ce nu va place in tara in care locuiti?(cap 2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Pai uita-te la cap. 1 si vei intelege mai bine.
Stii, eu sunt mai naiva din fire, cred ce mi se pune....m-am uitat la ZZ ca sa-l descopar si eu pe dabobert si am vazut ca si tu erai pe acolo desi daca stau bine sa ma gandesc....steguletul tau nu prea arata alb-rosu!!!!!
Era un semn de solidaritate sau doar erai in trecere pe la tara vecina?

Totusi adeziunea ta este acceptabila...., desi stii si tu prea bine ca a fost hotarata la un nivel prea inalt !

Bafta si sa auzim numai de bine!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Dagobert era pe aratura. Nu degeaba il pomeneste lumea si acum.
Eu am fost in Canada in citeva rinduri dar nu am pretentia ca stiu cum e acolo.
Incercam in felul meu sa linistesc spiritele, ca nu vad de ce atita necaz.
Nemultumiri avem fiecare, eu am scris-o pe a mea la primul capitol.
Daca numarul nemultumirilor ar depasi numarul multumirilor (ca sa zic asa ) as pleca in alta parte, unde sa predomine numarul multumirilor. Intelege cineva ce-am zis?!!!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Mihaela, cu ce te deranjeaza fetele, care au spus ce le nemultumeste in Suedia? Tocmai asta era ideea topicului, sa scriem ce nu ne place (fiecare din punctul lui de vedere)...
De la insiruirea unor aspecte negative in ceea ce priveste o tara, pana la replici de genu' "daca nu-ti place, de ce te chinui? " e o cale lunga!!! Nu asta era ideea!

Asa ieftin putem contracara orice subiect de pe forum:cum se plange cineva de ceva, il intrebam "de ce se chinuie" si de ce, nu schimba foaia! Si gata discutia!
Din pacate, in viata de zi cu zi, nu putem "dezerta" imediat cum ne deranjeaza ceva sau cineva! Asa si cu traiu' intr-o alta tara: n-o fi nicaieri chiar paradisul, de sa nu ai ce critica!

Un suedez care merge in Finlanda chiar nu critica nimic? Sau un american in Canada sau un canadian in SUA? Si mi se pare firesc sa fie asa....

Era un citat fain de Max Frisch, care spunea: Am chemat lucratori, dar au venit oameni! - cu alta cultura, mentalitate, alte radacini, alta educatie, diferite asteptari,etc......e firesc sa nu fii 100% in consonanta cu noua tara.....la fel de firesc e sa-ti spui parerea, atunci cand sunt lucruri care nu-ti plac.....La urma urmei, asta tine de civilizatia in care ne tot laudam ca am aterizat.....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by laura - andreea

Aveti grija oameni de pretutindeni....nu vb de rau Canada ca vin apar aparatoarele si va desfiinteaza!!!!

Ati pomenit de meci Germania-Canada si ati trimis pe cineva la topicul despre Germania....aici ati gresit! Asta arata inca o data tupeul vostru fara margini. cine va credeti, frate, sa trimiteti pe cineva la alt topic?
Doamnelor/domnilor moderatori, vreau sa ma plang public despre aceste cucoane care efectiv nu au nici o limita a bunului simt, care jignesc pe oricine si care nu tin cont de faptul ca fiecare membru are dreptul de a-si exprima liber opinia la ORICE TOPIC.

Orice opinie care este contrara opiniei lor este tratata ca un afront si raspunsurile sunt pe masura. Nu este primul topic unde se poarta in felul acesta si continua cu nerusinare fara a fi atentionate/sanctionate.

Personal, nu am ce discuta cu ele pentru ca orice as spune este tratat intr-un mod jignitor. Nu sunt singura, deci va rog sa luati atitudine!
Nu mi se pare normal sa nu pot scrie despre experienta mea in Canada pentru ca sunt facuta obsedata, invidioasa, nebuna(scriu aberatii), etc.
Unde este libertatea de exprimare pe acest forum?

In naivitatea mea de a participa la un schimb de pareri am spus ca voi pune un link care va dovedi un aspect pe care l-am mentionat. Au inceput sa insinueze ca sunt alt membru " dagobert" si au facut mare bascalie pe tema asta. Se poate lamuri si acest aspect, va rog?

Sunt absolut indignata de aceasta lipsa de bun simt si de acest tupeu fara margini. A mai "indraznit" cineva sa spuna ca nu ar tb sa existe asemenea reactii(danutza parca) si au sarit imediat cu aceleasi replici tupeiste.

Astept un raspuns oficial, va rog!

Laura

Europe is the best!

autor: maraki (locatia Germania)

Am intrat sa citesc despre alte tari dar vad ca e Canada pe toate paginile De ce nu mergeti voi frumusel la topicul vostru?
De ce nu mergeti voi frumusel la topicul vostru?

