Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

xenical e un medicament chiar puternic, nu prea se recomanda asa usor.
se slabeste ceva de la el...pe mine ma batea gandul fiind asa diperata, insa are Dumnezeu grija sa nu ma intoxic, ca doar alaptez;)))
ce ceai? ca eu le cam stiu:D

Carpatina, bafta maine! sa fie f f bine!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

CARPATINA succes pt maine !TINEM PUMNI STRANSI dupa ce terminam omleta desigur

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Roxana, de mult vreau sa te intreb, ti-ai mai facut glicemia? Eu am avut analizele mai mult decat bune in sarcina si totusi in ultima luna greutatea bebelinei a explodat. Suspicionez un diabet de sarcina nedepistat si parca nu m-as mira prea tare la serviciile medicale de la noi. Mi-am luat glucometru si am glicemia aproape de valoarea superioara. oricum am redus drastic dulciurile, fainoasele amidonoasele, numai ca nu a mai ramas aproape nimic.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Carpatina, mult succes maine, pardon azi.

bikmaria, super faza cu ''omleta calda ca se filmeaza'', chiar m-a facut sa rad....ce clasa e baiatul????????ca eu am retinut ca are 12 ani, sau ma insel?

Roxana imi pare rau de problema mov, te inteleg perfect, eu inainte sa nasc, cu toate supozitoarele, care pana atunci m-au ajutat, iesam afara ca un pietroi, de infundam wc, acum vad ca e mai bine, dar hemoroiziiiiiii sunt inauntru ca prea fac bobite, oricum o dai tot nu este bine, deci sanatate multa, bafta luni.

Eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, ma multumesc uneori sa citesc, cred ca m-a ajuns oboseala, acum ar tb sa dorm, dar nu pot. S-a trezit baiatul si a papat, a adormit si la cateva min s-a trezit tipand, m-am speriat si paaaaaaaaa somnul meu.
Partea urata este ca iar raman fara sot pana duminica, plecat in delegatie............ma mai ajuta si el, dar asa pleaca iar duminica o sa fie obosit.
Chiar, poate ma luminati, de cateva zile ii amorteste in somn mana dreapta, de la ce sa fie?????????? va dati seama ca asta ar lipsi sa se imbolnaveasca, ufffffff, doamne fereste.

Gata merg sa incerc sa adorm......

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561560588jQEkXD?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim ti-am trimis un PM, sccuze pt greseala, am batut aiurea si am vazut dupa ce am dat sa-l trimita.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561560588jQEkXD?start=0

Mergi la inceput

CECILIA baiatul meu este in clasa a cincea

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATA mamici si bebici,se pare ca se doarme pe aici ,inseamna ca bebei sunt cumintei,si a mea doarme ,dar eu trebui sa pregatesc baiatul de 1 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata.

Maria eu sunt de mult pe aici.
M-am trezit de dimineata e ziua sotului meu si ieri am lenevit asa ca azi am multa multa treaba.

trebuie sa recunosc ca fiu meu a fost agitat toata noaptea.
m-a trezit din ora in ora.

sunt franta iar.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

cum se da Gripe baby water? cu linguritza, in bibe, cat, inainte de masa, dupa masa?

Maria aia cu omleta m-a dat pe spate, mare-i gradina lui Dumnezeu si putini ii sar gardul... mult bun simt trebuie sa ai sa nu o iei pe doamna la trei pazea, vorba Roxanei, ii dadeam o omleta peste ochi de nu se vedea, ce tupeu pe capul lor!!
Dar te inteleg ca nu vrei sa-l oropseasca apoi pe copil, asa ca prestezi, ce sa-i faci...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Neata!

Am si eu o Craciunita aici si un ursulet aici

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput