Mamici care alapteaza (bb peste 1 an)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

quote:
dianocica, e bine daca te trage de bluza.Mie imi spune direct tztztzz Iti dai seama ce placere, mai ales cind avem musafiri........
Dar, nu conteaza, rusinea trece...

De ce rusine???? Eu as fi mandra!!

Cand ma intreaba lumea daca mai suge le spun "nu mai suge dar ma mulg si-i pun in biberon..daca el nu ma vrea eu il vreau" Nu va spun ca se uita la mine ca la o nebuna ca doar copilul are 11 luni, e mare, de ce atata chin.. Dar nu indrazneste nimeni sa spuna nimic .. nu se pun cu nebuna ca o cunosc..am fost un fel de Gica contra toata viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by khrisu

quote:
dianocica, e bine daca te trage de bluza.Mie imi spune direct tztztzz Iti dai seama ce placere, mai ales cind avem musafiri........
Dar, nu conteaza, rusinea trece...

De ce rusine???? Eu as fi mandra!!

Cand ma intreaba lumea daca mai suge le spun "nu mai suge dar ma mulg si-i pun in biberon..daca el nu ma vrea eu il vreau" Nu va spun ca se uita la mine ca la o nebuna ca doar copilul are 11 luni, e mare, de ce atata chin.. Dar nu indrazneste nimeni sa spuna nimic .. nu se pun cu nebuna ca o cunosc..am fost un fel de Gica contra toata viata

he he..pai daca aude ca alaptezi la 1 an se cruceste si iti zice vreo doua, dar daca aude ca te mulgi sa ii dai san la un an...atunci sigur esti nebuna de legat si nu se mai poate zice nimic

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Sa va spun ce am patzit in seara asta:mergem si noi la cumparaturi, ca doar frigiderul e gool(si intre timp am pus mana si pe sot) si cu 2 fete dupa mine mi-e greu in timpul saptmanii sa-l umplu:))
Si nu bine ajung la casa ca urla Cristina, Tztzztz, si iar incepe sa urle, in cos, asta pana o iau in bratze si apoi ma apuca de bluza si mi-o ridicaNoroc ca fusei pe faza, ca altfel aveau ce vedea !
Si ne-am luat si ne-am dus la masina, noroc ca era aproape.Si....dupa 5 minute de supt si-a revenit....a devenit senina, de parca nimic nu s-ar fi intimplat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

quote:
Originally posted by TOMALAVINIA
INca o intrebare:voi luati minerale si vitamine?

Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)

doar eu, adica: am continuat cu materna cu seleniu si pt cresterea imunitatii pe timp de iarna mi-a prescris medicul meu barraka si ca+mg+zn

Mergi la inceput

vitamine n-am luat nici in sarcina, nici acum. de ce..? nu ma-ntrebati..parul l-am tuns. de la lung-lung, la scurt de tot. in schimb am albit foarte tare in ultimul an. foarte. si am doar 26...ma gandesc totusi ca e ereditara treaba..

bbii mai adorm la san? d numai asa adoarme in timpul zilei.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

quote:
Originally posted by dianocica

vitamine n-am luat nici in sarcina, nici acum. de ce..? nu ma-ntrebati..parul l-am tuns. de la lung-lung, la scurt de tot. in schimb am albit foarte tare in ultimul an. foarte. si am doar 26...ma gandesc totusi ca e ereditara treaba..

bbii mai adorm la san? d numai asa adoarme in timpul zilei.

diana si david 03.12.06

mie mi-a spus medicul sa iau vit si minerale ca sa mai completez din ce 'fura' el de la mine si adevarul este ca de cand am ramas insarcinata si pana acum nu mi-a cazut un fir de par. cat despre adormit la san tare ar vrea el sa-l adorm asa tot timpul dar am luat un leagan de camera si cu mici exceptii acolo adoarme (slava Domnului nu-i place sa-l legan in brate sau altfel, doar in leagan sau la tzitzi si fff rar mangaiat si masat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

quote:
Sa va spun ce am patzit in seara asta:mergem si noi la cumparaturi, ca doar frigiderul e gool(si intre timp am pus mana si pe sot) si cu 2 fete dupa mine mi-e greu in timpul saptmanii sa-l umplu:))
Si nu bine ajung la casa ca urla Cristina, Tztzztz, si iar incepe sa urle, in cos, asta pana o iau in bratze si apoi ma apuca de bluza si mi-o ridicaNoroc ca fusei pe faza, ca altfel aveau ce vedea !
Si ne-am luat si ne-am dus la masina, noroc ca era aproape.Si....dupa 5 minute de supt si-a revenit....a devenit senina, de parca nimic nu s-ar fi intimplat....

Deja mi-am rugat o cunostinta sa-mi aduca un wrap si un sling din afara (ca pe la noi nu se gaseste) pentru urmatorul bebe. E perfect pentru situatii de genul asta. Il poti alapta fara probleme .. tragi cortina si gata.. :D

am gasit un videoclip care mi-a placut foarte tare
www.youtube.com/watch?v=7zIt62iEKtU&feature=related" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=7zIt62iEKtU&feature=related

Mergi la inceput

khrisu,CLIPUL.Merci!
dianocica, daaaa, doar la san adoarme peste zi.Acum imi doarme de 2 ori pe zi.Impotriva albirii parului poti lua ceva minerale ce contin biotina.Poti intreba la magazinele naturiste.
Tala, da, si eu iau in continuare multiminerale si vitamine, in plus si seleniu si zinc ptr par.
Baraka e tare bun, am folosit si eu in primavara, cind eram tare sensibila.
Va pup, pa!

Mergi la inceput

khrisu e o discutie despre wrap si pe dc. si sunt fete care mai fac wrapuri. in caz ca ti-e mai usor asa...

va przint d-ul meu la 1 an si o saptamana, dormind la locul de munca

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Sa-ti creasca mare si sanatos!
E obosit foc!

Mergi la inceput