Mi s.a parut interesant si totodata ciudat ce am citit despre chinezi Daca nu vad si poze nu pot sa cred

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

cum vezi, poti lasa miinile din sold, ca fetele din Canada n-au trimis pe nimeni nicaieri; ; oricum postarea aia era o gluma...e bine uneori sa mai apelam si la simtul umorului in dialoguri pe forum, altfel ne creste tensiunea si ne facem rau singure la sanatate.

edit: mi se pare mie sau tot tu gratulezi cu tot felul de complimente lumea la gramada, asa, sa nu ramina nimeni pe dinafara daca are alta opinie,si tot tu strigi dupa dreptate; grow up, girl!
http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

A propos ca se vorbea de nume, pana sa vin in Canada si eu aveam aceeasi impresie ca nativii nu se prea streseaza aici cu numele emigrantilor pana cand a cazut mitul ....chiar le impartaseam fetelor de la sezatoare mai deunazi cateva din numele elevilor mei de anul asta pe care a trebuit sa le invat rapid pe de rost din prima saptamana si cu pronuntia corecta aferenta . Memoria in businesu' asta inca mai ajuta si sa te fereasca sfantu' sa-i gresesti numele vreunuia . Toti profesorii au responsabilitatea asta, asa ca nativii vrand nevrand se vor familiariza cu nume nu tocmai usoare de pronuntat gen: Sukhvir, Sukjit, Dilraj, Diljot, Harkanwal, Zavier, Devante, Rimsha, Rabia, Harpreet, Harminder, Senthalan, Ravneet, Tarsheka, Resean, Tobi, Bijan, Parmpreet, Kajalpreet, Gurpreet, Gurpal, Shakana, Shanice, Harveen, Gurman, Senthalan, Nader, Shabana, Gurleen, Arisha, Amar, Ambiha, Harjot, Inderjit, Dawood, Kanwaar, Simran, Milandeep, Donya, Mansoor, Wahab, Sekyi, Harman, Jagbir...asa ca pana la urma totul e relativ indiferent ca esti emigrant sau nativ ...

Laura-Andreea, inainte de a te revolta foarte tare in discutie, citeste mai cu atentie postarile anterioare, nu doar din doua in patru si vei vedea exact cine a inceput discutia cu trimiteri exacte, ca sa te citez "tupeul fara margini" l-a avut o concetateanca de-a ta . In rest, nu cere tuturor forumistilor sa-ti impartaseasca parerea vis-a-vis de o tara, ca e un nonsens.....lighten up

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by laura - andreea

Aveti grija oameni de pretutindeni....nu vb de rau Canada ca vin apar aparatoarele si va desfiinteaza!!!!

Unde este libertatea de exprimare pe acest forum?

Laura

Europe is the best!

Pai se pare ca tu inca fiintezi din plin si esti chiar in putere, ba te si exprimi destul de liber.
Ceea ce dovedeste ca nu te darama pe tine niste pareri contrare cu una, cu doua, nu?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by khristin
nume nu tocmai usoare de pronuntat gen: Sukhvir, Sukjit, Dilraj, Diljot, Harkanwal, Zavier, Devante, Rimsha, Rabia, Harpreet, Harminder, Senthalan, Ravneet, Tarsheka, Resean, Tobi, Bijan, Parmpreet, Kajalpreet, Gurpreet, Gurpal, Shakana, Shanice, Harveen, Gurman, Senthalan, Nader, Shabana, Gurleen, Arisha, Amar, Ambiha, Harjot, Inderjit, Dawood, Kanwaar, Simran, Milandeep, Donya, Mansoor, Wahab, Sekyi, Harman, Jagbir...asa ca pana la urma totul e relativ indiferent ca esti emigrant sau nativ ...

Cristina, Gurjeet si Ravneet am avut si eu.
Si daca asta-i tot ce poti, cred ca semestrul asta te-am batut: first name Ngoc (fata) si Baritorge (tot fata)
In rest eu una am incetat de mult sa ma amestec in genul asta de discutii, stiu prea bine ce fel de frustrari se ascund in spatele lor.
Carry on...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Laura, stai ca alea erau doar cateva nume din cele 150 pe anul asta...am zis sa nu plictisesc audienta p'aci . Eu am avut si inca am o nedumerire, dar cred ca o sa intreb direct la sursa ce si cum....nume de fata Gurleen si de baiat tot Gurleen....sint confused, adica cum vine asta? Eeeeh, noi sa fim sanatosi ca frustrarile curg

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Off topic.

O fi ca si LILI in Romania ca am intalnit si Lili si Lili.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

quote:
Originally posted by Llaura

quote:
Originally posted by khristin
nume nu tocmai usoare de pronuntat gen: Sukhvir, Sukjit, Dilraj, Diljot, Harkanwal, Zavier, Devante, Rimsha, Rabia, Harpreet, Harminder, Senthalan, Ravneet, Tarsheka, Resean, Tobi, Bijan, Parmpreet, Kajalpreet, Gurpreet, Gurpal, Shakana, Shanice, Harveen, Gurman, Senthalan, Nader, Shabana, Gurleen, Arisha, Amar, Ambiha, Harjot, Inderjit, Dawood, Kanwaar, Simran, Milandeep, Donya, Mansoor, Wahab, Sekyi, Harman, Jagbir...asa ca pana la urma totul e relativ indiferent ca esti emigrant sau nativ ...

Cristina, Gurjeet si Ravneet am avut si eu.
Si daca asta-i tot ce poti, cred ca semestrul asta te-am batut: first name Ngoc (fata) si Baritorge (tot fata)
In rest eu una am incetat de mult sa ma amestec in genul asta de discutii, stiu prea bine ce fel de frustrari se ascund in spatele lor.
Carry on...

hahahaha... de de Baghashree ce ziceti?

PS: zic merci ca mi-am schimbat numele cand m-am maritat (si e usor asta... Rona... si n-am nici o legatura cu magazinul respectiv), ca altfel o imbulinau canadezii cu numele meu de fata: Gacichevici!

Mergi la inceput