele, rechizite si alte materiale didactice sa le adunam pe toate si sa trimitem un pachet mai consistent.
Avem vreo data limita la care se incheie actiunea ?

Copiii merita tot efortul nostru
Sonia, Crisa

Alex, Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by megbeng

marius, daca ai dat si CNP-ul putem trimite bani si prin mandat postal, nu?

meg,dematei(9.02.2007)

Da, de ce nu? Dar sa-mi trimitei PM. Va voi confirma imediat ce apare incasarea fie ea cash(posta) sau banca. Banii incasati numerar prin mandat ii voi tine numerar pana la solutionarea sumei integrale. In functie de decizia luata ma voi conforma de asa maniera incat sa fie OK.
Pentru ca sunt useri care nu doresc sa li se precizeze datele de contact (nume/prenume) ci doar nick name-ul ii rog sa precizeze in mesaj in mod explicit la fel ca altadata.
De asemenea sunt binevenite sugestii sau propuneri care sa creasca rata de succes a actiunii.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput