Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
bikmaria spune:
hai ca ma bag la somn ca dimineata trebui sa fiu
,oricum va multumesc ,mi-a trecut si supararea si mi-a venit un chef nebun sa gatesc maine la prima ora .![]()
,sper sa nu imi treaca pana dimineata 

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
mie mi-e firca sa dau sfaturi...
Aparusi? Vad ca iti place la schimbul 3.
Nici eu nu dau sfaturi... eu impartasesc experiente.
Ceaiul ala de care zici provoaca niste crampeeeee.. mama mama.
de Ioana (27.09.2007)
bikmaria spune:
NOAPTE BUNA mamici,NOAPTE BUNA bebici
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Sabina spune:
eu sunt la schimbu trei mereu, ca dom,nu nu adoarme inante de 12.30.Azi insa a adormit cu 20 de min mai devreme...motivul? n-a prea dormit in timpul zilei decat un sg somn baban, ala de ma pierdui eu prin pantelimon![]()
Maria, la cafeluta sunt campioana :)))
Apropos, mai e vreo nebuna laptareasa care bea cafea?
eu am inceput sa beau zilnic...si nu doarme bb mai prost, la fel de tarziu se culca nopatea si la fel de mult doarme ziua 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Lia_B spune:
Cu placere! Ma bucur daca va ajutat cu ceva lincul meu. Eu eram disperata dupa masaj. Runa mea este in greva foamei (mananca f putin, 500ml/zi)si incerc si cu masaj sa o destind. Mi-a picat bine lincul preluat de la strumfii de iulie-august si am zis sa vi-l dau si voua.
stiu ca se voteaza miss odisee sau asa ceva. noi pe cine votam? Mandarinutza? pe ce pagina?
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
carpatina spune:
gata, plec si eu la somn.. ca maine tre' sa am mintea limpede. Azi Ioana doarme cu bunica, nu mai sunt de permanenta ![]()
de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Pai si eu tot pe aici. A venit al meu si m-a pus sa inchid calculatorul. Si m-am executat...dar nu mi s-a acordat prea mare atentie, asa ca l-am deschis la loc. De fapt eu sunt problema...ca am niste nervi cat casa, si cred ca tot de la jena legata de pb mov.
Deci xenical e medicament. Ma rog... ce mai conteaza inca unul la cate iau. Cat despre ceaiuri...brrr, nu vreau crampe. A luat mama tot asa un ceai de slabire, care nu da cica astfel de manifestari si m-a mai vrajit aia de la farmacie si cu nu'sh ce plante. Imi fac curaj sa le iau.
Pai cam asta. Va pupic, noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
diwana spune:
Sabina si eu mai beau cafea cateodata si nu am observat reactii la bebe. Daca seamana cu muma-sa nici n-ar avea cum sa aiba reactii. Eu beau cafeaua numai de dragul tabietului si ca bea si husbandul, ca n rest nici nu ma trezeste nici nu ma tine treaza.
Diwana si pitic Rares
bikmaria spune:
LA MULTI ANI ! dulceturi si papanasi mai mititei sau mai maricei 1LUNA-papanasul mititel-MIRCEA GABRIEL de ANDRIES

2LUNI-dulceata mititica -TEODORA IOANA de JOJO

3LUNI-dulceturilor maricele-BIANCA ELENA 

-

-SARA IOANA de GABRIELA77

- -

-ANA MARTINA de HAVE F8

- LA MULTI ANI! pt sotul lui AFIBEBE
Roxana_G spune:
Betty, uitam. Am montat Angelcare. Acum e pus doar pe sunet dar am impresia ca nu merge. Nu m-am riscat la senzor de miscare deocamdata ca nu stiu cum am montat acolo si parca vaz ca nu dormim toata noaptea. La tine au fost alarme false? Adimercedes parca zicea ca a patit-o. In plus e cam ciudat cu termometrul, arata 25 grade si am deschis fereastra, si cand m-am uitat din nou era la 26 grade. In plus ce inseamna "tic" ala? Mda, mi-a trebuit tichie de margaritar.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze