Pneumonii repetate
Raspunsuri - Pagina 15
Adriana mica spune:
Buna ziua,
Mai intai, le doresc piticilor bolnaviori multa sanatate!
Inca de cand era bebe, Dudu a fost mai sensibil la nasuc. Dupa varsta de un an, a facut ocazional viroze, oartea cea mai grava a acestora fiind faptul ca avea mucozitati abundente. La 1 an si jumatate a facut otita, tratata cu Antibiotic si aerosoli cu Dexametazona si Adrenalina. Am monitorizat in continuare evolutia urechii, de abia dupa ce ne-am intors de la mare a fost declarata vindecata, iar recomandarea pt operatie de polipi amanata.
Dupa otita din martie, a mai facut 2 episoade de mucozitati abundente si persistente(ce ii provoaca si tuse) - in iunie (cand i s-a depistat in nasuc stafilococ auriu) si septembrie + un rosu in gat (in august, la mare). Desi nu stiu daca era neaparat cazul, pediatra ne-a recomandat tratament cu antibiotic (mai putin pt rosu in gat) si Ketof. Acum pediatra ne recomanda BronhoVaxom pt imunizare (am inceput intre timp gradinita).
Stiu ca acestea nu sunt probleme prea grave, dar as vrea sa ma ajutati cu ceva sfaturi pt a preveni inrautatirea situatiei. Nu sunt convinsa ca am depistat cauza, am impresia ca medicul pediatru aplica principiul "vazut, si facut". Dincolo de sfaturi cum ar fi "v-am zis eu sa mai amanati inceperea gradinitei" (si pe care le vom lua in calcul daca se inrautateste situatia), nu stiu ce investigatii ar mai fi indicate (sau poate vreo recomandare catre un medic care sa ne ajute in acest demers).
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
lizzy spune:
am hotarat sa-i dau si ceva suplimentar pt imunizare. desi mi-e foarte clar ca astea nu vor face mare lucru, tratamentul cu puf-uri si singulair ramane in picioare tot sezonul...
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianarus78 am hotarat sa-i dau si ceva suplimentar pt imunizare. desi mi-e foarte clar ca astea nu vor face mare lucru, tratamentul cu puf-uri si singulair ramane in picioare tot sezonul... |
La ce anume te-ai gandit?
Mie anul asta mi se pare mult mai usor ca si anul trecut...nu stiu daca alimentatia mai variata si Imunogripul au a face, sau faptul ca e mai calit deja(e de 10 luni deja in colectivitate).
Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
lizzy spune:
de ieri am inceput cu extract din muguri de coacaz negru
detalii aici: http://www.efarma.ro/products.php?id=1201
si vreau sa caut calivita. nu stiu inca date de el.
nici cu prea multe nu l-as asalta, dar din toate produsele pt imunizare vehiculate chiar in paginile anterioare ale acestui topic, astea mi s-au parut (deocamdata) cele mai potrivite. dat fiind faptul ca marc a facut anul trecut un tratament cu IRS19 si vaccinul Prevenar nu as mai da stimulatori de tip chimic (adica bronchovaxom, luivac, rybomunil, etc), ci cele de tip naturist.
e adevarat ca si anul trecut am folosit stimulente precum imunobaby (contine echinaceea), septilin, vit c picaturi, dar atunci, fiind in jurul varstei de 1 an, am facut pe perioada scurta. anul asta voi merge timp de 6 luni, dar alternez produsele.
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Dbunny spune:
Dianarus, am citit despre extractul de muguri de coacaz... acu continutul mi-a sarit in ochi..
In primul rand alcoolul, nu stiu daca cel din cereale e la fel ca si alcolul normal, dar daca e...si-i dai extract dinasta si dintrodata din oarecare motiv trebe dat medicament sau antibiotic, ai voie in combinatie cu extractul asta?
In al doilea rand, Ribes negrim ala, e chiar coacaza, si-mi suna cunoscut. Am verificat prospectul la Imunogrip si chiar il contine...sa inteleg ca voi ati incercat cu Imunogrip deja? si mai contine mai multe...si vad ca-i tot de la plant extrakt...dar na, imunogripul e la dublu pret...
Dani e plin de pete pe maini(ca si cum ar fi urticarie) de la coate in jos, punctulete multe multe rosii,(am pus pe seama caldurii si transpiratiei, dar acu i-am taiat ratia de mandarine sa vedem) azinoapte ne-a deranjat nas infundat, s-a tot trezit de vreo 4-5 ori...ma tot gandesc la vreo alergie...extractul asta de muguri vad ca-i bun si la dermatite...sigur il iau...speram doar sa faca efect bun.
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
lizzy spune:
legat de extractul de coacaz, am intrebat pediatrul, care, fie vorba intre noi, nu prea crede in imunizare naturista, ci in cea traita pe propria piele, dar a zis ca acum e ok, pot incerca, ca facem 2 ani curand.
de altfel si pe prospect apare de la 2 ani
"Īn sindroame alergice, la copii cu vārste cuprinse īntre 2 si 7 ani, doza recomandata este de cate 25 de picaturi, īn putina apa, de 2-3 ori pe zi."
sper sa il ajute tinctura asta, el are cate ceva din manifestarile de aici:
"Sindroame alergice acute, astm bronsic de tip alergic si bronsite alergice, oculorinite alergice
urticarie, dermatite si dermatoze, eczema atopica
sindroame inflamatorii la nivel local si general, īn special la nivelul mucoaselor (aparatului respirator, digestiv si urinar) si īn toate cazurile de VSH crescut"
dermatita atopica este moderata, prezinta doar insule de uscaciune pe picioare/burtica, dar anul trecut era groaznic, sunt sigura ca fondul alergic este raspunzator atat de problemele de piele cat si de cele respiratorii.
imunogrip i-am dat anul trecut, prin combinatia de plante este mai degraba pt imunizare generala, echinaceea fiind principala planta selectata. oricum asta e si principala diferenta intre cele doua.
Marc 2- si Ianis 4
lizzy spune:
nu stiu daca intereseaza pe cineva, dar eu scriu si aici ![]()
din octombrie este pe puf-uri cu flixotide si pastile singulair, i-am dat si tinctura aia de coacaze si sirop septilin. inca nu a facut nici macar o raceala, desi fratiorul mai mare a fost racit, eu am fost racita de 2 ori intre timp... este un semn f bun pt noi, sper sa tina cat mai mult perioada buna.
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
ary_v spune:
Dianarus ma bucur ca sunteti bine.
Septilin, tinctura de coacaze negre si singulair i-am dat si noi fara nici un rezultat dar flixotide-ul a functionat si la noi. Cat e pe flixotide nu sunt probleme dar cand il intrerup...